|
| Današnji dan i jučerašnji dan, vaše razlike?? | |
|
+25kala Dusan mobile slavena Riječanka _tosca_ maca faca svilena cassia Dragance irko Bobić bodomiere scorpio57 Dita von Teese Rokerka teaa Bella jaro1968 Ary Blizanka Niky ajmeivana Goran Kikica 29 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Današnji dan i jučerašnji dan, vaše razlike?? 18.09.09 23:41 | |
| First topic message reminder :evo ja se sad sjetila jedne teme... nadam se da nema neka slična pošto ljudi obično govore "živi od danas do sutra-kao da vam je posljednji"... mene zanima, od čega vam se razlikuje današnji dan od jučer... da li vi stvarno tako živite, da li uopće u to vjerujete, i po čemu vam se vaši dani razlikuju?? pa da čujem... |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Današnji dan i jučerašnji dan, vaše razlike?? 18.09.11 11:32 | |
| jos je rano za bilo sta reci ..al znam da ce i ovaj dan biti bolji od jucerasnjeg _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Današnji dan i jučerašnji dan, vaše razlike?? 19.09.11 17:17 | |
| jucerasnji dan skoro pa savrsen, a danas ...hm, malo je reci uzasan...al zivot je takav | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Današnji dan i jučerašnji dan, vaše razlike?? 21.10.11 20:09 | |
| Razlika je samo u tome što je danas ručak bio puno bolji, bez glavobolja, i što me danas, za razliku od jučer, boli samo lijeva "breskva".. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Današnji dan i jučerašnji dan, vaše razlike?? | |
| |
| | | | Današnji dan i jučerašnji dan, vaše razlike?? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 453 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 453 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|