| Zaključavanje foruma za goste | |
|
+10Nymphadora LaTiTeA bodomiere Nera Niky Ary Blizanka Kikica goc Goran 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zaključavanje foruma za goste 23.07.09 20:20 | |
| Danas je Bitty dala više dobrih prijedloga, između ostalog i u vezi skrivanje teme fotke forumaša za goste. To je doista vrlo bitno, jer se događa da se tuđe fotke ponekad zlorabe na netu i zato ih je ljudima neugodno objavljivati. Ili će ta tema ubuduće biti u posebnom pdf ili ćemo zaključati pdf coctail bar za goste. Što mislite da li bi još neke kategorije bilo dobro zaključati za goste ili možda čak kompletan forum? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 23.07.09 20:22 | |
| Mislim da nema potebe cijel forum zaključati... ali fotke i tako neke teme da,da definitivno, i ideja je |
|
| |
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 23.07.09 20:23 | |
| da se nadovežem na ove slike, znači to bi bilo otključano u coctail baru, ali ipak bi mogli vidjet svi registrirani korisnici? | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 23.07.09 20:24 | |
| Evo sad sam zaključao coctail bar za goste, pa tako i fotke forumaša samo članovi mogu vidjeti : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 23.07.09 21:50 | |
| E super je ideja zaključati slike i birc.... ..mislim gosti imaju brdo super tema..ne moraju nas gledati kad se "razgolicamo" u te dvije teme . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 23.07.09 21:57 | |
| slažem se sa svima u vezi toga |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 23.07.09 22:00 | |
| Ipak sam otvorio poseban pdf za fotke forumaša i sve ostalo što ne želite da gosti vide. Coctail bar je opet otključan. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 23.07.09 22:05 | |
| pa sto ga otkljuca ...sad kljuc ...sad kljac .... taman kontala sad se mogu u kafani opustit ...e neces... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 0:52 | |
| Slažem se da bi fotke trebali vidjeti samo oni članovi koji postaju fotke. Ima registriranih korisnika koji uopće ne tipkaju i ne poznajemo ih. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 0:53 | |
| može li se nekako npr da korisnik koji ima više od 100 postova ima pristup slikama? |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 0:57 | |
| Na nekim forumima može... | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 0:58 | |
| bar 300 postova da ih se bolje upozna | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 1:00 | |
| dalo bi se to napravit ja mislim ... gazda ima tu zadnju : : |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 1:01 | |
| tako je, stavimo 500 postova da se bolje upozna forumaš, a ne da 100 natuče na nekim bezveze postovima... i onda da može vidjeti slike... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 1:01 | |
| vidite kako smo zajedno pametniji? |
|
| |
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 1:31 | |
| - tana je napisao/la:
- Slažem se da bi fotke trebali vidjeti samo oni članovi koji postaju fotke. Ima registriranih korisnika koji uopće ne tipkaju i ne poznajemo ih.
ovo vam je najbolja opcija... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 1:33 | |
| Kako zajedno,a di sam ja tu na raspravi........ Za slike treba da se ključa,ja tako mislim a coctail bar ne bih ključala pa nek vide kako se za*jebavamo...šta ima veze...... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 2:44 | |
| Možemo napraviti grupu koja jedina ima dozvolu da uđe na određeni pdf. Za sad na pdf sa fotkama mogu svi registrirani forumaši. Mislim da bi svatko tko se registrira trebao odmah imati mogućnost objave svoje fotke i predstavljanja na taj način, ako je i napisao nešto. Znači kad bi stavili limit 100 ili više postova, netko bi morao prvo tuči postove da bi mogao objaviti fotku. Ne treba pretjerivati sa nekim uvjetovanjem velikog broja postova kako bi se nekoga bolje "upoznalo". Oni koji zlorabe slike, imaju lakših načina da dođu do toga što žele, neće se vjerojatno registrirati tu. Napraviti ću grupu koja će moći na ovaj pdf, a tu će biti oni koji su se predstavili na za to predviđenoj temi i napisali 10 postova. Ne znam zašto bi nekom ograničavali pregled fotki forumaša, ako on nije objavio svoju, nemaju svi ni tehničke mogučnosti za to. U vezi nekih daljnjih zaključavanja još nekih kategorija se isto možemo dogovoriti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 9:25 | |
| - tana je napisao/la:
- Slažem se da bi fotke trebali vidjeti samo oni članovi koji postaju fotke. Ima registriranih korisnika koji uopće ne tipkaju i ne poznajemo ih.
I ja sam za ovo...tko posta fotku,može i vidjeti... |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 24.07.09 9:26 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 12.04.10 1:43 | |
| Kod nas uvijek vrata otvorena, svi su dobro došli, zaključavanje foruma je ionako samo jeftina fora za privlačenje članova, ali nije u tome poanta, poanta je privući kvalitetom i zadržati dobrom prijateljskom atmosferom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Nera Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 152 Lokacija : Vancouver Datum registracije : 01.09.2010
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 01.09.10 16:11 | |
| Dio uvijek treba da bude zaključan ali ne i cijeli forum. Tematika i ideja trebaju da se vide : : P.S. jesu ovdje svi Splićani ili :hy: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 01.09.10 17:55 | |
| Nije ni ta opcija nikakva garancija da fotke neće pasti u krive ruke... Može doći bilo tko, napisati 50-tak postova, prikačiti neku bilo čiju sliku da se predstavi i otvoriti si ulaz među ostale fotke... Ja bih stavila da bude minimum 100 postova (možda i više) da član može ući u te zaključane teme... Nebih uvjetovala stavljanjem slike, jer kao što je i Goran rekao, neki nemaju tehničkih mogućnosti za to, a jako puno ih ne zna kako se to može napraviti tako da... bilo bi šteta izgubit nekog možda vrlo vrijednog člana samo zato što ima spor komp i nedovoljno znanja za upload... Moje mišljenje... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste 01.09.10 18:58 | |
| - Goran je napisao/la:
- Kod nas uvijek vrata otvorena, svi su dobro došli, zaključavanje foruma je ionako samo jeftina fora za privlačenje članova, ali nije u tome poanta, poanta je privući kvalitetom i zadržati dobrom prijateljskom atmosferom.
ovo je odgovor :kavica: |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zaključavanje foruma za goste | |
| |
|
| |
| Zaključavanje foruma za goste | |
|