|
| Samopouzdanje | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 18.11.08 19:54 | |
| |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 18.11.08 19:56 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 19.11.08 8:53 | |
| 5! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 19.11.08 13:29 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 19.11.08 13:35 | |
| - tana je napisao/la:
- recimo 4 :oops:
Ne vjerujem u ovo crvenjenje... :P |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 19.11.08 13:37 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 19.11.08 13:38 | |
| |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Samopouzdanje 19.11.08 13:41 | |
| - danira_d_doll je napisao/la:
- Na ljestvici od 1 do 5, kako biste ocijenile svoje samopouzdanje? Imate li "onaj neki faktor X", te da ste svjesne toga, pa vam npr nije problem prići nekome, itd, itd..? Ili se osjećate neugodno u svojoj koži?
Bez pretjerivanja.. Smatrate li se zaista samopouzdanim osobama?? Ma čista petica sam što se tiče toga. Nikad me nije bed prići nekome i vrlo lako se uklopim di god treba i s kim treba Ja uvijek govorim: ako ti imaš dovoljno svog samopouzdanja,imaš praktički sve onda.. 8) Ne kužim ovo: Zašto bi se itko osjećao neugodno u svojoj koži :shock: :shock: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 19.11.08 14:09 | |
| - tana je napisao/la:
- recimo 4 :oops:
tanice.... nema rumenih ličeka... !!!! |
| | | Stella Početnik
Broj postova : 31 Godine : 34 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 19.11.2008
| Naslov: Re: Samopouzdanje 20.11.08 21:46 | |
| Meni fali samopozdanja na toj ljestvici sam 3 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 20.11.08 21:48 | |
| 3 kao Stella. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 20.11.08 21:49 | |
| Zašto te trojčice... di je zapelo... |
| | | Stella Početnik
| Naslov: Re: Samopouzdanje 20.11.08 21:56 | |
| Pa ne zbam ali nekako nemam bas tog samopozdanja | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 20.11.08 21:57 | |
| - Stella je napisao/la:
- Pa ne zbam ali nekako nemam bas tog samopozdanja
Sigurna sam da ga imaš samo si ga potisla malo... |
| | | Stella Početnik
| Naslov: Re: Samopouzdanje 20.11.08 22:04 | |
| To mi svi kazu da moram poraditi na tome | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 20.11.08 22:05 | |
| - Stella je napisao/la:
- To mi svi kazu da moram poraditi na tome
to i napraviš... |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Samopouzdanje 20.11.08 22:35 | |
| samopozdanje pih ja ga imam i previse kazu neki ocjena cista 5 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 21.11.08 16:12 | |
| 4 malo mi fali.. |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Samopouzdanje 25.02.10 13:09 | |
| u brate...ako je nesto za sta treba mozak il tako to tu imam samopouzdanja za izvoz....cista 10-ka Al zato, kad se radi o necemu za sta treba izgled (npr, takmicenje u plivanju...) apsolutno je ravno NULI....sta ces... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 15.05.10 22:21 | |
| 1 |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 15.05.10 22:26 | |
| 4 |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samopouzdanje 06.06.10 20:14 | |
| Iako zvuči kao kliše, izjava „volite sebe pa će vas voleti i drugi” zaista je istinita. Ljudi koji vole sebe i svoje telo zrače samopouzdanjem i privlače druge poput magneta. Ako ste pak osoba sklona kritici i pronalaženju mana, malo je moguće da ćete moći da hodate uzdignute glave i sa osmehom na licu, a upravo će vas kroz vaš odnos prema sebi samima ceniti i drugi ljudi. Ono što osećate prema svom telu, odraz je emotivnog i duhovnog stanja. Postoji naravno i opcija da ste konkretno nezadovoljni nekim delovima tela na kojima morate poraditi. Pre svega, potrudite se da mislite pozitivno i malo pomalo menjajte svoj stav. Uprkos medijskoj prašini i očiglednom veličanju savršenih ženskih oblina, telo prosečne veličine i građe nije ništa manje lepo. Probajte da prestanete da se upoređujete s drugim ljudima. Lakše je osećati sreću i zadovoljstvo kada znate da se predstavljate najbolje što možete, a to zaista ne mora da iziskuje previše truda. Našminkajte se malo jače nego obično, potrošite novac na dobru frizuru i obucite se tako da naglasite svoje kvalitete. Prestanite da mislite da će kad smanjite kilograme, napravite nove grudi ili krenete u teretanu, sve biti bolje. Ako nastavite tako da razmišljate, naglašavajući uvek svoje mane, teško ćete prihvatiti svoje telo. Takvo postavljanje stvari vas vodi samo u nezadovoljstvo. Mogli biste da ostanete zarobljeni u vrtlogu želja. Umesto da pokušavate da sakrijete svoju različitost, pretvorite je u prednost. Otkrijte šta vas razlikuje od drugih i prihvatite činjenicu da ste po tome posebni i jedinstveni. Pa šta ako imate veća stopala, tanke usne ili guste obrve? Alternativa je da akcentujete delove tela kojima ste zadovoljni. Ako hodate kroz život pognute glave i spuštenih ramena, šaljete poruku nezadovoljstva. Umesto toga hodajte visoko uzdignute glave, ispravite ramena i uvucite stomak. Takav stav može da vam doda nekoliko centimetara. Dovoljno spavajte, vežbajte i krećite se. Dok vežbate lučićete hormon sreće endorfin, pa ćete biti zadovoljniji i psihički stabiliniji. izvor |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Samopouzdanje 06.06.10 21:33 | |
| Iako zvuči kao kliše, izjava „volite sebe pa će vas voleti i drugi” zaista je istinita. Ljudi koji vole sebe i svoje telo zrače samopouzdanjem i privlače druge poput magneta. Neka zvući kako hoće....ali to je 100% istina... Ako i kada se čovjek voli i zavoli drugi to osjete. Vidi se zadovoljstvo izvana ..a još bitnije to djeluje super na duševno stanje same osobe. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Samopouzdanje | |
| |
| | | | Samopouzdanje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 246 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 246 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|