| Kada se cini da zivot nema smisla | |
|
+7Rokerka nitapita mihaela Kikica Ary Goran Blizanka 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Kada se cini da zivot nema smisla 19.06.09 21:48 | |
| ja se cesto pitam sto me tjera dalje : obitelj ..znatizelja o buducnosti...ljubav.. kadkad pomislim ima li borba smisla ... ako te niko ne voli ...kako tek ljudi kojima se zivot sveo na puko prezivljavanje nadu motiva .... sto vas u trenutku kad zelite od neceg odustati tjera dalje ? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 19.06.09 22:56 | |
| Tjera me jedna osoba dalje i dalje... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 19.06.09 23:02 | |
| što me tjera dalje? pomisao da ne smijem odustati i stati... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 19.06.09 23:06 | |
| sve pozitivno u životu me tjera dalje, pa i ono negativno u životu može te nvest da gledam neke svari kao pozitivne, sve ima svoju svrhu i razlog |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 19.06.09 23:08 | |
| Moje jedino blago u životu, moj Antiša |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 19.06.09 23:39 | |
| tjeram se sama jer znam da ovisim sama o sebi trenutno i onda shvatim da mi niko više ne želi bolje i ljepše od mene same... ništa i niko drugi..a ostalo ako i neko dođe bude samo podrška.... |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 24.06.09 11:50 | |
| Život uvijek ima smisla, samo se smisao ponekad sakrije iza oblaka koje stvori naš pesimizam. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 24.06.09 12:16 | |
| Pomisao da ako sad stanem onda zbilja neću imati ništa. |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 24.06.09 12:20 | |
| Za mene živort uvijek ima smisla...vječiti sam optimista...tak da ništa nemože biti tako crno da bi me navelo na tu ideju da život nema smisla... | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 24.06.09 12:28 | |
| Često lijepe stvari uzmimamo zdravo za gotovo i ne obračamo pažnju na njih, probleme preuveličavamo tako da stvorimo krivi dojam da je život gori nego što doista jest, pa se i smisao ponekad "izgubi". _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 28.06.09 20:50 | |
| Kada sam bila mlađa nešto je,a što tko će znati..... Bog možda ili nešto treće ili nada da će biti bolje možda ..to je bilo prije puno, puno godina...sada moja NAJVEČA LJUBAV MOJE DIJETE.... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 28.06.09 21:05 | |
| Djeca uvijek svima daju pozitivan primjer i motiv su za borbu s problemima, istina Kiki. Mada nemam svoju, ali recimo nečaci su mi takav poticaj. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 28.06.09 21:10 | |
| A kada jednom dobiješ svoje, šokirati češ se koliko je to PUNO više ljubavi nego prema nečacima. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 28.06.09 21:11 | |
| Vjerujem Kikice. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Sta uraditi kada Vam se cini da sve ide nizbrdo? 14.11.09 1:21 | |
| Odjednom krenu lose stvari da vam se desavaju jedna za drugom ,sta uciniti u takvim situacijama i da li je uopste moguce uticati na njih ? |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 22.11.09 13:48 | |
| Negdje sam već vidio temu sličnog sadržaja... Ništa, često mi se događaju lančane loše stvari, treba ostati staložen, truditi se djelovati pozitivno, neke stvari se riješe vremenom, a stvarima na koje ne možemo utjecati je najbolje ne razbijati glavu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 22.11.09 13:51 | |
| staneš na kočnicu...ak ne pomogne probaj s ručnom... nemam pojma,kad dođem u takvu sitvaciju onda znam šta trebam...uglavnom je dovoljno malo pozitivne energije i sve se već nekako riješi | |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 06.12.09 23:08 | |
| i ja pocnem da radim kontra od onoga kako bi trebalo da radim ! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 27.04.10 13:02 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 27.04.10 13:45 | |
| kako ? kad ponestane snage.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 27.04.10 13:51 | |
| koristi žičaru.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 27.04.10 13:52 | |
| moze pomoc prijatelja ??? |
|
| |
nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 27.04.10 14:09 | |
| padam u depresiju i ne izlazim iz kuce | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 29.04.10 17:38 | |
| | |
|
| |
len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla 27.06.10 21:31 | |
| u cemu ima smisla | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kada se cini da zivot nema smisla | |