|
| Pogodi što pjevam... | |
|
+3Slatka tajna Blizanka sanjich 7 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pogodi što pjevam... 28.07.09 16:29 | |
| First topic message reminder :ja postam stihove, idući forumaš pogodi o kojoj se pjesmi radi, on napiše svoje stihove.... i tako nastavljamo.. : : Baci pogled preko ramena kad pođeš, kad po meni ko po suhom lišću prođeš, pa me makar laktom u grudi pogodi, makar grub tvoj dodir bio još mi godi. Baci osmijeh ispod uvojaka barem, da u tvoje misli bar na kratko stanem, ko u usporenom filmu se spotakni, preko mojih nogu ruku mi dotakni. |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 16.04.10 12:11 | |
| Crvena Jabuka - Sve Sto Sanjam
Ako te odvedu sve ce da se srusi pamti me k'o prijatelja cuvaj me u dusi i onda kad mislis da je prekasno za snove, za sve
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi |
| | | Slatka tajna Totalno relaxiran
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 16.04.10 12:34 | |
| Zdravko Čolić - Ti si mi u krvi
Sve bi da da si tu barem jedan tren da vicnost bude Da ti pratim trag u beskraju Sve bi da da si tu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 16.04.10 12:36 | |
| OLIVER DRAGOJEVIC - Trag u beskraju
Sanjam gledaš mi u dlan i kažeš ovdje pripadam kroz smijeh te ljubim noćima sa zvijezdama u očima
Al' probude me koraci razdvoje nas ljudi zli o zabranjena moja ljubavi |
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 16.04.10 13:19 | |
| Antonija Šola - Zabranjena pjesma
Kada dodje s brijegova miris ranih snijegova meni na um padnes ti pa se pitam sta nam bi eh sta nam bi od ljubavi
Da li ti se ikada suza za mnom omakla nepozvanog u svom snu nadjes li me koji put | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 17.04.10 17:11 | |
| Divlje Jagode - Da li si ikada mene voljela
Ostani, da ti kazem nesto jos, Ostani, ovaj dan je bio los, Ostani da ne budem vise sam, Jer je tuga sve sto znam...
Pricaj mi, makar bajke bile to, Pricaj mi, ti ces otjerati zlo, Pricaj mi, nek me umire na cas, Tvoje ruke i tvoj glas... |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 17.04.10 22:22 | |
| Zdravko Čolić - Jedina
Život juri ko brzi vlak dok trepneš okom više nisi mlad oči su mi umorne i snene dani postaju uspomene
Nek je kuća puna dice nek nam sviraju tamburice Samo da je zdravlja i veselja da je pravih prijatelja
I da me ljubiš vilo moja da miriše mi kosa tvoja u proljeće rano dok nam sunce grli ova zlatna polja | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 18.04.10 16:08 | |
| Slavonija Band Zlatna polja
Pamtim klupu, pamtim stari dom pored rijeke gdje sam bio s njom sveg se sijecam al najvise nje one kojoj tada dadoh sve |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 18.04.10 16:17 | |
| Signali Zvali su je lijepa vila a ima i Marinko Rokvic - Zvali su je lijepa vila pa ti biraj : : Sretni su ljudi svi na tom svijetu ali meni bez tebe sve prazno je i nema tu car Jedno drugom' bi ti i ja noci ove bili sigurno,bili sigurno najdrazi par _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 18.04.10 16:21 | |
| Feminnem - Javi mi se bar za Bozic
Daj mi Boze snage da kad vrata zatvorim da nju zaboravim zivot moj sad gubi sjaj al’ idem dalje, moram saznat kraj |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 18.04.10 16:24 | |
| Hari Mata Hari - Bilo je lijepo dok je trajalo
Nek me nosi Sava gdje mi ljubav spava gdje rasplice se njena kosa plava nek me nosi Sava gdje mi ljubav spava jos je sanjam, mada nemam prava _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 18.04.10 16:38 | |
| Armin Muzaferija - Gdje mi ljubav spava
Opet kad bih rodila se njemu sve bih dala, njemu sve bih dala jos jednom kad bih ja da biram drugog ne bih zvala, drugog ne bih zvala |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 18.04.10 20:07 | |
| Nadezda Bilijić - Volela sam, volela
Vjetrovi mi dusu lome od vina se oci mute gdje su dani kada sam se zaklinjao u te
Sto ne dodjes pa se javis snjeg je vani, tiho pada to andjeli meni salju bijela pisma iz svog grada | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 18.04.10 22:12 | |
