Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zabušavate li na poslu?

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Zabušavate li na poslu? Empty
PostajNaslov: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime18.06.09 16:50

jel vam se dogodilo ikada da ste došli na posao i cijeli dan ne napravili ništa?
primjerice, to je moguće po državnim firmama...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime18.06.09 20:10

Nikad mi se još to nije dogodilo. Ne samo na ovom poslu (jer je to praktički nemoguće), nego i na prijašnjim poslovima. Zadnje što želim je da me netko proziva zbog lijenosti brick
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime18.06.09 21:57

Ne,dođem ja nekada s tom namjerom u salon...ali uvijek imaš ljudi koji hoće da ih isključivo ja radim...pa padne moje zabušavanje u vodu... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime18.06.09 22:27

korny je napisao/la:
jel vam se dogodilo ikada da ste došli na posao i cijeli dan ne napravili ništa?
radio sam u državnim firmama no nisam nikad zabušavao, to su više radili oni koji su za stalno bili primljeni
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime19.06.09 19:21

Teo je napisao/la:
korny je napisao/la:
radio sam u državnim firmama no nisam nikad zabušavao, to su više radili oni koji su za stalno bili primljeni

to sam primijetio i ja teo... Smile
uvijek misliš, ti si novi u firmi i moraš više potegnuti... ali kad vidiš da netko tvoju dobru volju koristi u svoju korist, tj ljenčarenje... bye državna firma, hello privatnici... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime19.06.09 19:21

Kate je napisao/la:
Ne,dođem ja nekada s tom namjerom u salon...ali uvijek imaš ljudi koji hoće da ih isključivo ja radim...pa padne moje zabušavanje u vodu... Smile

to je zato što ljudi znaju da si dobra.... u svemu što radiš... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime08.05.10 21:51

dok sam radio u državnoj firmi bila milina...zabušavanje svaki dan..zato i propadosmo.. Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime08.05.10 21:52

ja ne zabusavam nikako Zabušavate li na poslu? 12363 Zabušavate li na poslu? 12363
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime08.05.10 22:16

ma jok...ni...malo :ary
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog
Broj postova : 3308
Godine : 114
Datum registracije : 12.02.2010

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime08.05.10 23:25

kad god stignem.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime08.05.10 23:41

Nemam vremena zabusavati......ali si koji put priustim, pa ostanem prekovremeno da dovrsim, sto sam zamislila
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime12.05.10 11:56

ne,strogo profesionalno.posao jedno,kuca je drugo.takav je moj stav.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime12.06.10 15:51

kad radim radim, kad spavam spavam, kad se zabavljam, onda se zabavljam...

imam prijateljicu (32 god) koja je radila u državnoj firmi, no bilo joj je toliko dosadno da je jednostavno pukla i dala otkaz jer više nije mogla trpiti silnu dosadu i svakodnevno turpijanje noktiju... jednostavno nije bila taj tip koji bi to mogao...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime12.06.10 15:51

nikako Zabušavate li na poslu? 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime12.06.10 15:52

ne, onda radim i sva se koncentriram na to, nema kod mene onda mjesta za zabusavanje
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime12.06.10 16:13

Mi kada smo imali dane za raditi radili kao budale..a kada je bio dan za zabušavanje zabušavali smo. Budući da sam radila u prizvodnji na završnoj obradi u stolariji..ako nebi bilo posla prebacili bi nas u pogon..neke... a nas na pištoljima bi ostavili jer uvijek nešto treba popraviti.
E kada bi tako ostale ne popravcima..onda smo zabušavale. Ostale bi nas dvije u smjeni..pripremale prostor za novu navalu posla. Zabušavate li na poslu? 765814
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zabušavate li na poslu?   Zabušavate li na poslu? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zabušavate li na poslu?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Izreke o poslu
» Psujete li na poslu?
» Je li moguće prijateljstvo na poslu?
» Kako ne sagorjeti na poslu?
» Zagrepčani su najnesretniji na poslu