|
| Nosi se grafika | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Nosi se grafika 01.07.09 16:37 | |
| Bilo da su vrtoglavo koloristički ili strogo monokromatski, grafički uzorci i printovi haljinama, koje su hit ove sezone, daju poseban i moderan izgled. Ljetna sezona donosi na haljinama, lepršavim i onim strogih krojeva, grafički dizajn, moderne printove i uzorke. Kompjutorski generirani uzorci prenose određenu poruku, a sami odlučite hoćete li je prenijeti! Evo nekoliko primjeraka poznatih dizajnera ravno sa svjetskih modnih pista: _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nosi se grafika 01.07.09 16:41 | |
| Koju bi ti odabrala Blizanko? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nosi se grafika 01.07.09 16:43 | |
| ja sam ti za ovu prvu u drugom redu ...tj crno bijelu : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nosi se grafika 01.07.09 17:10 | |
| Meni su prva, treća i zadnja najljepše. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nosi se grafika 01.07.09 19:33 | |
| Nisam ja baš od te grafike ...nešto jednobojno s ponekim detaljem je više moj stil. Budem bila OUT onda : |
| Naslov: Re: Nosi se grafika 01.07.09 19:38 | |
| Najbolje je imati svoj određeni prepoznatljivi stil, neovisno o trendovima. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nosi se grafika 01.07.09 19:40 | |
| Pa da, slažem se. Ja obično nešto trendi ukomponiram u svoj stil, ne volim isforsirati nešto što mi se ne sviđa samo zato jer se sad nosi |
| Naslov: Re: Nosi se grafika 01.07.09 19:45 | |
| Znači imamo isto mišljenje glede toga. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nosi se grafika | |
| |
| | | | Nosi se grafika | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 469 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 469 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|