Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Živcira li vas nečije "prekomjerno" tepanje ljubimcu? 07.07.09 17:26
First topic message reminder :
Živcira li vas kad netko "prekomjerno" tepa svom kućnom ljubimcu? Meni je tepanje ljumicu ok, ako to ne prijeđe neke granice, ako ne prijeđe u opsjednutost prema ljubimcu. Imam susjedu koja praktički pola dana tepa svojoj kujici: sunce moje, zlato moje, ljubavi moja..., ljubi je, daje joj hranu iz posude u kojoj je kuhala tu hranu. to već smatram pretjeranim. Ne smeta mi, ali mi je malčice komično.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Autor/ica
Poruka
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Živcira li vas nečije "prekomjerno" tepanje ljubimcu? 10.10.11 21:03
Ne zivcira me ...nego mi je jako smijesno ....bas mi bez veze ..ok pokazat koliko volis ljubimca i tepat mu ..al bas tepat prekomjerno i plazit po njemu od srece ....smijesno
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
Naslov: Re: Živcira li vas nečije "prekomjerno" tepanje ljubimcu? 08.12.11 20:40
ne smeta mi ali naravno da je sve u granicama normale
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Živcira li vas nečije "prekomjerno" tepanje ljubimcu? 08.12.11 20:45
Svaki dan cujem sve vise ...dodi ljubavi ...brrzo me coki ...pokazi koliko me volis medu moj slatki ...ma ti si moj slatkis kojeg mamica voli najvise na svijetu .....ma meni sve vise i vise to postaje smijesno ...bolesno ...pa znam ih koji imaju djecu al ne tepaju tako djeci jer to nije sad trenutno u modi .,..u modi je i glavni si kako tepas i kako se ponasas u javnosti sa ljubimcom ..a pola njih ne zna gdje im je dijete u tom momentu ...ili se deru na dijete atepaju i smiruju ljubimca zato sto se malo deru na dijete ....
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
Naslov: Re: Živcira li vas nečije "prekomjerno" tepanje ljubimcu? 08.12.11 20:54
strahota je to za cuti kamoli za vvidjet Bliz a i baš kako veliš komično je, ponekad baš i iritantno na taj način...kao što sam rekla sve u granicama normale, malo pomaziti i gotovo, pa nije to dijete da ga cmakam il da zapostavim dijete zbog ljubimca ma bezveze
Sponsored content
Naslov: Re: Živcira li vas nečije "prekomjerno" tepanje ljubimcu?
Živcira li vas nečije "prekomjerno" tepanje ljubimcu?