|
| Metode i savjeti za njegu vrata | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Metode i savjeti za njegu vrata 12.10.09 19:40 | |
| Većina žena se trudi da koliko-toliko njeguje kožu lica, ali se njega vrata prilično često u žurbi preskače. A ne bi trebalo - ako se žena već trudi da održi svoj izgled mladalačkim, njega vrata je veoma bitna, jer se na njegovoj nježnoj koži vide prvi znaci starosti.
Kao i kad se o ostatku kože radi, neophodno je obnavljati epiderm vrata. Da biste to postigle, potreban vam je piling - krema za piling lica može sasvim lijepo da posluži i za vrat. Piling je dovoljno koristiti dvaput nedeljno, tako što ćete piling kremu nanjeti na vrat, a zatim nježno masirati vrat odozdo nagore i od sredine dekoltea ka bradi. Krema za piling uklanja se vlažnim sunđerom, a ujutro i uvečer bilo bi dobro nanjeti i kremu za vrat. Ako nemate posebnu kremu za vrat, može i ona za lice.
Kada skidate nečistoću s lica, skidajte je i s vrata, može istim mlijekom za skidanje šminke koje i inače koristite. Iskoristite priliku da vrat malo masirate tim mljekom, od dekoltea ka bradi. Prilikom čišćenja vrata nerjetko se zaboravlja na zadnju stranu, onu koju prekriva kosa - očistite i taj dio, jer se on pojačano znoji.
Da vam se vrat ne bi nepotrebno borao, potrudite se da vam, kad hodate, glava bude malo zabačena unazad, kao i da vam ramena budu prava i malo spuštena. Prilikom čitanja dobro je da knjigu držite u nivou očiju, da ne biste spuštali glavu. Koži vašeg vrata će prijati ako budete spavali bez jastuka ili na ravnom jastuku, i to na leđima.
Kako biste se oslobodile neprijatnog osjećaja napetosti u vratu, nabavite drveni masažer s kuglicom i njime masirajte vrat, nježnim pokretima odozdo nagore. Opet, ni ovdje ne bi trebalo zanemariti potiljak, a trebalo bi obratiti pažnju i na zonu ključne kosti.
Uz ove male korake njege vrat će vam još dugo izgledati svježe i mladalački. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Metode i savjeti za njegu vrata 29.12.09 19:07 | |
| Ja oobožavam kada se ošišam..pa kad mi izbriju vrat odozada..golo..a hladi po zimi..ali briga..to mi je sva njega po vratu koju volim..da je čist.. i bez kose odozada..dobro ne baš skroz bez kose..ali da me ništa ne od kose ne dira po njemu to je božanstveno.. | |
| | | Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Metode i savjeti za njegu vrata 29.12.09 19:14 | |
| Ima tu posla.Ja recimo strogo pazim ljeti...ma i zimi, dekolte uvijek mažem posebnom kremom faktor 50 za sunce.To mi je važno.Nivea Q10 odlična za vrat i dekolte.O svih ta mi je naj i vidim razliku. Nivea baby sapun za pranje...to ja koristim. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Metode i savjeti za njegu vrata | |
| |
| | | | Metode i savjeti za njegu vrata | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 271 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 271 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|