|
| Pogodi što pjevam... | |
|
+3Slatka tajna Blizanka sanjich 7 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pogodi što pjevam... 28.07.09 16:29 | |
| ja postam stihove, idući forumaš pogodi o kojoj se pjesmi radi, on napiše svoje stihove.... i tako nastavljamo.. : : Baci pogled preko ramena kad pođeš, kad po meni ko po suhom lišću prođeš, pa me makar laktom u grudi pogodi, makar grub tvoj dodir bio još mi godi. Baci osmijeh ispod uvojaka barem, da u tvoje misli bar na kratko stanem, ko u usporenom filmu se spotakni, preko mojih nogu ruku mi dotakni. |
| | | sanjich Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 495 Godine : 36 Lokacija : nigdjezemska Datum registracije : 11.07.2009
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 28.07.09 16:33 | |
| Pratim te - TOŠE Kad nad gradom padne noc oblacim kaput jer moram poc ja sam covjek bez adrese spavam tamo gdje me put nanese Ja znam tko je i kad smislio bilo koji rat ja znam tko svijetom vlada al radi toga ljudi glava pada. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 29.07.09 2:00 | |
| prljavo kazalište tajno ime
Na svakih pet minuta nova ti cigareta zatreba dodji preko puta u mom je srcu jedna kutija
O zasto nisam ti ja cigareta bez filtera samo da setam od prstiju tvojih do usana |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 05.08.09 17:22 | |
| Nikotin - Natasa Bekvalac
Jos uvijek vjerujem Da ljubav postoji Jos uvijek vjerujem Da samo moja si Jos tebi ova dusa pripada I volim te k'o niko nikada Jos uvijek vjerujem Da jedan svijet smo mi Da ljubav to si ti _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Slatka tajna Totalno relaxiran
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 13:34 | |
| Goran Karan - Još uvijek vjerujem
Nije vazno ko te ljubi nije vazno s kim si sada ostala si meni draga isto kao i nekada | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 13:44 | |
| Tose Boze brani je ....
"U neko doba kada zaspu svi ja svoje pjesme crtam, vilenim i neka nitko se ne naljuti u svakoj od njih, imas barem stih
Ljubav je rulet, cista lutrija stalno se igra a rijetko dobiva a onaj Amor, mali debeli gadja u srce, kada pozeli..." _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 13:47 | |
| Miroslav Škoro - Laku noć ljubavi
Te noci, kad ne budu, igrale sjene, i kad voda, ko zna koji put, razbije sjene, i kad sve sto je nekad bilo vazno, vise ne bude, i kad te neke grube ruke snazno iz sna probude.
Te noci kad talasi navrate po mene, da me opet vrate natrag u bjele pelene, i kad raspletene kose drugom ti sjednes u krilo, ja ni tad necu nista protiv tebe, necu gluho bilo.
Kada jednom budem ja, ko snijeg ptica bjela, ne reci nikom da si me srela, a kamo li voljela. Kada jednom dusa moja, odleti od tijela, ne reci nikom da si me zedna, preko vode prenela. | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:13 | |
| Ptica bijela ..Dino Merlin Ma sto zelim sve je tako daleko I sad mi zao sve bi opet ponovo Naj ljepsu pjesmu tebi bi pjevao Ej kamo srece da sam pjevat mogao Ptice u bjegu tisina gradi zidove I zvoni zbogom rjeci kazne bozije Te tvoje usne opojne Jos uvjek sanjam kako su me ljubile napokon imam nekog za ovu igru _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:17 | |
| Parni valjak - Jesen u meni
sto je to sreca, sto je to sreca je svaki tren, kad smo zajedno sreca je sjaj u oku tvom i svaka iskra ljubavi u srcu mom
moja se sreca ogleda u plavom jezeru tvoga pogleda sretnija nego ikada ja sam odkada vidim dan | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:21 | |
| Sreca - Karma Jedna za drugom takav zivot je moj, Nisam ljubio stvarno, vazan bio je broj. Jedna za drugom, svakoj bio sam drag, Al' duboko u nama to ne ostavlja trag.
I u stvari srce spava Sve do casa Kad se javi prava. |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:22 | |
| - Slatka tajna je napisao/la:
- Goran Karan - Još uvijek vjerujem
Nije vazno ko te ljubi nije vazno s kim si sada ostala si meni draga isto kao i nekada prvo ispravka za ovo ..od potpisa sam mislila da je stih ... a ovo je Halid Beslic kao nekada _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:24 | |
| - black-angel je napisao/la:
- Sreca - Karma
Jedna za drugom takav zivot je moj, Nisam ljubio stvarno, vazan bio je broj. Jedna za drugom, svakoj bio sam drag, Al' duboko u nama to ne ostavlja trag.
