|
| Da li ste sretni? | |
|
+6teaa Ary Niky Goran Blizanka Kikica 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Da li ste sretni? 18.06.09 16:55 | |
| First topic message reminder :
"Sreća u ovome životu ovisi manje o tome što vam se događa, a više o načinu na koji to prihvaćate." (Elbert Hubbard) |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 08.05.10 20:12 | |
| Ne znam....valjda bi bila kad bi se malo potrudila oko svega...ali ne da mi se.... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 22.05.10 7:52 | |
| Sretna sam jako.. : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 26.05.10 22:53 | |
| Jako srecna. Konacno sam shvatila prave vrednosti zivota... | |
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 26.05.10 22:55 | |
| Mimi... drago mi je sto si svatila... presretna sam ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 05.06.10 0:40 | |
| - Bleky je napisao/la:
- Ne. Mislim da sam se nesrecna rodila......
Nitko se ne rađa nesretan, sami kreiramo većinu toga u svojim životima. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 06.06.10 13:10 | |
| Sreca je najljepsa kada se tek naslucuje.....jer sta je sreca ako dugo traje? Da nema nesrece ne bi nikada imali ni srecu,ne bi je znali ni cijeniti ni voljeti,ne bi ni znali za nju Ljudi rijetko znaju da cijene trenutak kada im nesto nije po taman...misle da su time zakinuti, osteceni, prokleti......a ne znaju i ne vide da ih upravo ti "nesretni" trenuci u zivotu, kasnije cine sretnijima, kada iz nesretnog predjes u sretni momenat Sve u zivotu treba znati cijeniti....i dobro i lose....jer jedno ne moze da postoji bez drugoga... | |
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 07.06.10 14:04 | |
| Sretnasam koliko mogu biti ...ima uvijerk momenata kadmislim da sam nesretna ...ali kad sve stavim na vagu ja sam presretna .. : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 09.06.10 18:26 | |
| jako sam sretna |
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 16.01.12 12:00 | |
| Sretna sam ...imam krov nad glavom imam popit ..pojest ...hodam ...sve sto boli da se istrpit ...imam osmijeh ...mnogo ljubavi ...napokon znam svaku sansu iskoristiti u svoju korist i kad se okrenem oko sebe mogu reci da sam jako jako sretna _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 16.01.12 12:13 | |
| U načelu kad gledaš tj kad me neko drugi gleda rekao bi da sam sretna. Ja se momentalno nažalost ne osjećam tako. Imam stvari koje me smetaju i jako me sprečavaju da budem sretna. Ipak velika stvar je što znam koje su to stvari. I moram se pozabaviti njima a neke i ne ovise o meni . Za njih se nadam da će se drugi pobrinuti i dragi Bogić moj. | |
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 16.01.12 12:29 | |
| e Lucky svi imamo jos nesto sto bi nasu srecu uvecalo i sto se trenutno ne osjecamo sretni ..al ja gledam s one strane da sam jako sretna na sprem mnogih il evo citiram dio Goranovog pisanja - Citat :
- Crne kronike su sve punije izvješća o samoubojstvima. Ljudi se najčešće ubijaju zbog loše materijalne situacije i ljubavnih problema. A svu ljubav svijeta već imamo u sebi, ako je prepoznamo, ne moramo ovisiti o nikome. I ako vam je materijalno loše, nije u materijalnom sve, a na kraju krajeva ako se trudimo ne može loša situacija trajati stalno, svemir će prepoznati vaš trud i dati vam šansu da popravite svoju situaciju. Budimo zahvalni na onome što trenutno imamo. Mnoga djeca završe kao trajno nepokretni invalidi i životni san im je napraviti korak na svojim nogama. A mi hodamo, imamo ruke i noge, većina nas je potpuno zdrava. Prošećite bolnicom, pa ćete vidjeti koliko puno imate. Nasmiješite se onome koga prvog ugledate, nasmješite se sebi u ogledalo makar na silu, život nikada nije tako crn kao što izgleda.
G. i kad to sve sagledam koliko ima tuge i bola onda mogu reci da sam sretna zaista ako nista sto hodam jer ni malo nije lako biti nepokretan a o drugim bolnijim stvarima da ne govorim i zato sam sretna i svaki dan cu po malo nastojati da tu svoju srecu uvecavam ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 16.01.12 12:32 | |
| nisam, neće me ni na kladionici nikako.. | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 16.01.12 12:42 | |
| Je Bliz slažem se. Da uvećamo tu sreću a otklonimo loše stvari koje nas sprečavaju da budemo više sretni. | |
| Naslov: Re: Da li ste sretni? 16.01.12 12:58 | |
| - goc je napisao/la:
- nisam, neće me ni na kladionici nikako..
ako je sva sreca u kladionici i tim stvarcicama onda si jako nesretan i pod hitno nesto moras promijeniti .... recimo pokusaj sa bingom umjesto sa kladionicom _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li ste sretni? | |
| |
| | | | Da li ste sretni? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 254 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 254 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|