| Što drugi najčešće hvale na vama? | |
|
+10Dita von Teese Rokerka Kikica Tea Niky Blizanka D_DoLL Ary Goran Teioo 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Što drugi najčešće hvale na vama? 21.08.09 0:11 | |
| Dakle? Nešto od fizičkog izgleda? Odijevanje? Ponašanje? Smisao za šalu? meni osobno od fizičkog izgleda posebno hvale lice (kažu da bi htjeli imat lice ko ja...da imam preliepe oči i i općenito cijelu facu ), kosu (iako ima i onih koji kažu za moju kosu da je najgori dio na mom tijelu ) i sise : a od ponašanja kažu da sam jako dobra prijateljica, uvijek spremna pomoći i da sam zabavna i uvijek spremna za zajebanciju... kada mi ljudi kažu takve stvari to mi barem malo podigne samopouzdanje i onda se bar malo osjećam dobro u svom tijelu | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 23.08.09 2:07 | |
| Uvijek se moraš potpuno dobro osjećati u svom tijelu, a ne malo, lijepa si, dobra i pametna djevojka Pudla! U odijevanju imam neki sportsko-casual stil i ako pohvale ljudi hvale to što se nikad ne povodim za trendovima nikad i imam svoj stil, navodno znam dobro iskombinirati ono što nosim. Glede mog fizičkog izgleda, dok mi nitko ne govori gle ovog gabora dobro je.... Nije zahvalno govoriti o svom izgledu, ne mogu tu biti objektivan, što je nekome lijepo na meni, drugome možda nije. Žene kod mene najčeće istaknu oči i usne. Volim se puno šaliti uvijek, uvijek si nađem zabavno društvo. To je ono što ljudi hvale kod mene najčešće, sposobnost za prilagodbu svakome, spremnost na šalu i podizanje atmosfere u svakom društvu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 23.08.09 2:16 | |
| fala ti gorane da i meni ljudi često govore da im je dobro na meni što se ne povodim za trendovima, što oblačim ono što želim i u čem se ugodno osjećam...jedino mi smeta kod mene što uvijek mislim kakvo drugi mišljenje imaju o meni...a to nije dobro...al jbg ne mogu si pomoć lijepo da se možeš prilagodit društvu i da si uvijek spreman za šalu ja se mogu uvijek prilagodit drugima ali sam na početku malo sramežljiva al se jako brzo otvorim prema ljudima i onda je sve super, kao da smo prijatelji već duže vrijeme, a ne da smo se upoznali prije par minuta | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 23.08.09 2:21 | |
| Nema na ćemu draga Pudla, samo primječujem očito. Nikad previše ne obračaj pažnju na mišljenje drugih, slušaj sebe i budi samopouzdana, možeš sve što poželiš! : : Dosta smo slični u nekim stvarima, meni je isto fora kad se s nekim nađem na istoj valnoj duljini kod upoznavanja, brzo počnemo komunicirati kao da se znamo sto godina. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 23.08.09 2:30 | |
| da to sam i ja skužila da smo slični u dosta toga da...kod mene hvale i to što imam super ocjene i većina profesora me voli (ne ulizujem se al neznam šta im je : ), bavim se plesom i osvajam super rezultate i još imam vremena za prijatelje, izlaske, pomoć nekom ako zatreba itd. (nisam umišljena samo da se zna ) | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 21.09.09 19:28 | |
| Naravno da nisi umišljena Pudla nego si stvarno multitalentirana! Svaka čast što si ambiciozna i postižeš dobre rezlutate u svemu što te zanima, samo tako nastavi. : : Meni baš ples ne ide najbolje, mogla bi mi koji korak pokazati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 21.09.09 21:26 | |
| haha fala fala (: hmm...mislim da ti ja ne bi to mogla pokazat ×D ja treniram akrobatski rock 'n' roll a to nije nimalo slično normalnom plesu | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 21.09.09 21:52 | |
| Oči.... za drugo neznam...ne primam baš često komplimente | |
|
| |
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| |
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 17.10.09 16:29 | |
| svasta...ali nista ne slusam .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 03.01.10 0:16 | |
| | |
|
| |
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 03.01.10 13:33 | |
| Oči...ali najviše, dobro raspoloženje i zafrkancija. | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 03.01.10 14:13 | |
| ..ne znam.. mislim da mladolikost...nemam neke godine , ali svi mi daju 5 i više manje nego što imam..super ja sretna..da bog da tako ostane zauvijek. | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 22.04.10 14:58 | |
| Frizuru i oblacenje...za to redovno dobijam komplimente... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 24.04.10 23:24 | |
| Kad si stvarno cura sa super stilom draga seko : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 24.04.10 23:39 | |
| Da bi voljele izgledati kao ja, kad dodu u moje godine |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 24.04.10 23:40 | |
| Nose li ti naocale... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 24.04.10 23:42 | |
| Lece |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 24.04.10 23:42 | |
| Bas sam razmisljao o tome... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 24.04.10 23:44 | |
| Tako kazu zenske, a o muskima sto govore, bolje da sutim |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 24.04.10 23:46 | |
| I bolje...slazem se po tom pitanju... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 24.04.10 23:50 | |
| |
|
| |
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 25.04.10 0:08 | |
| Ako je u pitanju spoljasnji izgled,najcesce pohvale idu na racun usana i ociju,kazu i da imam neobicnu ljepotu (na cemu sam im ja jako zahvalna ) ..a sto se tice unutrasnjosti..hm..vecina ljudi je tu nesigurna sta da misli,jer se rijetko trudim da se dopadnem bilo kome.Ovi sa kojima sam odrasla kazu da sam raja,pozitvna budala,prirodna osoba.. | |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? 25.04.10 0:19 | |
| Ipak ostavljam da to drugi kazu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što drugi najčešće hvale na vama? | |
| |
|
| |
| Što drugi najčešće hvale na vama? | |
|