Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Skoro umro od alergije na vlastitu ženu 03.11.09 13:17
Darren Young je alergičan na sastojak koji se često nalazi u kremama za tijelo i zbog toga se ne može ni približiti svojoj ženi jer bi mu zbog alergije moglo srce otkazati. Vozač autobusa Darren Young iz Sprotbrougha, Velika Britanija, kaže da ne može biti blizu svoje žene ako na njoj ima tragova krema za kožu i drugih kozmetičkih proizvoda u kojima se nalazi alergen polietilenglikol.
"Kad idemo na spavanje moja Sue ne treba glavobolju kao izliku, samo mi treba reći da je koristila ulje za tijelo i da bi me mogla ubiti."
"Nije problem samo kod Sue. Kad uđem u pub gdje se prije nalazila žena odmah dobijem reakciju. Doktori ne znaju zbog čega se to odjednom počelo događati.
Liječnici su otkrili alergiju kad su Darrenu dali injekciju sa steroidom koji je sadržavao polietilenglikol kako bi tretirali problem koji je imao sa stopalom.
Lice mu je odmah oteklo, srce je prestalo kucati pa su ga doktori morali reanimirati. Net.hr 02.11.2009.
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
Naslov: Re: Skoro umro od alergije na vlastitu ženu 03.11.09 17:35
dobar..nema drugo nek se žena ne pere i ne maže pa sve super
jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
Naslov: Re: Skoro umro od alergije na vlastitu ženu 03.11.09 17:36
Ovo je nesto stvarno najludje stosam procito
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
Naslov: Re: Skoro umro od alergije na vlastitu ženu 03.11.09 18:26
Jako zgodno....sad ju nesmije naljutit ....ak ju naljuti samo mu zaprijeti kremom za tijelo
Sponsored content
Naslov: Re: Skoro umro od alergije na vlastitu ženu