|
| Što vas trenutno boli? | |
|
+78nastasja LaJLa Riječanka SafarI7 Tinna mobile Sumrak vincent van gogh Crofan mimoza saska slavena jasna49 Zollina bonaca kala maca faca bađo Ketica mirela Nesreča Bobby NjenoMilo Tidy_Zlocesta Christine von Cahill Badomen cinnamon duckie Teioo Melgirl Dusan clara Never THE bitch! Layne tvoj anđeo ledena svilena Wall-e Nera LaTiTeA Firefly irko cassia Bobić bodomiere Dragance Nenad Mixi mentalistica scorpio57 Zoki mihaela Dita von Teese Makili danica teaa Rokerka bodo Zenga nitapita ajmeivana Bonnie _plavusa_ mala_djevojka Staša Niky jaro1968 goc DjBjelovarcanin sanjich Magnum Zlatko Dido Lux provinceza Kikica Goran Blizanka Ary 82 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Što vas trenutno boli? 25.06.09 22:53 | |
| First topic message reminder :imamo sve moguće teme sa trenutno... tko je on line, što slušate, što radite, što ovo i što ono... e pa, jel je moguće da dok ste na netu da vas nešto boli? ako da, potužite nam se tu... evo, mene boli glava... |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 13.01.11 21:42 | |
| Neznam, boli me već... Ovo je već 3.godina kako me boli | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 13.01.11 21:44 | |
| nije strasno sto te boli trecu godinu ako znas uzrok to bola... |
| | | Bobby Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 13.01.11 21:47 | |
| Ali neznam :S Čini mi se da mi je hrskavica napukla. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 13.01.11 21:50 | |
| pod hitno to moras da utvrdis izvor boli..to sto se tebi cini...ostavi po strani..mnogo toga moze biti.....
u kom dijelu koljena? |
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 13.01.11 21:57 | |
| Cjelo koljeno me boli, a najviše ono u sredini... Nedavno sam pala sa stepenica, ravno na koljeno, pa me tako i boli :/ Rekla sam mami, ako me nastavi boliti još par tjedana idemo kod doktora.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 13.01.11 22:00 | |
| Idi odmah kod doktora....ovo ti govorim iz iskustva....jer sam ja cekao kao ti da samo prestane, i zbog toga i dan danas imam jako velike probleme....(20 godina vec) |
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 13.01.11 22:03 | |
| Hvala na savjetu, otići ću Samo mene ne boli baš svaki dan, boli me se udarim ili slično... Evo, u petak sam pala zajedno s konjem (nisam ga mogla smirit u galopu i on se oskliznuo). Konj je manja pasmina (haflinger) i nije pao na mene, samo ja kad sam skiznila s njega u tom trenutku sam se ''dočekala'' baš na to koljeno. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 13.01.11 22:04 | |
| Pa tako je to u pocetku, ne boli uvijek, ali problem nastaje u tome ako se ta povreda ne sanira kako treba, kasnije nastaju komplikacije... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 12:36 | |
| Bubrezi _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 21:04 | |
| uvo za sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 21:08 | |
| ništa me ne boli,samo mi zima |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 21:30 | |
| - Bobby je napisao/la:
- Neznam, boli me već... Ovo je već 3.godina kako me boli
ja sam prije 6 godina pao sa bicikla i razbio koljeno.pričo sam sa prijateljicom koja je završila medicinsku možel mi šta pomoć,rekla mi je samo operacija i to 70 % da mi neće pomoć nego da će mi napravit još gore,a 30 %da će možda pomoćBobby ne zajebavaj se sa koljenom i ne čekaj ni dana a ne tjedna!!!trči doktoru!!!razbijeno koljeno nije ogrebotina!!!što više ga ostavljaš to je gore!!!mene nekad baca na pod i 1-1:30 min ne mogu udahnut zrak od boli!!!pokušavaj sa steznim zavojem i deep heat-om ili deep relief-om,men osobno deep relief pomaže jer ugodno mi hladi nekome opet deep heat.men heat nikako ne može pomoć.mene boli 6 godina...uči se na tuđim greškama,ja 6 ako sam dobro upamtio,ja mislim vitez,20 god!stari mi isto od 19e kad je pao s motora još osjeća posljedice!!!pusti mamu i par tjedana što prije trči doktoru!!!općenito uništi zglob i gotovo je...za koljeno koje je zglob koji je stalno u pokretu par tjedana je atomska na hiroshimu!!!NE ČEKAJ!!! | |
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 21:34 | |
| Ali nije to toliko strašno kao što se čini. Ja prije 2 godine jesam pala sa stepenica i baš jako udarila sredinu koljeno, ali isto tako ja općenito padam SVAKI dan Eto u petak sam pala zajedno s koljenom i baš udarila od njega... Danas sam na jahanju pukla koljenom u boks pa me boli... Uglavnom 80% boli koljena uzrokuje zapravo to što ga udarim, 20% kada ga ne udarim. Ali to je normalno... Na težem povrjeđenom djelu tjela, posljedice ostaju zauvijek! | |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 21:56 | |
| - Citat :
- Ali nije to toliko strašno kao što se čini.
