|
| Nepoželjni ljubimac na poklon | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Nepoželjni ljubimac na poklon 07.07.09 18:16 | |
| Što kad vam netko na poklon donese ljubimca kojeg ni u snu ne želite imati? Da li to odmah odbijete ili ga prihvatite pa kasnije muku mučite što ćete s njim? Jedno vrijeme nisam mogao zamisliti da imam papigu, dobio sam je jednom, par dana mi je išla na nerve, ali sam je zadržao i zavolio kasnije. Nikome ne poklanjam ljubimce, ako nisam sasvim siguran da ih žele. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 07.07.09 18:19 | |
| Nisam nikad dobile tako ljubimca...nebi to voljela...ako nešto ne želim onda ne želim...možda bi se prilagodila...neznam stvarno...nisam bila u takvoj sitvaciji...uvijek sam dobila ljubimca kojeg sam htjela sama.... | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 07.07.09 18:25 | |
| To je lijepo! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 07.07.09 19:39 | |
| U startu bi to riješila,nebi uzela tu životinju... |
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 07.07.09 21:26 | |
| Tako je i najbolje Kate! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 08.07.09 7:31 | |
| Neobazrivo, da ne kažem nepristojno je poklanjati ljudima ljubimce ako to nismo s njima prethodno dogovorili. Ljubimac je ozbiljna i dugotrajna obveza i ne može se samo tako nekome uvaliti bez štete po samog ljubimca i po zatečenog vlasnika. Nema poklona u kojem se može toliko pogriješiti kao u izboru ljubimca za nekoga drugoga. Problem mogu biti već i sobne biljke, kamoli životinja koja dijeli s nama životni prostor sa svim svojim potrebama. Odbila bih neprikladnog ljubimca, ali se na sreću ni ne družim s ljudima kojima bi palo na pamet da mi takvo nešto poklone. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 08.07.09 8:20 | |
| Nikad u životu mi nitko nije poklonio nikakvog kućnog ljubimca, bar ne kakvog nisam htio. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 08.07.09 10:42 | |
| Joj,dobila sam jednom bijelog miša...fuj...i to onaj ko iz Stuart mali u početku sam bila malo čak i ljuta jer tko još kome poklanja životinje,al to je moja opićena prijateljica i šta ću,uzela ga,kupila kavez i imala ga dok nije uginio.Al meni ne bi palo na pamet nekom kupiti životinju jedino baš ako izrazi želju neko moj blizak ,a i onda bih se pitala. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 08.07.09 10:44 | |
| Mogla si kupiti mačku i tako se riješiti miša |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 08.07.09 10:45 | |
| A Teo.... a jadničak bilo mi ga žao al sam ga se u početku bojala... |
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 08.07.09 10:46 | |
| Što bi tek bilo da ti je poklonila njemačku dogu? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 08.07.09 10:48 | |
| Ma...daj...vratila bih poklon pa da je ne znam koliko nepristojno.... |
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 08.07.09 10:53 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 10.07.09 22:27 | |
| ja ne bi imala srca odbiti ljubimca.. baš volim životinje tako da bi je udomila bez razmišljanja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 10.07.09 22:31 | |
| Minch, ako dođem u Bihać poklonit ću ti anakondu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 10.07.09 22:36 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 10.07.09 22:40 | |
| Evo gledam u Dravi jedna pliva pa ću je ulovit |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 19.09.09 10:32 | |
| ne bih voljela dobiti miša...tarantulu....hrčka....zmiju...sve je to slatko samo nek je dalje od mene | |
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 09.01.10 20:17 | |
| Nebi ni ja volio dobiti životinje koje si navela Niky, meni čak nisu ni slatke tarantule i miševi! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 01.06.10 14:36 | |
| Može svaka životinja kod mene, osim zmije..jadne zmije ne volim ih i gotovo. | |
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 03.02.13 21:08 | |
| Dovoljni su mi pas i mačka za sad, tako da je sve drugo nepoželjno, osim možda zeca. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon 05.10.14 9:11 | |
| - Goran je napisao/la:
- Što kad vam netko na poklon donese ljubimca kojeg ni u snu ne želite imati? Da li to odmah odbijete ili ga prihvatite pa kasnije muku mučite što ćete s njim?
zamolio bi ih da ga/ju vrate tamo gdje su nabavil ili uzeli...ipak mojom logikom, ne možete netkome samo nako donijeti ljubimca, a da ne znate da li ga osoba želi, ima volju za tim i da li će se brinuti i na kraju da li uopće posjeduje uvjete za takvo što...meni taj vid poklanjanja je neozbiljan...nije to šerpa ili lopata pa ide u podrum... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nepoželjni ljubimac na poklon | |
| |
| | | | Nepoželjni ljubimac na poklon | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 536 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 536 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|