|
| TV voditeljica brutalno pretučena na ulici | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: TV voditeljica brutalno pretučena na ulici 02.11.09 19:11 | |
| Nepoznati mladić oborio Merimu na zemlju i udarao rukama i nogama • Građani nijemo posmatrali Merima Burza, voditeljica na TVSA, napadnuta je prije nekoliko dana na području općine Novo Sarajevo kada se oko 21 sat vraćala kući s posla. Vučena po tlu Nju je s leđa napao nepoznati mladić kojem je najvjerovatnije namjera bila da joj otme torbu. Pošto u toj namjeri nije uspio, razbojnik ju jer oborio na zemlju i zadao joj nekoliko udaraca rukama i nogama. - Kiša je padala i nosila sam kišobran u ruci. Neko me u jednom momentu povukao s leđa i kada sam se okrenula, vidjela sam mladića koji je odmah povukao moju torbu. Ne znam iz kojeg razloga sam još više stisnula torbu i mahinalno sam ga udarila kišobranom. Izrevoltirani razbojnik me je tada oborio na zemlju i vukao nekoliko metara do parkiranih vozila, gdje me je nekoliko puta udario u lice i glavu - ispričala nam je Burza. Ona je navela da se u blizini napada našlo nekoliko građana koji uopće nisu reagirali. Tek naknadno su joj pritrčala trojica mladića iz obližnje zgrade. Kada ih je ugledao, razbojnik se dao u bijeg. Ti mladići koji su je, kako kaže, spasili pomogli su joj da ode do kuće, nakon čega je o napadu obavijestila policiju. Treća žrtva U policiji je, kaže, dala izjavu. Jedan od inspektora joj je rekao da je ona bila treća žrtva nepoznatog razbojnika koji je iste noći otimao torbe. Burza je istakla da joj je u bolnici konstatiran potres mozga i druge povrede. Sada, kaže, nosi Šancov okovratnik i pije tablete za smirenje jer je još u šoku i strahu od svega što joj se desilo. Istakla je da policija još nije pronašla napadača, na čijoj se meti može naći bilo koja osoba. Zabrinjava i činjenica, kako je navela Burza, da od stotine prijavljenih ovakvih i sličnih napada bude riješen samo mali postotak. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: TV voditeljica brutalno pretučena na ulici 02.11.09 19:45 | |
| Sreća pa se nije dogodilo nešto još gore..mogla je proći s puno gorim ozljedama.. | |
| | | | TV voditeljica brutalno pretučena na ulici | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 402 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 402 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|