|
| Polugol bježao od muža svoje ljubavnice | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Polugol bježao od muža svoje ljubavnice 01.11.09 15:31 | |
| Mladi Sun Meng našao se u nezgodnoj situaciju kada je preko prozora morao bježati iz stana svoje ljubavnice, nastojeći izbjeći njenog bijesnog muža koji ih je zatekao u krevetu. No, pravu sramotu je doživio kada je njegova fotografija na kojoj prikazan u crvenim gaćica kako stoji između dva prozora objavljena na internetu. Reakcije okoline nisu bile nimalo blagonaklone. "Moja porodica je osramoćena i niko od mojih susjeda ne želi više razgovarati sa mnom", požalio se 25-godišnji Sun. On priznaje da je ono što je uradio bilo pogrešno, ali pošto se bojao da će ga njegov suparnik ubiti, dao se u bježanje. "Ljudima je možda sada smiješno kada me vide na fotografiji kako stoji polugol, ali ja moram reći da je taj dan bio izuzetno hladan", kazao je on. Incident se desio u gradu Chengduu, koji se nalazi u centralnom dijelu Kine. Prije šest godina, kineske vlasti 'liberalizirale' su svoje tradiocionalne društvene propise koji se trebaju primijenjivati u privatnom životu Kineza, tako što su dozvolile parovima da se vjenčaju bez prethodnog odobrenja njihovih šefova. Inače, vlada je izdala tri podugačka dokumenta u kojima se navode svi zakonski propisi o braku i kontroli rađanja. (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Polugol bježao od muža svoje ljubavnice 01.11.09 15:54 | |
| Bome gadno | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Polugol bježao od muža svoje ljubavnice 01.11.09 16:10 | |
| bas je simpa samo ko ga spasi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Polugol bježao od muža svoje ljubavnice 01.11.09 19:29 | |
| Bome hrabar je popeti se na vanjsku jedinicu od klime.....i čekati.. | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Polugol bježao od muža svoje ljubavnice 01.11.09 20:35 | |
| jel mu bilo visoko..ne bi ja...tamo gore stajala...ja onda kao da sam popila dvije boce tekile | |
| | | Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Polugol bježao od muža svoje ljubavnice 01.11.09 21:42 | |
| He he...drugi put sigurno neće.Dobra mu je pouka...jadničku.Pitam se kako je žena prošla?Ima muževa...koji ne mogu prelomiti te stvari. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Polugol bježao od muža svoje ljubavnice 01.11.09 23:46 | |
| A baš je otkačen i šta kaže možda je smješno al taj dan je bilo hladno..... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Polugol bježao od muža svoje ljubavnice | |
| |
| | | | Polugol bježao od muža svoje ljubavnice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 468 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 468 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|