|
| Je li vam lijepa Michelle Obama? | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 10:20 | |
| Meni je zgodna. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 10:26 | |
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 10:35 | |
| Sad kad sam otvorio ovaj kornyjev post usro sam se, na tv mi je izgledala ljepša. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 10:41 | |
| ful mi je grrrr.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 10:42 | |
| - Goran je napisao/la:
- Sad kad sam otvorio ovaj kornyjev post usro sam se, na tv mi je izgledala ljepša.
normalno kad stave šminku ali za svoje godine lijepo izglleda |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 10:58 | |
| Nije ružna, ali bome nije ni neka ljepotica, u biti dobro kažeš, za svoje godine je ok. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 13:43 | |
| Nije ona meni nikaka |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 16:14 | |
| kada ženu pogledaš iz daljine na slikama ili tv-u izgleda ok.... druga stvar je što je na njoj štuk i pitura da sakrije godine.... ali, podsjeća me na nekoga ful i zato mi je grrr.. |
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 16:22 | |
| Na koga te podsjeća korny? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 01.02.09 17:17 | |
| - Goran je napisao/la:
- Nije ružna, ali bome nije ni neka ljepotica, u biti dobro kažeš, za svoje godine je ok.
pa koliko ima godina? ok žemska izgleda, ali niš posebno |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:37 | |
| - tana je napisao/la:
- Goran je napisao/la:
- Nije ružna, ali bome nije ni neka ljepotica, u biti dobro kažeš, za svoje godine je ok.
pa koliko ima godina? ok žemska izgleda, ali niš posebno ima 45 godina |
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:39 | |
| Ma daaaaaj korny, kakve tajne, pa jarani smo, reeeeecccciiiiiiiiiii! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:43 | |
| kao da je poznajemo, ja recimo ne znam nijednu crnkinju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:45 | |
| osoba na koju ja mislim nije crnkinja.... jer ne poznajem ni ja niti jednu crnkinju....: : ne, gospodin šuti... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:47 | |
| znači stara je ko ona |
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:49 | |
| Ja sam prije imao susjedu crnkinju sa Mauricijusa, upoznala mog susjeda dopisivanjem, došla ovdje i već su jedno 40 godina u braku. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:51 | |
| ja imam fotografiju di sam se fotgrafirao s crncima inače bili su u Čakovcu i imali koncert, moj prijatelj ih je ugostio |
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:53 | |
| Jel znate kako Ameri rade bijele crte na cestama? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:54 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:55 | |
| - Goran je napisao/la:
- Jel znate kako Ameri rade bijele crte na cestama?
kako? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:56 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? 02.02.09 22:59 | |
| ne... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Je li vam lijepa Michelle Obama? | |
| |
| | | | Je li vam lijepa Michelle Obama? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 335 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 335 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|