tako je i men bilo...malo malo malo pa sad me baca na pod...poslušaj me i čim budeš mogla idi doktoru!!!vjeruj mi nećeš ništa izgubit!IDI PREKJUČE AKO MOŠ!!!možda ti i neće bit ko men...možda će ti ostat tako...možda će malo pojačat al manje nego men...a možda gore nego men...i ja sam mislio nije to ništa strašno,a gledaj sad...Bobby idi doktoru govorim ti za tvoje dobro...boli me skoro onolko dugo kolko sam stariji od tebe ...znam o čemu ti govorim...ako ti krene ko men,biće ti da hodaš gradom i samo te najednom zaboli i prospeš se po ulici i valjaš u bolovima...jel želiš tolko riskirat?jel želiš saznat oće ti bit ovako?sad me u ovom trenutku bole ne mogu ti opisat...cjelo tjelo mi se grči od bolova...a bilo je lagano počelo...lagane boli lagane...sve jače i jače...nisi se porezala po koljenu sama si rekla možda ti je hrskavica napukla...i nastavi tako ko i do sad,možeš završit sa invaliditetom ako ti je hrskavica napukla il pukla,ko od starog mi prijatelj... | |
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 21:59 | |
| Hmm... A dobro, ako me bude bolilo otići ću, jer neželim ostati invalid. Ali još jednom kažem, uopće nije tako strašno, boli jedino kad ga nabijem (znam da zvuči prosto al neznam kako da se izrazim... ) ili udarim. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 22:00 | |
| bodo imam ja dobru i ostru sjekiru nece toliko boljeti |
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 22:06 | |
| znam sve Bobby...sve sam to prošo...nemoj krivo svatit al nemoj bit glupa ko ja...nemoj čekat da te zaboli...bol u ljudskom organizmu može značit da je sve otišlo u pm...u hrvatskoj (bilo je i u novinama) momak 20 god je zbog zuba osto bez pola glave...zub ga je ispočetka "lagano" bolio...idi čim prije...zafrkavaj se sa bilo čime al sa zglobovima N I K A D ...men je sjeb... desni zglob šake,desni lakat,koljena,ljevo rame,križa,vratni kraljšci...sa zglobovima se ne zaje... nikad ni u šali!!!sve sam to prošo,znam sve iz vlastitog iskustva,poslušaj me i uči se na mojim greškama,da sutra ne kažeš onaj retaj je imo pravo gledaj sad...ne čekaj da zaboli nego odma u ponedeljak il kad ti već doktor radi idi!!!bolje sprječit nego lječit...kad sjeb... zglobove to ti je ko kad dobiješ sidu...male male male šanse da ćeš ikad više izlječit u potpunosti.pogledaj janicu kostelić ni ona sama ne zna kolko je operacija na koljenima imala... p.s. - u ovom slučaju nabit nije prostota jer se zna na šta se misli il moš ovo što vitez kaže mlatni sjekirom pa ga ocapari | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 22:08 | |
| |
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 22:09 | |
| Naravno da neću krivo shvatit, hvala na savjetu Mislim da ću ga mlatnit sjekirom, samo mi se čini prije slučajno nego namjreno | |
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 22:13 | |
| - tija je napisao/la:
- ljenost
ovo je mene držalo kad sam razvalio desno ...Bobby sa koljenima tj općenito sa zglobovima se ne zafrkavaj...za tvoje dobro ti govorim idi doktoru čim prije budeš mogla...pomakni dupe i i prošetaj do doktora...jer kasnije možda nećeš moć trčat...ni hodat...a ni šetat...jer ćeš možda bit u kolicima... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 15.01.11 22:14 | |
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 16.01.11 9:43 | |
| Ma zašto to Gric? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 16.01.11 9:45 | |
| trepavice |
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 16.01.11 9:45 | |
| Ništa me ne boli hvala Bogu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | kala Ljubitelj foruma
Broj postova : 6757 Godine : 45 Datum registracije : 18.10.2010
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? 29.01.11 13:32 | |
| ... briga za sve | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što vas trenutno boli? | |
| |
| | | | Što vas trenutno boli? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 400 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 400 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|