|
| Jennifer Aniston - najseksi žena? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Jennifer Aniston - najseksi žena? 27.03.09 8:17 | |
| O ukusima se ne raspravlja. Ne kažem da Jen ne može biti seksi, osobito kad je slikaju tako da se ne vidi ono lice naivne djevojke, kao ovdje gdje je ispala uistinu sexy: No mislim da ima bezbroj drugih koje zaslužuju tu titulu. Jennifer bi mogla ponijeti titulu za najslatkicu ili najnaivniju facu ili tako nešto... IZVOR | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 27.03.09 14:23 | |
| Slažem se s tobom,ona mi je baš onako slatka,al ne sexy nimalo. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 27.03.09 14:24 | |
| Ja mislim isto kao i vi cure , a na ovoj je stvarno ispala HOT. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 27.03.09 14:31 | |
| Jenny nije loša, ali postoji sto seksipilnijih žena od nje. Meni je Jessica Alba najseksipilnija. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 17.04.09 19:31 | |
| Anistonica želi Rossovo dijeteJennifer Aniston navodno je počela ozbiljno razmišljati o umjetnoj oplodnji, a kao potencijalnog tatu Jennifer je istaknula bivšeg kolegu iz Prijatelja – Davida Schwimmera. Jennifer, koja trenutačno snima romantičnu komediju Baster o samohranoj ženi koja ide na umjetnu oplodnju, otkrila je na setu kako bi kao oca svog djeteta najradije vidjela svog ljubavnika iz serije koja ju je proslavila. Barem tako tvrdi upućeni izvor. "Jen svima na setu govori kako bi se film slobodno mogao promovirati kao priča njenog života. No najveći šok je taj što je njen glavni kandidat za donatora sperme David Schwimmer", rekao je insajder. A Jennifer je navodno dala i objašnjenje zašto je izabrala baš Davida, poznatijeg kao Rossa. Kako je jedan prijatelj objasnio, bivša supruga Brada Pitta pikirala je Davida kao donatora sperme jer je "atraktivan, inteligentan i ima gustu kosu". No to nije sve. Navodno i bivše kolege imaju dogovor po kojem bi se Jenniferina ideja mogla pretvoriti u stvarnost ako ponestane "pravih očeva". Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 17.04.09 20:21 | |
| Jao.obožavam seriju prijatelji i zamisli da stvarno imaju dijete...ljepo... |
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 17.04.09 20:23 | |
| Lijepo, samo mi je čudno kako su joj se to ogadili muškarci i seks; prvo izjavi da su psi bolji od muškaraca, pa onda da želi umjetnu oplodnju... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 17.04.09 20:26 | |
| volim prijatelje i svi su mi simpa... volim i aniston...ali da mi je sexy ...nije ...sto rekla lux... "o ukusima se ne raspravlja".. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 17.04.09 20:27 | |
| Da, to bi stvarno moglo biti fora... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 17.04.09 21:36 | |
| Nebi se složila s ovim,ima većih treba :ana: |
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 17.04.09 21:41 | |
| Tako je Kate, ja je ne bi uvrstio ni u top 50 najseksipilnijih... :afro: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 17.04.09 21:50 | |
| meni je ona bila ok prije par godina dok su prijatelji bili aktivni....sada niti ne znam dal ta žena postoji.. |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 23.04.09 11:02 | |
| moje mišljenje , u Jennifer nema niti s od sexa | |
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 23.04.09 11:08 | |
| Slažem se s tvojim mišljenjem Ajmeivana. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? 23.04.09 18:12 | |
| Nova lista najseksi žena:Cheryl Cole, pjevačica grupe Girls Aloud i supruga nogometaša Ashleyja Colea, preotela je titulu najseksi žene ispred nosa prošlogodišnjoj pobjednici Megan Fox. Pogledajte! Na 10. mjestu izbora magazina FHM našla se zvijezda Milijunaša s ulice Freida Pinto, na šestom brazilska manekenka Adriana Lima, na četvrtom na opće iznenađenje Britney Spears, na trećem Jessica Alba, a na drugom prošlogodišnja pobjednica Megan Fox. Izvor Slažete li se s ovim izborom ili bi vi neku drugu ženu stavili na listu, možda promjenili poredak? Meni je ova Freida Pinto broj jedan! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jennifer Aniston - najseksi žena? | |
| |
| | | | Jennifer Aniston - najseksi žena? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 68 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 68 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|