Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...

Go down 
+3
Niky
Blizanka
Kikica
7 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... Empty
PostajNaslov: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime17.06.09 0:00

i to onda kada umre....

što mislite o ovoj rečenici...ima li tu istine? Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime17.06.09 6:42

ako umreš prije njega onda nema istine Smile
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime17.06.09 9:20

Ma prijateljstvo je...ajde sad ti znaj , mene mogu osamsto puta povrijediti, ja sam kao budala, dok volim možeš mi raditi što hočeš.....I svi su mi bili pravi. zaboravio
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime17.06.09 10:26

Mislim da je to preteška rečenica,najbolji prijatelj nas može nesvjesno sa nečim povrijediti,
kao i mi njega...ljudi smo griješimo... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime17.06.09 14:37

Teatralna rečenica ... šta bi se reklo "fino dramatski obojana" cerekalo:
Prije bi rekla da pravi prijatelji praštaju jedni drugima kada se povrijede. Ljudi smo -griješimo.
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime17.06.09 18:01

ja se slazem sa ovim

"Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...i to onda kada umre...."

pravi prijatelj me tek povrijedi kad ode...zauvjek

Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime22.10.09 19:20

..svi pravi ostaju pravi ako su bili pravi......i raziđemo se..daljine nas razdvoje..ali znam da tih par ljudi..za koje mogu reći da su bili i više od pravih i dan danas osjetim ...svaki put kad se sjetim tih dragih ljudi..živih ili ne živih svejedno..toplo mi je od njih..nismo više toliko prisni..ali imaju posebno mjesto u mom srcu svi..i povrijedili jedni druge i opet smo si ostali..samo smo postali, daleki pravi...prijatelji.
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime31.10.09 8:14

Pravi prijetelj te povrijedi i nakon toga više nemaš vjere ..bar ja...mene su moji najbolji prijatelji povrijedili 4 puta od onda nemam vjere...imam prijatelje ali najbolje više ne...pomalo glupo...zapravo podosta glupo od mene...možda jednom opet..ali ne vjerujem....
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime31.10.09 8:42

Jooj Nikice..biće... Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 446358 ..vidjet češ ite kako pravi.
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime31.10.09 8:51

da nadam se Kiki.... Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 982261
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime31.10.09 10:01

niki ...nikad ne gubi vjeru i nadu ni u sta ...jer ako to izgubis izgubila si sve ...sve dok imas vjeru i nadu u nesto budi sigurna da ce ti se ostvarit ...ako nista bice ti bolje ...i nikad ne skidaj osmijeh ...imas lijep osmijeh hug2

[Vrh] Go down
nitapita
Ljubitelj foruma
nitapita

Libra Rat
Broj postova : 4647
Datum registracije : 25.10.2009

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime31.10.09 10:11

Joj to je ziva istina meni je umro jako blizak i drag prijetelj mislila sam da cu poluditi sedam dana nisam nista jela,niti sam spavala samo sam buljila u jednu tocku,plakala sam i pricala s njim kao da mi je u sobi.
Joj ti dani su mi bili uzasni na zalost moj Marko me napustio ali ostao je i dalje u mom srcu i nikad ga necu zaboraviti
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime31.10.09 10:15

A jooj Anita..žao mi.. Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 982261 ..ali onaj tko zna voljeti prijatelja on ima uvijek mjesta i za još kojeg...oni dođu kad im se najmanje nadaš. Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 446358
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime31.10.09 10:37

nita... hug2 nikad se ne mogu zaboraviti dragi ljudi ..uvijek su tu ...ako ih zaboravljamo ili ih se ne sjecamo ...znaci da nam nisu ni bili vazni ...a nama dragi ljudi su uvijek u nasem sjecanju

