|
| Bacanje mobitela u dalj | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Bacanje mobitela u dalj 03.10.09 15:17 | |
| Taljanski poduzetnik organizirao je natjecanje u bacanju mobitela u dalj. U ponudi je bilo preko dvije tisuće mobitela različite boje i oblika, ali iste težine koje su natjecatelji bacali iz sve snage što su dalje mogli. Natjecatelj koji baci mobitel najdalje je pobjednik, a za nagradu dobiva neku zanimljivu tehničku stvar koja olakšava svakodnevni život. Teren za bacanje može biti travnat, pješčan, asfaltiran i betonski. Natjecanje se može održati u dvorani i na otvorenom terenu. Na natjecanje se odazvao velik broj ljudi. Neki ljudi zaista nemaju pametnijeg posla u životu!? |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bacanje mobitela u dalj 15.10.09 17:30 | |
| Zanimljivo natjecanje, hehe, letio je i jedan moj mobitel prije par godina dok me nešto razhebalo dobrih 50 metara i od njega nije ostalo ništa, letjeli su još neki, ali na krače udaljenosti, povremeno svom snagom u pod. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bacanje mobitela u dalj 15.10.09 17:34 | |
| Gorane išš se prijaviti....... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bacanje mobitela u dalj 15.10.09 17:35 | |
| Budem kad me netko totalno raspizdi nekim sms-om ili pozivom! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bacanje mobitela u dalj 15.10.09 17:36 | |
| Jao pa štetočino,ajd želim ti pobjedu onda.... |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Bacanje mobitela u dalj 15.10.09 17:39 | |
| Ma nisam baš tolika štetočina, samo 3-4 sam razbio.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Bacanje mobitela u dalj 15.10.09 18:21 | |
| Pa da, samo, ostali su izbjegli tu tužnu sudbinu.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bacanje mobitela u dalj 16.10.09 0:41 | |
| možda si i ja prijavim.. imala sam sličnih slučajeva kao Goran ebi ga.. samo treba čovjeka naljutiti i vidjećeš šta je sve u stanju napraviti... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bacanje mobitela u dalj | |
| |
| | | | Bacanje mobitela u dalj | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 504 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 504 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|