Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Policija je zaustavlja samo zato jer je lijepa 22.09.09 18:31
Nakon što su je u kratkom razdoblju prometni policajci zaustavili više od 30 puta, djevojka iz Washingtona na stražnjem staklu automobila napisala je neobičnu poruku.
Prijatelji su ovoj atraktivnoj plavuši savjetovali da na stražnje staklo automobila napiše: "Pažnja: Molim policajce da me ne zaustavljaju samo zato jer sam lijepa."
Dasha, djevojka iz Washingtona, nije otkrila novinarima svoje prezime, a tvrdi da ju je policija zaustavila 30 puta zbog prebrze vožnje u gradovima Bellevueu, Kirklandu i Seattleu, te da je dobila samo dvije kazne koje su na kraju bile odbačene.
Od kada je prije mjesec dana stavila spomenuti natpis na stražnje staklo, policija je nije niti jednom zaustavila. Samo pročitaju poruku i nasmiju se, kaže.
A koliko je stvarno Dasha atraktivna, procijenite sami...
M.L. 22.09.2009.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Gost Gost
Naslov: Re: Policija je zaustavlja samo zato jer je lijepa 22.09.09 19:20
Je atraktivna i sigurno se zbog toga izvukla sa samo dvije kazne,al napisati to ma daj išššš
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Policija je zaustavlja samo zato jer je lijepa 22.09.09 20:08
Ja mislim d anije u pravu ..... umišljenka jedna..
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
Naslov: Re: Policija je zaustavlja samo zato jer je lijepa 02.10.09 13:06
lijepa....e pa nebi je baš nazvala lipom
malo je umišljena
Sponsored content
Naslov: Re: Policija je zaustavlja samo zato jer je lijepa