|
| Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 17.06.09 0:00 | |
| i to onda kada umre.... što mislite o ovoj rečenici...ima li tu istine? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 17.06.09 6:42 | |
| ako umreš prije njega onda nema istine |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 17.06.09 9:20 | |
| Ma prijateljstvo je...ajde sad ti znaj , mene mogu osamsto puta povrijediti, ja sam kao budala, dok volim možeš mi raditi što hočeš.....I svi su mi bili pravi. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 17.06.09 10:26 | |
| Mislim da je to preteška rečenica,najbolji prijatelj nas može nesvjesno sa nečim povrijediti, kao i mi njega...ljudi smo griješimo... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 17.06.09 14:37 | |
| Teatralna rečenica ... šta bi se reklo "fino dramatski obojana" : Prije bi rekla da pravi prijatelji praštaju jedni drugima kada se povrijede. Ljudi smo -griješimo. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 17.06.09 18:01 | |
| ja se slazem sa ovim "Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...i to onda kada umre...."
pravi prijatelj me tek povrijedi kad ode...zauvjek _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 22.10.09 19:20 | |
| ..svi pravi ostaju pravi ako su bili pravi......i raziđemo se..daljine nas razdvoje..ali znam da tih par ljudi..za koje mogu reći da su bili i više od pravih i dan danas osjetim ...svaki put kad se sjetim tih dragih ljudi..živih ili ne živih svejedno..toplo mi je od njih..nismo više toliko prisni..ali imaju posebno mjesto u mom srcu svi..i povrijedili jedni druge i opet smo si ostali..samo smo postali, daleki pravi...prijatelji. | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 31.10.09 8:14 | |
| Pravi prijetelj te povrijedi i nakon toga više nemaš vjere ..bar ja...mene su moji najbolji prijatelji povrijedili 4 puta od onda nemam vjere...imam prijatelje ali najbolje više ne...pomalo glupo...zapravo podosta glupo od mene...možda jednom opet..ali ne vjerujem.... | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 31.10.09 8:42 | |
| Jooj Nikice..biće... ..vidjet češ ite kako pravi. | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 31.10.09 8:51 | |
| da nadam se Kiki.... | |
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 31.10.09 10:01 | |
| niki ...nikad ne gubi vjeru i nadu ni u sta ...jer ako to izgubis izgubila si sve ...sve dok imas vjeru i nadu u nesto budi sigurna da ce ti se ostvarit ...ako nista bice ti bolje ...i nikad ne skidaj osmijeh ...imas lijep osmijeh _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 31.10.09 10:11 | |
| "Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...i to onda kada umre...."
Joj to je ziva istina meni je umro jako blizak i drag prijetelj mislila sam da cu poluditi sedam dana nisam nista jela,niti sam spavala samo sam buljila u jednu tocku,plakala sam i pricala s njim kao da mi je u sobi. Joj ti dani su mi bili uzasni na zalost moj Marko me napustio ali ostao je i dalje u mom srcu i nikad ga necu zaboraviti | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 31.10.09 10:15 | |
| A jooj Anita..žao mi.. ..ali onaj tko zna voljeti prijatelja on ima uvijek mjesta i za još kojeg...oni dođu kad im se najmanje nadaš. | |
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 31.10.09 10:37 | |
| nita... nikad se ne mogu zaboraviti dragi ljudi ..uvijek su tu ...ako ih zaboravljamo ili ih se ne sjecamo ...znaci da nam nisu ni bili vazni ...a nama dragi ljudi su uvijek u nasem sjecanju _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 31.10.09 10:38 | |
| Potpuno se slazem s tobom B Marko ce uvik biti u mom srcu i u najlipsem sjecanju cu ga nositi | |
| | | Gost Gost
| | | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 05.01.10 13:43 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 19.04.10 0:00 | |
| Prijateljica mi je znala mnogo puta naterati suze na oči ali ne da bi me povrijedila nego da bi mi ukazala na moje greške ,nikad se nisam naljutila na nju jer pravi prijatelj i je tu da ti ukaže i na greške ,pravi prijatelj te vidi baš onakvu kakva jesi |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 15.11.10 16:14 | |
| Pa to je najbitnije, da ti prijatelj ukaže na greške, a ne samo da te hvali. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 16.11.10 12:42 | |
| Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...i to onda kada umre....
ne, ne slažem se, jer pravi prijatelj sigurno ne bi želio da nakon njegove smrti budem povrijeđana, tužna, nesretna, usamljena, izgubljena...
dr. Gruden je rekao: Smrt je odlazak s kojim se moramo pomiriti da bismo lakše podnijeli trenutak odlaska voljene osobe. Proces žalovanja poslije smrti voljene osobe je normalan i potreban. Naša duša je napukla i kao što sa slomljenom nogom moramo biti imobilizirani, tako i nakon gubitka voljene osobe moramo biti malo izolirani, moramo mirovati. Izgubivši osobu koju smo voljeli, izgubili smo dio sebe i za vrijeme tugovanja događa se restrukturacija ličnosti. Sa svakim gubitkom događa se proces sazrijevanja, jer zrela osoba je ona koja može biti i sama.
...i zato...nemojmo mi povrijediti pravog prijatelja (ako umre nažalost) time što ćemo biti depresivni, usamljeni, nesretni (predugo)...jer pravi prijatelj to sigurno ne bi želio... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 24.12.10 21:27 | |
| Andric je napisao..otprilike ovako (ne zamjerite, mrzi me da trazim po knjigama da ga doslovno citiram)
Smrt je najmanje bolan rastanak od svih drugih rastanaka, jer pati samo jedano, kod svih drugih rastanaka pati dvoje....
Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom...i to onda kada umre....
apsolutno se ne slazem....kad umre pravi prijatelj, napusta nas samo fizicki...sve njegove misli, i svi nasi zajednicki trennuci ostaju sa nama, dok smo zivi..
Zadnja promjena: vitez; 25.12.10 12:00; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... 25.12.10 11:45 | |
| - Gost je napisao/la:
- Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... i to onda kada umre....
što mislite o ovoj rečenici...ima li tu istine? Ako bih rečenicu pročitao metaforički, tada se može tu naći istine, zato jer je neki opći ideal pravog prijatelja takav. Ako pak gledam nešto doslovnije, tada nije smrt ta kojom nas netko povrijedi. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... | |
| |
| | | | Pravi prijatelj te povrijedi samo jednom... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 430 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 430 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|