|
| Zabušavate li na poslu? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zabušavate li na poslu? 18.06.09 16:50 | |
| jel vam se dogodilo ikada da ste došli na posao i cijeli dan ne napravili ništa? primjerice, to je moguće po državnim firmama... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 18.06.09 20:10 | |
| Nikad mi se još to nije dogodilo. Ne samo na ovom poslu (jer je to praktički nemoguće), nego i na prijašnjim poslovima. Zadnje što želim je da me netko proziva zbog lijenosti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 18.06.09 21:57 | |
| Ne,dođem ja nekada s tom namjerom u salon...ali uvijek imaš ljudi koji hoće da ih isključivo ja radim...pa padne moje zabušavanje u vodu... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 18.06.09 22:27 | |
| - korny je napisao/la:
- jel vam se dogodilo ikada da ste došli na posao i cijeli dan ne napravili ništa?
primjerice, to je moguće po državnim firmama... radio sam u državnim firmama no nisam nikad zabušavao, to su više radili oni koji su za stalno bili primljeni |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 19.06.09 19:21 | |
| - Teo je napisao/la:
- korny je napisao/la:
- jel vam se dogodilo ikada da ste došli na posao i cijeli dan ne napravili ništa?
primjerice, to je moguće po državnim firmama... radio sam u državnim firmama no nisam nikad zabušavao, to su više radili oni koji su za stalno bili primljeni to sam primijetio i ja teo... uvijek misliš, ti si novi u firmi i moraš više potegnuti... ali kad vidiš da netko tvoju dobru volju koristi u svoju korist, tj ljenčarenje... državna firma, hello privatnici... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 08.05.10 21:51 | |
| dok sam radio u državnoj firmi bila milina...zabušavanje svaki dan..zato i propadosmo.. |
| | | Gost Gost
| | | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 08.05.10 22:16 | |
| | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 08.05.10 23:25 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 08.05.10 23:41 | |
| Nemam vremena zabusavati......ali si koji put priustim, pa ostanem prekovremeno da dovrsim, sto sam zamislila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 12.05.10 11:56 | |
| ne,strogo profesionalno.posao jedno,kuca je drugo.takav je moj stav. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 12.06.10 15:51 | |
| kad radim radim, kad spavam spavam, kad se zabavljam, onda se zabavljam...
imam prijateljicu (32 god) koja je radila u državnoj firmi, no bilo joj je toliko dosadno da je jednostavno pukla i dala otkaz jer više nije mogla trpiti silnu dosadu i svakodnevno turpijanje noktiju... jednostavno nije bila taj tip koji bi to mogao... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 12.06.10 15:51 | |
| nikako |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 12.06.10 15:52 | |
| ne, onda radim i sva se koncentriram na to, nema kod mene onda mjesta za zabusavanje |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? 12.06.10 16:13 | |
| Mi kada smo imali dane za raditi radili kao budale..a kada je bio dan za zabušavanje zabušavali smo. Budući da sam radila u prizvodnji na završnoj obradi u stolariji..ako nebi bilo posla prebacili bi nas u pogon..neke... a nas na pištoljima bi ostavili jer uvijek nešto treba popraviti. E kada bi tako ostale ne popravcima..onda smo zabušavale. Ostale bi nas dvije u smjeni..pripremale prostor za novu navalu posla. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zabušavate li na poslu? | |
| |
| | | | Zabušavate li na poslu? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 457 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 457 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|