| Matko i Brane-Anđeli me zovu
Samo ti, u meni uvijek živiš ti Vjeru u život daješ mi Zauvijek bit ću tvoj, vjeruj mi
Samo ti, kad si zla i nepodnošljiva Samo ti, i ondakad me zaboli Samo tebe, ne bi mogao preboljeti Sve što imam, to si ti. |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 19.04.10 9:28 | |
| Oliver Dragojević - Samo ti
Golube, moj golube Nosi joj suze mjesto pjesme Ja odlazim k'o da sam kriv Što voljeh onu koju ne smijem
Golube, moj golube Nosi joj suze mjesto pjesme Odlazim k'o da sam kriv Što voljeh tebe koju ne smijem
Što voljeh tebe Lejla | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 20.04.10 8:42 | |
| Hari Mata Hari Lejla
Da zapjevam glasovito Glasovito, silovito Da te dignem sa zemljice Da te metnem med' zvjezdice |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 20.04.10 11:33 | |
| Ivana Banfić - Pjevam danju, pjevam noću
Pogledaj mi oci cakle se u noci samo tebe traze zbog tebe je taj sjaj
Pogledaj mi ruke ne znaju od muke sta da nocas rade da se izvade
Sta je to sta je to u tebi pitam se sta nosis to u sebi
Sta je to sto moje misli krade pitam se ima li za nas nade | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 20.04.10 11:34 | |
| Divlje Jagode - Sta Je To U Tebi
Dragi, cure žele da te dijele Mene briga, nisam više ta Jedna zove, dvije nove A ja bih htjela biti jedina
I zato- idi, idi od mene Netko treba takve A ja neću nikad ne o... o... o... Pa kaže: |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 20.04.10 11:44 | |
| Maja Šuput - Ljubila sam kao mala
Rađa se novi dan Budan sam, ne spavam Želja je nestala Što je život grijala Ooo, zašto, tko zna
Bojim se riječi kraj Bojim se preći prag Ja bojim se pogleda Kada riječ savlada strah Kada riječ savlada strah | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 20.04.10 15:09 | |
| DIVLJE JAGODE NE KRIVI ME
Poslije tebe suzu krijem na silu se nekad smijem al' me lude noci odaju
Kud god krenem nocu, danju kafane me sve vec znaju uz vino mi tugu prodaju
Sreca posta skupa roba dan bez tebe - gluho doba eh, kad bi se na tren vratila eh, kad bi se na tren vratila |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 21.04.10 10:08 | |
| Haris Džinović - Javi se
Na srcu mi lezi jedna stara rana koja nece iz njedara nigdje pa se srce pita moje bez nje zivjeti kako li je, kako li je
Ref. Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice da mi zora bol ne stvara idi, pusti me da je odsanjam
Na srcu mi lezi jedna stara rana daj opusti srce je moli a rekla je da ga dugo nece boljeti ali boli, ali boli | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 31.05.10 15:00 | |
| Tose Proeski idi idi nesanice
Kad me neki klipan, bas za glavu primio, i na ovaj ruzan svijet iznio, a ja, a ja, budala malena, bio sam iz protesta plakao, bio sam odmah svatio. A ja, a ja, budala malena, bio sam gorko plakao, bio sam odmah ljudi shvatio, da sam ovdje najebo. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 25.07.10 13:00 | |
| Prljavo Kazaliste - Budala malena Ne mogu ja u tvoje snove nezvana na druge da se ljutim sto te nemam ja ne mogu da ti budem vaznija od svih, a htela bih.... . |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 25.07.10 13:09 | |
| Seka Aleksic - Poslednji Let Ljudi moji, istina je ziva sto poludi selo, to je droga kriva pusila se trava, na redu je koka u mom selu, brale, sve se zivo roka.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 25.07.10 13:13 | |
| Celo selo smrce belo - Dj Krmak Pred komsiluk sve sam se izbruk'o dabogda ti gacni lastis puk'o Ti si bila verna samo sredom drugih dana davala si redom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 25.07.10 13:18 | |
| Rokeri S Moravu - Dabogda ti gacni lastis puk'o.. Moja Rajka corava i gluva nasta lici da te Bog sacuva nisam pijan da se zenim trebo trezan vidim kako sa najebo.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... | |
| |
| | | | Pogodi što pjevam... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 431 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 431 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|