| Što mislite jel su ovo prave sise? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 22:54 | |
| Djevojka je, nakon kratkog nagovaranja, oslobodila goleme grudi. Demonstrirala je što sve može s njima, pokazala koliko su gipke i ostavila mašti da procijeni jesu li prave... Pogledajte ovdje , ja mislim da su prave _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 20.09.09 15:11; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 22:55 | |
| ma da | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 22:56 | |
| Nema šanse da su prave... |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 23:00 | |
| Po čemu sudiš? : Nekako se gipke čine, možda i je malo silikona skriveno, ali nekako mi više vuku na prave..... Valjalo bi pipnuti da se provjeri.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 23:04 | |
| Sad sam opet gledao.... .... valjalo bi ih stvarno malo promijesiti, pa se uvjeriti... možda i jesu umjetne.... .... sve u svemu nije loša teta.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 23:06 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 23:07 | |
| iššššššš ajd reci da nisi ....... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 23:13 | |
| Otišao on k njoj da provjeri., zato brzo nestade... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 23:14 | |
| i ja mislim........ |
|
| |
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 23:53 | |
| Prave, ali zategnute. Samo jedan zahvat... nikakva ugradnja silikona i sl...
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 19.09.09 23:55 | |
| Eto, to i ja mislim Danira! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 30.09.09 19:48 | |
| prave jesu, al nešto je radila na njima, tipa podizanje | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 30.09.09 19:49 | |
| Sve u svemu, nisu loše! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 30.09.09 19:52 | |
| Dobro, možda i jesu malo.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 30.09.09 19:53 | |
| samo mrvicu, jel... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 30.09.09 19:53 | |
| Mrvu samo, da... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 30.09.09 20:33 | |
| Sve što imam reči..prave ili ne...sigurno ima prave bolove u kičmi....čovjeće pa treba to nosit svaki dan ...jadna teta ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 30.09.09 21:21 | |
| ima i kvalitetnih grudnjaka koji joj skroz pomažu vršit tu funkciju | |
|
| |
nella sky Početnik
Broj postova : 64 Godine : 58 Lokacija : BiH Datum registracije : 10.09.2009
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 30.09.09 21:35 | |
| danas se ne zna ni koje su prave ni koje su umjetne ,ali bitno je da ih ima | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? 04.10.09 18:19 | |
| i ja mislim da jesu.. al opet mislim da je bilo malih "pomagala" da bi ste to sve sraedilo... mada je i to previše.. huh, mislim da bi ja umrla noseći to.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što mislite jel su ovo prave sise? | |
| |
|
| |
| Što mislite jel su ovo prave sise? | |
|