|
| "bit ćeš moja ili ničija" | |
|
+8flo Tea mihaela mea Niky Goran Blizanka Staša 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: "bit ćeš moja ili ničija" 16.07.09 9:31 | |
| First topic message reminder :
Kako gledate na ove riječi."bit ćeš moja ili ničija"?
Zanima me kako vi na to gledate .Meni je to smiješno za čuti,nekako bolesno i opsesivno.... Malo čudno zvuči,u jednu ruku pretnja a u drugu ruku kao neka velika ljubav,al to je opsesivna ljubav. Naravno i kojim tonom je rečeno.Moje mišljenje,a sad da čujem vaše....I da li ste nekada doživeli tako nešto i kako ste reagirali? | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 10:05 | |
| Them, pretjerao si s prostačenjem. |
| | | Them Totalno relaxiran
Broj postova : 1267 Lokacija : Merkur Datum registracije : 31.08.2010
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 10:08 | |
| - Yana je napisao/la:
- Them, pretjerao si s prostačenjem.
Bolje da ti se ne svidim ovakav kakav jesam-nego da ti se svidim onakav kakav nisam | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 10:09 | |
| sasvim je nebitno sviđaš li mi se ili ne, postoje pravila ponašanja, što uključuju i pravila pisanja. |
| | | jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 10:10 | |
| | |
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 10:11 | |
| A pa cenzuriraj ih.....................daj mi opomenu ili šta već ide uz to............ | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 10:36 | |
| Them ...Yana je u pravu ...ne bitno svidas li se kome ..ali vodi racuna kako se izrazavas ...imas pravo iznjeti svoj stav i misljenje ali s takvim pisanjem stice se dojam da ponizavas ..vrijedas ..nekad ne samo zensku populaciju nego i muskarce ..iako smo tolerantni ipak se znaju neka osnovna pravila..ponasanja i pisanja _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 10:47 | |
| Molim vas poštede o pravilima ponašanja i eventualnog offtopičarenja............. Svoj sam stav iznio i sasvim mi je svejedno kako ga tko doživljava, zatim koga vrijeđa a koga ne...............i u principu me jako nervira tema ove rasprave s koje s te skrenuli zahvaljujući mom psovanju..................Imam mane.............jednostavno je i ja nisam savršeno biće, a za sve o meni-pa bilo kritike i pohvale zna se gdje možete ići-na temu o meni a ovako nikako ne doprinosimo temi. To šta vas je zasmetalo ja sam prepravio na eto "finiji" način al eto poradi Vas ovdje kojima to smeta. To je u principu to..................... Da se sad još naniže 15 admina koji mi kažu da sam pretjerao-meni će opet biti svejedno.........a pravila su ponekad tu i da se prekrše................... Na žalost-ljudska smo bića koja su itekako sklona tomu.............. Ček prije nego postam da provjerim da nisam opsovao Anyway.....................dakle jako me ljute stavovi takvih posesivnih luđaka jer doista sam svašta vidio do sada a neke su se stvari završile i tragično...........prosto ne mogu biti ravnodušan.................. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 11:00 | |
| to be or not to be? Pitanje je sad... :kavica: |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 11:27 | |
| budite samo svoje :kavica: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 12.10.10 11:43 | |
| ljubila seka, goc tako je.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" 13.10.10 18:15 | |
| - Citat :
- budite samo svoje
@goc, mi jesmo svoje, nego problem je u toj vašoj posesivnosti.... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: "bit ćeš moja ili ničija" | |
| |
| | | | "bit ćeš moja ili ničija" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 15 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 15 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943612. in 18087 subjects
|
|