|
| Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 18.11.08 15:24 | |
| Meðunarodni sud pravde (ICJ), temeljno pravno tijelo Ujedinjenih Naroda, sa sjedištem u Haagu, proglasio se nadležnim za tužbu Republike Hrvatske protiv Srbije za genocid.
http://www.24sata.hr/news/clanak/Srbiji-ce-se-ipak-suditi-za-ratne-zlocine-u-Hrvatskoj/89364/?context=naslovnica&web_page_id=main_page _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 19.11.08 9:34 | |
| Da nadajmo se da će ishod suđenja biti pravedan, a ne kao što je bilo s BIH kad je tužila Srbiju. |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 19.11.08 15:26 | |
| srbe na vrbe
Slavonac, bez diskriminacijskih ili uvredljivih poruka za bilo koga, molim lijepo!
Admin | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 19.11.08 17:10 | |
| - Slavonac je napisao/la:
- srbe na vrbe
Nemoj tako, i oni su ljudi. |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 19.11.08 19:58 | |
| I nisu svi isti.. Kad bismo svi danas tako razmišljali, pomaka stvarno nikad ne bi bilo, i onda nismo ništa ni bolji od onih iznad kojih se visoko držimo. Pod tim ne mislim samo na Srbe već općenito, ali ovdje sad se odnosi na to.. nikad nisam ljude gledala na temelju vjere ili nacionalnosti, niti ikad budem. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 19.11.08 20:03 | |
| Najveci je primitivizam dijeliti ljude prema nacionalnosti, vjeri ili rasi i imati predrasude ili diskriminirati nekog drugacijeg. Ali konkretno što se tice ove teme, normalno je da Hrvatska tuži Srbiju zbog genocida koje su pobunjeni Srbi radili u Hrvatskoj i da traži ratnu odštetu jer je Srbija bila agresor na Hrvatsku. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 19.11.08 20:05 | |
| To da.. bilo je i vrijeme.. Ali me zasmetalo ovo "srbe na vrbe".. alergična sam na takve stvari. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 19.11.08 20:10 | |
| Evo Srbija odgovorila na ovu tužbu za ratni zločin u Hrvatskoj Tužbom za Operaciju Oluja!!
Na šta sve to oni spadnu
Ovo što je Slavonac rekao ne odobravam to jer sam bio dosta puta u susjednoj državi i ugodno se iznenadio kako su uljudni ljudi. Baš imaju neku pozitivnu Vibru. Ovo šta je rekla Danira da nisu svi isti to stoji.
Pitam ja tebe dal bi mi neki hrvat dao besplatne karte za Valkanu a jedna dođe 300 kn i neki Srbin koji radi na radiju dao na 3 besplatne karte samo što smo ga odbacili do Gorobnika! Dobro ovo nije vezano za temu ali sam malo dao sliku! |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 19.11.08 20:12 | |
| - danira_d_doll je napisao/la:
- To da.. bilo je i vrijeme..
Ali me zasmetalo ovo "srbe na vrbe".. alergična sam na takve stvari. I ja sam alergican na to, upozorio sam ga, covjek je "blebnuo". Ali takvih ispada nažalost ima puno, poslušaj što se uzvikuje na stadionima. Zbilja, time se iskazuje primitivizam i to da takvi nisu ništa bolji od onih kojim se "izruguju" iz sebi poznatih razloga. Ne valja generalizirati, nisu svi isti, ja sam Hrvat, ali poštujem sve ostale. Ako su pojedini pobunjeni Srbi izvršili agresiju na Hrvatsku, nisu svi isti, bilo je i Srba koji su branili Hrvatsku. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 19.11.08 23:07 | |
| - danira_d_doll je napisao/la:
- To da.. bilo je i vrijeme..
Ali me zasmetalo ovo "srbe na vrbe".. alergična sam na takve stvari. Mene isto takve stvari iritiraju. |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 20.11.08 13:20 | |
| ljudi zajebavo sam se | |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 20.11.08 17:58 | |
| Oprostiti cemo Slavoncu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 23.11.08 0:03 | |
| - Teofil je napisao/la:
- Slavonac je napisao/la:
- srbe na vrbe
Nemoj tako, i oni su ljudi. ja se s tim slažem bez obzira na to šta su u BiH uradili od 1992-1995, god. i prošli ne kažnjeno i ispalo da nisu krivi ni za jednu optužnicu za koju su tuženi.. SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!! al to je jasnije dokazano, kakvav je to narod kad je bila utakmica BiH-Srbija, kad se od naših 200 navijača iz srbije vratilo samo 20 i to u teškom stanju... ja neću ništa konkretno govoriti, al djelo govore biše od hiljadu riječi... |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj 23.11.08 14:37 | |
| Ni je ne volim suditi ljude na nacionalnoj osnovi ili bilo kakvoj, niti kategorizirati ali iskreno Srbe ne volim i ne zelim ih u svojem drustvu niti u svojoj blizini, mozete me proglasiti i primitivnom i glupom kaj god ali ja imam svoje razloge zakaj nisu pozeljni u mom drustvu svaka cast njima, istina nisu svi isti ali dalje od mene, tko se uvrijedio tko ne | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj | |
| |
| | | | Srbiji ce se suditi za ratni zlocin u Hrvatskoj | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 473 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 473 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|