I u stvari srce spava Sve do casa Kad se javi prava. Jedna za drugom - Zdravko Colic Ono sto drugima ne mogu reci Zasto sam lutao i suze lio Tebi i meni za prosle dane Nek' ova pjesma bar ostane. Ovo je prica zivota mog Sjecanja draga ne daju mi mira Pjevam i gledam ja srecne ljude Dok tiho meni muzika svira. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:25 | |
| Zdravko Čolić - Prava stvar
Moj lipi andele Pogledaj u mene Ako nas tuzne jutrom probude Ja cuvam osmijeh za tebe Moj lipi andele Pogledaj u mene Ako nas tuzne jutrom probude Ja cuvam osmijeh za tebe | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:26 | |
| | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:28 | |
| Tebi i meni za prosle dane - Halid Beslic Ovo je pjesma samo o njoj Za dane kad se o sreci snilo Bjese i suza, bjese i tuge Ali i srece sa njom je bilo. Ono sto drugima ne mogu reci Zasto sam lutao i suze lio Tebi i meni za prosle dane Nek' ova pjesma bar ostane. Ovo je prica zivota mog Sjecanja draga ne daju mi mira Pjevam i gledam ja srecne ljude Dok tiho meni muzika svira. Ovo je meni ostalo jos Kajanje koje dolazi kasno Za njene suze i ruke njezne I dane kad smo se voljeli strasno. https://www.youtube.com/watch?v=t6vO_0LNkAM _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:31 | |
| Nije važno odakle sam sve dok znadeš kuda putujem deralo me sedam mora gorka kora ljute nevolje to što brodi ne mogu da prevale čovjek umije meni se dušo od tebe ne rastaje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:32 | |
| ma skontao sam za pjesmu, našao sam koja je nego postala tamo pa me izdrmala izbacila me ženska iz takta hehehehe evo onda stihovi kad si ti svoje izdala
Moj lipi andele Pogledaj u mene Ako nas tuzne jutrom probude Ja cuvam osmijeh za tebe Moj lipi andele Pogledaj u mene Ako nas tuzne jutrom probude Ja cuvam osmijeh za tebe | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 14:33 | |
| evo je na opet pa ti se igraš sa mnom | |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 14.04.10 17:45 | |
| - blizanka je napisao/la:
- Nije važno odakle sam
sve dok znadeš kuda putujem deralo me sedam mora gorka kora ljute nevolje to što brodi ne mogu da prevale čovjek umije meni se dušo od tebe ne rastaje Azra - Meni se dušo od tebe ne rastaje Moj lipi andele Pogledaj u mene Ako nas tuzne jutrom probude Ja cuvam osmijeh za tebe Moj lipi andele Pogledaj u mene Ako nas tuzne jutrom probude Ja cuvam osmijeh za tebe | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 15.04.10 8:23 | |
| Moj lipi anđele Oliver Dragojević
Trebam te, tako me strah priznati bez tebe ne mogu vise zivjeti nikad te nisam, vjeruj mi namjerno ja povrijedila da smo bili hrabri mi ja bih s tobom trajala zauvijek |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 15.04.10 18:44 | |
| Nina Badrić - Trebam te
Volio sam jednu malu, dao sam joj sve Sve te ceste potrosene vode jos do nje Cekao sam je bez nade cijeli zivot svoj Volio je tako drugi, dao dragi Bog
Sto se bore misli moje u taj kasni sat? Nemir mi na grudi slece, jedini moj brat Ponovo bi moja ruka oko struka tvog Volio te tako drugi, dao dragi Bog
Da'l ces za mnom, duso Da'l ces za mnom, duso Zaplakati tad Ako umrem mlad | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 15.04.10 18:47 | |
| Volio te tako drugi, dao dragi Bog - Plavi Orkestar S tobom je nesto drugo, Ti si za mene par. S tobom to traje dugo; Ja sam probao sve, Ja sam prosao svud, S tobom je prava stvar.
Jedna za drugom vjecno s cvijeta na cvijet, Ti me vracas na zemlju, ti mi prekidas let.
|
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 15.04.10 19:08 | |
| Zdravko Čolić - Prava stvar
Zvaću te pile moje, daću ti srce svoje, zvau te glavo luda, luduj, uzmi, sve je tvoje. Kako ti je ime, kako ti je ime, djevojčice iz mojih davno zabranjenih snova, kako da te zovem, kako da te zovem, najljepsa pjesmica, moja ljubav nova:
Zvaću te pile moje, daću ti srce svoje, zvaću te glavo luda, luduj, uzmi, sve je tvoje. Zvaću te pile moje, daću ti srce svoje, zvaću te glavo luda, luduj,, uzmi, sve je tvoje i lice mlado, ljubi me kradom. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 16.04.10 8:13 | |
| Regina - Zvacu te pile moje
Ucinilo mi se da kazes grudi su ti kao rahat lokumi polako tvoja ruka krece mislim, Boze, nek' radi sto naumi
A ti od prvoga minuta znas da ovo vodi do kreveta a ja od prvoga minuta znam bit ces moj muz, otac mog djeteta |
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... 16.04.10 9:25 | |
| Severina - Tridesete
Sve što želim, sve što sanjam Nikada neću moći sam Dođi i ostani uz mene Neka se sklope naše sjene | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pogodi što pjevam... | |
| |
| | | | Pogodi što pjevam... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 515 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 515 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|