| Jeste li sretni i zadovoljni | |
|
+8mobile evitaa mimoza mexx Blizanka marijo19 Goran Ketica 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Jeste li sretni i zadovoljni 11.12.10 18:48 | |
| Jeste li sretni i zadovoljni svojim životom,jeste li ostvarili sve planove dosad i što planirate u budućnosti?Što je za vas pojam sreće i što je to što vas usrećuje? | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 15.12.10 22:42 | |
| Sretan i zadovoljan sam kako kad. Ovisi o trenutku i raspoloženju. Nisam ostvario ni 10% onoga što planiram ostvariti u životu. Sreća je za mene osobna ravnoteža, zadovoljstvo sobom kao kompletnom osobom, stanje duševnog mira i ispunjenosti. Neki idealni balans između nas i okoline; želja, ciljeva i njihovog ostvarenja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 21.01.11 12:32 | |
| zadnje vrijeme sam i sretna i zadovoljna. zadnje vrijeme sam potpuna. zadnje vrijeme znam da sam na pravom putu. i da je sve što sam do sada u životu prošla bilo i te kako potrebno i poučno. ni za čim ne žalim. sve je bila uvertira prema mom konačnom cilju. sebi u apsolutnoj Ljubavi. danoj od Boga. |
|
| |
marijo19 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 107 Godine : 34 Lokacija : Požega Datum registracije : 26.08.2010
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 21.01.11 22:59 | |
| nisam ostvario sve planove,ponekad sam zadovoljan ponekad nisam. | |
|
| |
Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 21.01.11 23:00 | |
| jesam jer znam da je netko tko mi je drag sretan | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 21.01.11 23:01 | |
| nisam, umorna sam, a neda mi se ustat da odem na spavanje... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 21.01.11 23:04 | |
| ja jesam sretna sutra spavam do podne |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 09.02.11 8:30 | |
| Nisam ostvarila sve svoje planove ...sretna i zadovoljna jesam .. moja sreca i zadovoljstvo ne zavise od planova koje nisam jos ostvarila ...cini me zadovoljnom to sto sam napokon zadovoljna sa sobom kao kompletnom licnosacu...sreca je za mene kad imas mir u dusi ..kad nades idealnu ravnotezu sa okolinom ...i kad te sitnice cine sretnim i ispunjavaju ti srce i dusu
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 11.02.11 22:15 | |
| jesam,i sretna sam i zadovoljna...kad bi mogla da se vratim u prošlost i biram put kojim ću ići,ponove bi izabrala ovaj ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 13.02.11 22:01 | |
| Da, jesam, sretna i zadovoljna sam...
Sretnom me čini ljubav moga partnera, sreća moje djece, zdravlje mojih roditelja...
Sretnom me čini i igra sa životinjama, miris cvijeća, ljepota oblaka...
Toliko ima toga uokolo što me čini sretnom, da ne mogu i ne stignem sve opisati i sažeti u jedan mali post... |
|
| |
mexx Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 396 Godine : 39 Lokacija : tu i tamo Datum registracije : 21.02.2011
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 22.02.11 23:50 | |
| Uvek tezim da se tako osecam--srecna i zadovoljna I kad ustanem "na levu nogu" ja udahnem duboko i kazem sebi .. "ok,to je trenutno,proci ce"..sutra je novi dan. Uopsteno - jako sam srecna sto pored sebe imam osobu koja me pre svega poshtuje,voli,podrzava.. Zadovoljna sam do sada postignutim,ali uvek tezim ka jos boljem jer znam da to mogu. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 22.02.11 23:52 | |
| Većinom sam sretan i zadovoljan, jer sreću, mir i zadovoljstvo prvo tražim u sebi, kako bi ih na pravi način mogao podijeliti s drugima. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
mimoza Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 316 Godine : 33 Datum registracije : 17.02.2011
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 23.02.11 0:30 | |
| zadovoljna sam kad me dečko zadovolji | |
|
| |
evitaa Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 116 Godine : 52 Datum registracije : 18.03.2010
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 23.02.11 0:40 | |
| Jesam jer imam i jesam(uglavnom ) sve što sam zeljela imati i biti.Ali i dalje postoje
neostvarene zelje, sto me svakog trenutka tjeraju dalje.
