|
| U kasicu s natpisom “Ivani i Ani za sise” ubacuju i kolege | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: U kasicu s natpisom “Ivani i Ani za sise” ubacuju i kolege 12.11.09 22:39 | |
| Tabui o povećanju grudi danas su bez sumnje srušeni, no na javnome mjestu postaviti “kasicu” u koju se ubacuju novčani prilozi za operativni zahvat, i to još eksplicitno navesti na samoj kutiji, e – to nije baš uobičajeno. Prilog dali Mrvica i BokšićZnaju to i Ivana Vučemilo (26) te Anamarija Zloić (18), konobarice iz makarske pizzerije Domina, koje su lijepo napravile kutiju i jednostavno napisale “Ivani i Ani za sise”. Poveću kasicu strateški su postavile na sam šank. – To smo napravile u prvome redu da malo popravimo stanje s napojnicama. Stvarno nismo mislile na operaciju, nemojte to shvatiti doslovno – smije se Anamarija. Na logično pitanje koji broj “ređipeta” nosi – plavokosa se konobarica smješka. – E, to bih ipak da ostane tajna – odvraća. Bila to šala ili ne, novčanice koje se množe u kutiji svakako nisu imaginarne: od ovoga su ljeta već uspjele napuniti jednu kutiju koja je sadržavala više od 2000 kuna. Druga je kutija, pak, već dopola puna. Naravno, zbog tako teatralnog apela kutija se mora posebno otvarati – otvaračem za konzerve. – Ljudi daju, čak i uz napojnicu koju nam ostave kod plaćanja računa. Svima se svidi natpis. Čak i kolege nekad ubace koju kunu, a i gazdu znamo zezati kako bi i on mogao dati prilog. Svraćali su tu i Maksim Mrvica te Alen Bokšić, i obojica su ubacila nešto novca – kaže Anamarija i dodaje da se poznati, samozatajni nogometaš čak našalio: “Ubacit ću i ja jer sam i ja to prošao”. Neka postave bačvu– Zezamo cure da bi bilo dobro da postave bačvu, s obzirom na to koliko im novca treba – kaže kolega Marko, koji radi u kuhinji i koji, glumeći samilost u glasu, kaže da i sam katkad ubaci nešto sitno. – Neki su ugostitelji dali i par stotina kuna, ali su se našalili da bi morali provjeriti kako je prošla operacija – kroza smijeh će Anamarija čija je kolegica Ivana trenutačno na godišnjem. (vecernji) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: U kasicu s natpisom “Ivani i Ani za sise” ubacuju i kolege 15.11.09 23:07 | |
| E svašta,ma meni je to presmješno i apsurdno al ajd cure se snašle..... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| | | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: U kasicu s natpisom “Ivani i Ani za sise” ubacuju i kolege 19.11.09 20:09 | |
| ništa moramo se baciti na nabavljanje kasica..i gotovo stvar riješena... | |
| | | Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: U kasicu s natpisom “Ivani i Ani za sise” ubacuju i kolege 19.11.09 22:08 | |
| Dobra ideja...šta mi god ustreba...uzmem kasicu i na poso' .Domišljato u svakom slučaju. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: U kasicu s natpisom “Ivani i Ani za sise” ubacuju i kolege | |
| |
| | | | U kasicu s natpisom “Ivani i Ani za sise” ubacuju i kolege | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 345 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 345 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|