| Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene | |
|
+6Wall-e black-devil bodomiere Goran Kikica Blizanka 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 05.09.09 11:14 | |
| Reproduktivna usmjerenost
Pričati s privlačnom ženom zaista je uzrok tome da se muškaracu nakratko "pomrači" um. Istraživanje je pokazalo da oni koji provedu čak i nekoliko minuta u društvu atraktivne žene, lošije prolaze na testovima koji mjere aktivnosti mozga od onih koji popričaju s nekim koga ne smatraju privlačnim. Naučnici koji su proveli istraživanje, a objavili su ga u Journalu of Experimental and Social Psychology, misle da bi razlog mogao biti taj što muškarci koriste toliko funkcija mozga pokušavajući da impresioniraju lijepe žene da onda manje uspjeha imaju u izvršavanju drugih zadataka.
Ovo istraživanje odnosi se na rezultate koje postižu muškaraci na radnom mjestu ili čak rezultate ispita u školama koje pohađaju i djevojke i mladići, piše Daily Telegraph.
Na žene, pak, pričanje sa zgodnim muškarcem ne utječe tako. To može biti iz razloga što su muškarci, jednostavno, evolucijom programirani da češće misle o mogućnostima "parenja".
Psiholozi s Redbound univerziteta u Holandiji proveli su ovo istraživanje, a na ideju su došli kad se jedan od njih, nakon što je upoznao izuzetno privlačnu ženu koju nikad ranije nije vidio, na njeno pitanje gdje živi, nije mogao sjetiti vlastite adrese.
Kako bi vidjeli jesu li i drugi muškarci podložni zbunjivanju nakon susreta s lijepom ženom, istraživanje se proveli na 40 heteroseksualnih studenata. Svaki od njih morao je uraditi standardni test memorije, nakon kojeg su išli razgovarati sa ženama iz istraživačkog tima, a zatim se ponovo vratili da urade test.
Rezultati su bili da su muškarci sporiji i manje tačni u odgovorima nakon pokušaja da impresioniraju ženu.
Kad su test ponovili sa ženama volonterkama, pokazalo se da na njih nikakvog utjecaja nema druženje sa privlačnim im muškarcima.
"Kad muškarac upozna privlačnu ženu, on postaje, kako mi zovemo, 'reproduktivno usmjeren'", kaže član Britanskog društva psihologa George Fieldman. (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 05.09.09 11:29 | |
| "Kad muškarac upozna privlačnu ženu, on postaje, kako mi zovemo, 'reproduktivno usmjeren'"... ....ili po naški počne misliti samo drugom glavom | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 05.09.09 11:33 | |
| Jedna glava gluplja, druga pametnija u tim trenucima, tako to ide.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 05.09.09 11:34 | |
| A što jeste jeste, ali nije za zamjeriti sve se nadoknadi kad se malo uštosi : : | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 05.09.09 11:35 | |
| Ma da, glavno da se dobro uštosi! : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 03.08.10 14:19 | |
| | |
|
| |
black-devil Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 475 Godine : 43 Lokacija : Austrija, Bec Datum registracije : 28.07.2010
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 11.08.10 20:55 | |
| Pre bih rekla da su muskarci glupi u drustvu pametne i uspesne zene. | |
|
| |
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 11.08.10 20:57 | |
| | |
|
| |
black-devil Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 475 Godine : 43 Lokacija : Austrija, Bec Datum registracije : 28.07.2010
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 11.08.10 20:59 | |
| Naravno.. | |
|
| |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 14:12 | |
| - black-devil je napisao/la:
- Pre bih rekla da su muskarci glupi u drustvu pametne i uspesne zene.
to je udarac za muški ego ko kako će žena bit pametnija i uspješnija od mene ja sam muško a onda blokira mozak...ma jb mater šta ako je uspješnija i pametnija...jbt nismo u kamenom dobu... | |
|
| |
Rosenkreutz Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 156 Godine : 34 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 16.08.2010
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 14:57 | |
| Kada sam u društvu preljepe žene, želim joj pokazati da sam pametan..XD | |
|
| |
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 15:06 | |
| i jel ide? | |
|
| |
Broj postova : 156 Godine : 34 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 16.08.2010
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 15:08 | |
| ide...jer sam pametan... | |
|
| |
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 15:11 | |
| ja sam natprosječno inteligentan pa blokiram nekad!kolki ti je onda IQ teb!!!??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 15:14 | |
| nisam mjerio, ali volim imati duge rasprave sa ženama.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 15:27 | |
| skonto sam da ugl sa curama i ženama dok su trjezne moš fino popričat i dugo,a sa muškima samo kad su pijani... | |
|
| |
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 15:28 | |
| ...pa istina, inače pošto nevolim nogomet, niti pijem(nekad) niti pušim, teško je nač neku ozbiljnu temu ...s muškima... a sa ženama možeš sev, od povijesti, politike, fizike..svašta.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 15:39 | |
| upravo to...i kad su ove budale pijani onda mirnije da kažem i zrelije razmišljaju i tako pričaju???kad sam to tek skonto blok-blok...koji kur...!!!???a sa ženama jbt o svemu i zrelije pričaju od muških nebitno jesu trjezni il pijani...i one će te pustit da završiš i saslušat,a muški jbt ni ne završiš nego ti u po rječi upada...ček nisam završio,o pardon ja konto da jesi a upadne ti u po rječi...ono sluša... | |
|
| |
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.08.10 15:44 | |
| a pošto idem na faks, gdje su 4 muška i 200 žena u jednoj godini.. uživam | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 26.04.11 18:36 | |
| nisu bas svi ja bar nisam ja kazem svidjas mi se oces da budes samnom dam kompliment broj tekero muco i love you i jedan kiss i cao. | |
|
| |
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 27.11.11 20:31 | |
| E decki skroz promasena tema ...nije bitno pijan trijezan ..tema se odnosi na to koliko vam mozak zavrte zgodne cure tako da ostanete bez teksta ..tj svasta bi rekli al jednostavno postajete malo prazni sto se mozga tice ... kod mene ne igra nikakvu ulogu da li je zgodan ili ne ...ja zablok kad su emocije u pitanju a ne vizuelni utisak _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 28.09.14 21:08 | |
| | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 17.11.14 22:01 | |
| to nije opceno pravilo..neki tad razmisljaju racionalnije... | |
|
| |
Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene 03.08.15 9:27 | |
| pa neki i budu glupi, ali ko što reće Otelo, nije pravilo...ali postoje i komadi od kojih vizualno "boli" glava, a ćim zine, bolje da nije nikad zinula...džabe joj sva ljepota...još uz to ako ima piskav glas, ništa nego u more ko vreću baciti... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene | |
| |
|
| |
| Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene | |
|