Ono sto me najvise usrecuje su su moja djeca , obitelj te prijatelji ..i mada ne mislim da
je za srecu potrebno puno materijalna neopterecenost pridonosi lakoci zivljenja pa time
utjece i na osjecaj srece .
Najsretnija sam bila u trudnocama te kada sam rodila svoju djecu.
Najveci trenutci moje srece su vikendi kada sam posvecena iskljucivo svojoj djeci i kada
odlazimo na izlete , vikende , uglavnom , kada smo zajedno.
| |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 09.05.11 21:25 | |
| kad me devojka obradi onda jesam | |
|
| |
slavena Totalno relaxiran
Broj postova : 1510 Godine : 124 Lokacija : sever Datum registracije : 26.02.2011
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 09.05.11 21:35 | |
| .. u ovom momentu , nisam. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 09.05.11 21:37 | |
| eeeeeeeeeeeeeeeeee kako bre nisi kako da te zadovoljimo duso moja | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 09.05.11 21:38 | |
| kiss kiss kiss kiss a sad jel jesi? | |
|
| |
Dijamantni 13 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 139 Godine : 34 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 19.05.11 11:33 | |
| mogla bi, kao mnogi pričati o sitnicama koje mi pokušavaju ''uništiti'' sretan život..al za njih ću samo reći da mi stvaraju sreću u životu, jer, da nema crnog ne bi bilo ni bijelog, da nema vodoravne, ne bi bilo ni vertikalne crte...sve je povezano. uglavnom, sretna sam sa svime....sa vremenom u kojem sam se inkarnirala, u obliku i državi i obitelji...sve sam birala i nisam pogriješila. sretna sam što vidim mnoge stvari koje ljudi ne žele vidjeti i prihvatiti, sretna sam zbog toga što sam čovjek. sretna sam jer sam ona koja jesam. volim sebe i svijet koji me okružuje. | |
|
| |
slavena Totalno relaxiran
Broj postova : 1510 Godine : 124 Lokacija : sever Datum registracije : 26.02.2011
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 13.06.11 20:57 | |
| Čovjek Ako čovjek želiš biti Ako čovjek želiš biti Moraš mržnju, pohlepu i zlo iz svog srca istjerati Srce puno ljubavi i dobrote puno je toplote. Toplinom i pozitivnom energijom ono zrači Što samo čovjeku puno znači. Čovjek voli sve oko sebe I neda zloći da ga izjede. Mržnji i gorčini on svom srcu neda mjesta I život shvaća poput tijesta. Mjesiš ga i oblikuješ cijeloga života Kako sebi i drugima ne bi bio sramota. Čovjekom prekrasno je biti Kad ljubav i dobrotu ne želi kriti. Pustimo ih da one iz našeg srca izađu Samo tako za bolje sutra budimo U sebi oko nas nadu. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 13.06.11 21:57 | |
| a da te ja izljubim da vidis kako bi bila srecna evo ovako :yana | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 25.08.11 12:06 | |
| Sretna jesam ...zadovoljna nisam skroz ...planovi ...naucil sam da ne treba nista planirati ..mogu razmisljati o necemu al planirati ne ...jer kad ne planiras ne mozes se ni razocarati ako ne uspijes ..zato razmisljam i smisljam ...a usrecuiju me mnoge sitne stvari _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 30.08.11 19:49 | |
| Jesam. Nekada se osjećam malo više, nekada malo manje sretna. Ali sam zapravo jako jako sretna. | |
|
| |
Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 30.08.11 22:42 | |
| U sustini sam srecna, naravno bude trenutaka u zivotu kad pomislim da sam na samom dnu i da cu tesko izaci ali snagom volje sve se moze ...Nisam jos ostvarila sve svoje planove a ne bi ni valjalo da je tako, jer jos sam mlada i jos me mnogo toga ceka u zivotu, svakodnevna borba za necim boljim | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni 18.09.11 22:12 | |
| jako jako sretna i zadovoljna ...neke planove sam ostvarila al i dalje imam masu planova ..koje nadam se da cu uspjeti ostvariti ..ne moram sve bila bih zadovoljna sa jos par njih ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li sretni i zadovoljni | |
| |
|
| |
| Jeste li sretni i zadovoljni | |
|