Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Tipkovnica koja je zapravo PC!

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Tipkovnica koja je zapravo PC! Empty
PostajNaslov: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime18.09.09 17:55

Tipkovnica koja je zapravo PC! 0220007.42
Tipkovnica više nije samo input uređaj. Tvrtka Asus je ponovno redefinirala ovaj komad hardwarea i pred vama je nova, kako najavljuju, revolucionarna tipkovnica.

Naime, ovaj uređaj ima specijalni 5-inčni zaslon osjetljiv na dodir te ultra širokopojasni HDMI (uz prijemnik) za spajanje na HDTV.

Kao i prethodna Asusova linija tipkovnica na Eee Netbook i ova ima 1.6GHz Intel Atom procesor, 1GB DDR2 RAM, 16 - ili 32GB solid-state disk, 802.11n Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, Wireless HDMI, USB 2.0 i naravno baterije (nepoznatog kapaciteta). A tu je također i niz standardnih dodataka kao što su Ethernet, audio... itd.

Cijena nije jeftina i kreće se između 400 i 500 US dolara. Kakogod, ideja je prilično nova i orginalna te otvara novi segment na tržištu koji cilja na multimediju i na internet freekove. Puštanje HD filma bežično s vaše tipkovnice (ups! ovaj PC-a) na HDTV, streaming online sadržaja, pregledavanje web-a i sl. postat će tako sasvim novo iskustvo.

Ugrađeni ekran je više nego solidan s mogućnošću prikaza 16bit boja, no rezolucija je još nepoznata. Ipak, ne bi trebala biti manja od one na iPhoneu (320x480).

Iako ne možete puno toga napraviti na 5-inčnom zaslonu, Asus je još pametno dodao sučelje slično onom na mobitelima na kojemu se prikazuju aplikacije poput Facebooka, Doc ili pretraživač baš kao i na iPhoneu. Ipak, nije izvjesno koliko će to biti od koristi budući da ovo nije telefon koji možete lako prenositi. Unatoč tome, ova funkcija koristit će vam primarno kao Info i Media kontroler.

U Asusu su opet napravili sjajan posao. Jedina stvar koja ostaje pod znakom pitanja je koliko će dugo trajati baterija u slučaju kada puštate HD filmove na vaš televizor. Ako Asus dobro riješi ovaj problem, sigurno je da će svi biti na dobitku.

Ova tipkovnica na tržištima Sjedinjenih Država i Europe pojavit će se tijekom listopada. Dotada, kako bi dobili osjećaj o čemu se zapravo radi, pogledajte ovaj video (via netbooknews.com)

(net)

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime18.09.09 20:02

kako dobra ...svaka cast ...meni bas treba ovakvo nesto ...ali bojim se dok dode do nas meni nece ni trebati komp Laughing Laughing

Tipkovnica koja je zapravo PC! Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime18.09.09 20:04

Ja bi takav ajd B, kupi mi..... Tipkovnica koja je zapravo PC! 12363
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime18.09.09 20:13

moja ano bi ja svima po jedan ...ali kad dode nece nam ni trebat ....znas kako brzo dolaze ...do nas takve stvari....a taman mislila
gdje ad trosim platu Laughing Laughing

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime18.09.09 20:16

Tipkovnica koja je zapravo PC! 12363 a kako si ti meni dobra bi ti meni,a ja vama ne bi,skupo je...... Tipkovnica koja je zapravo PC! 73820
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime18.09.09 20:18

jooojj ano priznaj da meni samo bi .... Smile

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime18.09.09 20:19

A znaš da bi kad te volim....... Tipkovnica koja je zapravo PC! 982261
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime11.06.10 18:18

Bleky kupi si ovo, ali pazi da ima žćčđš cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime11.06.10 18:20

Tipkovnica koja je zapravo PC! 719500 nemam lovu treba mi za odmor Tipkovnica koja je zapravo PC! 73820
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Tipkovnica koja je zapravo PC!   Tipkovnica koja je zapravo PC! I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Tipkovnica koja je zapravo PC!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Dobro je znati: Koja će vam hrana isisati energiju, a koja će vam je podariti!
» Što je zapravo potopilo Titanic
» Koliko je Chrome zapravo brz
» Dobro, što je on zapravo htio reći tim SMS-om?
» “Nezdrave” navike koje su zapravo zdrave