Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Poznati otkrili sočne detalje o prvom seksu 03.11.09 14:14
Prvi seks može ostati u sjećanju kao predivan trenutak ili kao potpuni fijasko. Ni s holivudskim zvijezdama nije drugačije. Saznajte kako je bilo nekima od njih...
Patnje i radosti prvog seksa uvijek su zanimljiva tema. O sočnim detaljima odlučili su progovoriti neki od celebrityja.
Angelina Jolie nije osjećala ništa prema osobi s kojom je izgubila nevinost, a imala je 13 godina. Za američki časopis US Weekly priznala je da je kako bi osjetila povezanost s partnerom, jer nije bilo emocija, zgrabila nož i porezala ga.
Johnnyju Deppu prvi se seks dogodio u automobilu. I on je ima 13. U to je vrijeme bio u bendu, a ona je bila groupie.
I Kelly Osbourne je nevinost izgubila s 13 godina. "Bila sam sigurna da sam zatrudnjela, a još nisam dobila ni prvu menstruaciju" rekla je kći rokera Ozzyja Osbournea.
Bogatašica Paris Hilton nevinost je izgubila s bratom Tori Spelling. Tada je imala 15 godina, a Randyja je znala tek dva mjeseca.
Stacy Ann Ferguson – Fergie čekala je 18. rođendan. "Zbilja mi je bilo teško čekati toliko dugo s obzirom da sam vrlo seksualna osoba", priznala je pjevačica.
Brooke Shields je čekala još i duže. Prvi put je spavala s muškarcem kada je imala 22 godine. Za Health Magazine je priznala da joj je žao što to nije napravila ranije.
Jessica Simpson čekala je prvu bračnu noć i onda se poseksala sa svojim mužem Nickijem Lacheyjem. Rekla je da je bilo kao u bajci, prenosi bild.de.
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
Naslov: Re: Poznati otkrili sočne detalje o prvom seksu 03.11.09 17:32
zato je simpsonica i dobila košaricu ....nedostatak iskustva
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Poznati otkrili sočne detalje o prvom seksu 04.11.09 13:28
Angelina je ludača 100 na sat..
Sponsored content
Naslov: Re: Poznati otkrili sočne detalje o prvom seksu