[Vrh] Go down
nitapita
Ljubitelj foruma
nitapita

Libra Rat
Broj postova : 4647
Datum registracije : 25.10.2009

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime31.10.09 10:38

Potpuno se slazem s tobom B Marko ce uvik biti u mom srcu i u najlipsem sjecanju cu ga nositi Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime02.11.09 23:02

ovo potpisujem.... Smile
mada te prijatelj može iznevjeriti u drugim stvarima, ali ako je pravi onda će dobro razmisliti prije nego šta loše napravi Smile
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime05.01.10 13:43

Gost je napisao/la:
Mislim da je to preteška rečenica,najbolji prijatelj nas može nesvjesno sa nečim povrijediti,
kao i mi njega...ljudi smo griješimo... Smile
Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 477390

Samo je sad opet pitanje...ima li pravih prijatelja uopste. Ja jos uvek nisam nasla ni jednog. A ortacima ne dozvoljavam da me povrede, koliko god je to moguce. A kad se to desi opet niko ne primeti,jer oni kolko su zaneseni drugim stvarima ne bi skontali da nesto nije oke ni da napises na celu Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 668150
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime19.04.10 0:00

Prijateljica mi je znala mnogo puta naterati suze na oči ali ne da bi me povrijedila nego da bi mi ukazala na moje greške ,nikad se nisam naljutila na nju jer pravi prijatelj i je tu da ti ukaže i na greške ,pravi prijatelj te vidi baš onakvu kakva jesi
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime15.11.10 16:14

Pa to je najbitnije, da ti prijatelj ukaže na greške, a ne samo da te hvali.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime16.11.10 12:42

Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...i to onda kada umre....

ne, ne slažem se, jer pravi prijatelj sigurno ne bi želio da nakon njegove smrti budem povrijeđana, tužna, nesretna, usamljena, izgubljena...

dr. Gruden je rekao:
Smrt je odlazak s kojim se moramo pomiriti da bismo lakše podnijeli trenutak odlaska voljene osobe. Proces žalovanja poslije smrti voljene osobe je normalan i potreban. Naša duša je napukla i kao što sa slomljenom nogom moramo biti imobilizirani, tako i nakon gubitka voljene osobe moramo biti malo izolirani, moramo mirovati. Izgubivši osobu koju smo voljeli, izgubili smo dio sebe i za vrijeme tugovanja događa se restrukturacija ličnosti. Sa svakim gubitkom događa se proces sazrijevanja, jer zrela osoba je ona koja može biti i sama.

...i zato...nemojmo mi povrijediti pravog prijatelja (ako umre nažalost) time što ćemo biti depresivni, usamljeni, nesretni (predugo)...jer pravi prijatelj to sigurno ne bi želio...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime24.12.10 21:27

Andric je napisao..otprilike ovako (ne zamjerite, mrzi me da trazim po knjigama da ga doslovno citiram)

Smrt je najmanje bolan rastanak od svih drugih rastanaka, jer pati samo jedano, kod svih drugih rastanaka pati dvoje....

Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...i to onda kada umre....

apsolutno se ne slazem....kad umre pravi prijatelj, napusta nas samo fizicki...sve njegove misli, i svi nasi zajednicki trennuci ostaju sa nama, dok smo zivi..

Zadnja promjena: vitez; 25.12.10 12:00; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Procyon
Totalno relaxiran
Procyon

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 1261
Godine : 34
Datum registracije : 26.07.2010

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime25.12.10 11:45

Gost je napisao/la:
Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... i to onda kada umre....

što mislite o ovoj rečenici...ima li tu istine? Smile

Ako bih rečenicu pročitao metaforički, tada se može tu naći istine, zato jer je neki opći ideal pravog prijatelja takav. Ako pak gledam nešto doslovnije, tada nije smrt ta kojom nas netko povrijedi.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...   Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Da li ste pravi prijatelj ?
» Kad vas pravi prijatelj izneveri
» Najviše plavuša ikada na samo jednom mjestu!
» U samo jednom danu potvrđena 42 slučaja nove gripe
» Kako naučiti dijete da slobodno izrazi svoje osjećaje – bez da povrijedi druge