Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zašto menstruacija kasni?

Go down 
+7
NeoSky
Zlatko
Kikica
Maja-22
Blizanka
Ary
Goran
11 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Zašto menstruacija kasni? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime08.07.09 13:36

First topic message reminder :

Menstruacija vam može izostati i iz drugih razloga osim trudnoće. Jedan od velikih uzroka neredovitih menstruacija je stres. Menstruacija vam može izostati i zbog toga što vam se u tijelu uspostavlja nova ravnoteža. Inače su neredovite menstruacije značajka tinejdžerskog doba. Uspostavljanje redovnog menstrualnog ciklusa može trajati nekoliko godina. Za menstruaciju je važna i pravilna prehrana, ako jedete premalo, jednolično, podložni ste bulimiji ili anoreksiji. Pretjerana tjelovježba može iscrpiti tijelo, naročitu u vrijeme njegovog razvoja. Ali tijelo iscrpljuju i droge, alkohol, pa i neki lijekovi. I promjena rutine može pobrkati vaš menstrualni ciklus.
Dame, kasni li vam menstruacija i koji su najčešći razlozi tome?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime01.09.09 13:43

Bome da navijaju po mom gadno bi svi kasnili ili ranili kako koji mjesec Laughing ..ali najbolje što nema šanse da me omane i da ne znam kada su plodni dani..to je kao švicarski sat kod mene...od 8 dana pa do 27 svi redom Laughing
[Vrh] Go down
NeoSky
Totalno relaxiran
NeoSky

Female
Capricorn Cat
Broj postova : 1070
Godine : 48
Datum registracije : 07.08.2009

PostajNaslov: Re: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime02.09.09 15:01

a da se pod tim tvojim nickom ne skriva Handža Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
http://mightysky.bloger.hr/
mina24
Početnik
Početnik

Broj postova : 4
Datum registracije : 29.07.2010

PostajNaslov: Re: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime29.07.10 16:08

evo meni kasni dve nedelje!radila sam test krvi za trudnocu negativan je!sad cekam na pregled kod ginekologa!ja sam pod stresom svaki dan!moze li nekad da omane test krvi da pokaze negativno a da sam treudna?!i imam veliku glavobolju zato popijem svaki drugi dan protiv bolova lek zato me interesuje sve navedeno!hellp me!
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime29.07.10 16:20

Mina dala sam ti na onoj temi link pa procitaj koliko je tacan test ..evo jos jedan link ...
http://www.cybermed.hr/content/view/full/32520

Zašto menstruacija kasni? - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Leena Aya Wolff
Početnik
Početnik

Aries Dog
Broj postova : 1
Godine : 30
Datum registracije : 22.01.2011

PostajNaslov: Re: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime22.01.11 12:19

Hajoj. Ja sam se zdravo presekla trenutno. xD
Inače mi kasni sedam dana i ne znam šta je. Stomak bolucka s vremena na vreme. Stres ne bi bio kod mene faktor koji utiče na kašnjenje. Bilo je nekog stresa, ali na početku meseca. Ne znam šta je ali se sve bojim da nije ono najgore. I glupa sam jer ranije nisam zapisivala dane, pa sad ne znam da li je to normalno ili ne. Sve u svemu, ja vam umirem od brige. Uzdravlje!
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 4357
Godine : 34
Datum registracije : 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime22.01.11 12:57

da...kasnila više od 2 tjedna bila sam sretna a onda jutros izljev krvi.. tužni tužni tužni
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
b.davis
Početnik
Početnik

Female
Cancer Monkey
Broj postova : 1
Godine : 32
Datum registracije : 15.04.2012

PostajNaslov: Re: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime15.04.12 10:39

Meni trenutno kasni...bila sam pod ogromnim stresom tj još uvijek sam...pa sam se dečkom kao krenula iii prestala...nadam se da nije ništa drugo osim stresa cerekalo
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime15.04.12 10:47

Davis..u tim godinama nije neobicno da kasni nekad i bez ikakvog razloga .. Smile tako da ne brines odmah jer sve je to normalno ..kasniti moze zbog stresa..zbog prehlade ....ne mora kasniti samo zbog trudnoce ...a ti znas sama da li moze bit trudnoca ili ne ...tj ako si bila s deckom ne zavaravaj se ;)

Zašto menstruacija kasni? - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zašto menstruacija kasni?   Zašto menstruacija kasni? - Page 2 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zašto menstruacija kasni?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Prva menstruacija
» Izostala mi je menstruacija- šta sad?
» Kako ne izludjeti sebe i druge ako avion kasni?
» Horoskop otkriva: zašto je on takav, zašto nije nazvao?
» Horoskop otkriva: zašto je on takav, zašto nije nazvao?