|
| Kada dođete kod liječnika... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 11:53 | |
| ...dali slušate što vam govori ili jedva čekate da izjurite van? Bez obzira o čemu se radi bili kod stomatologa, ginekologa ili na običnom pregledu, dali ste ukočeni i zurite u neku nepomičnu točku ili koncentrinarni na to što se događa oko vas? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 11:55 | |
| Slušam gospod doktora : Osim kod zubara tamo samo mislim kako bih uspjela pobjeći.... |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 11:56 | |
| Ja sam uvijek prestravljena ponašam se kao luđak, ništa što su mi rekli ili govorili ne upamtim, jedva čekam da izjurim van. Nekad blejim u neku točku pa me liječnik kod kojeg sam pita nešto nekoliko puta, ja ništa ne čujem, jednostavno zablokiram. Uvijek ih tražim da mi upišu na papir nešto što moram raditi ili terapiju koju trebam kupitim, ako nije na recept . Što da radim, nepopravljiva sam zbunjola | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 11:57 | |
| Pa šta jel se bojiš ili samo zbunjenost u pitanju? |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 12:07 | |
| Ne nevolim te naše "Bogove u bijelom" , samo mislim nato kako bi što prije izjurila van i blokiram.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 12:34 | |
| Kod stomatologa radim što mi stomatolog veli, a kod doktora opće prakse pričam što me boli odnosno što mi je i pokazujem ako treba. Inače ne volim ići doktoru a stomatologu pogotovo. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 14:32 | |
| ...slušam i pitam što mi nije jasno ...još nabacim par svojih dijagnoza Meni to sve zanimljivo, pogotovo kod zubarke kad dođem ... stalno nekakve napravice vadi vanka, konstantno sam u isčekivanju što će mi dalje nagurati u zubič |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 17:02 | |
| Joj baš ti nije uopče dosadno kod njih, ja ponekad ako uspijem strah pregristi također ispitujem. Jednom sam bila na operaciji na maksilofacijalnoj jer mi umnjak "bio pre pametan" , pa su ga morali izvaditi....šalim se nije bilo mjesta za njega, pa je urastao... Tako me mladi doktor priprema za operaciju, a ja ispitujem, a pitanja sto i pod pitanja i u trenu kada mi je stavio vatu u usta pita me...... _"A što toliko ispitujem, da ne idem na pravni fakultet, pa ako nešto uprskam da znaš gdje sam pogriješio...još se i tužbi mogu nadati".... _"ma da" sam mu rekla.....Ali kroz vatu je to zvučalo kao "pa da".. -".Eto znao sam ideš uskoćiti, jer da to nisam ja primjetio tko bi, a još nisam niti gotov več mi prijete tužbama. " Super mi tremu razbio i to je jedini put da sam izašla od doktora nasmiješena...i to nakon operacije k tome Nisam napomenula da je dr. bio tako sladak da su mi sline curile i mimo vate | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 17:41 | |
| Pa slušam ga kada sam već dospjela...kod čika doce... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 17:43 | |
| ja imam doktoricu, dobru obiteljsku prijateljicu... sa njom se da o svemu popričati.... pričali bi mi duže da nema još ljudi iza mene... napravim što treba, nisam ukočen i ne bježim iz njezine ordinacije...
Zadnja promjena: korny; 16.06.09 23:33; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 16.06.09 18:59 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 27.06.09 12:24 | |
| - Kiki je napisao/la:
- ...dali slušate što vam govori ili jedva čekate da izjurite van? Bez obzira o čemu se radi bili kod stomatologa, ginekologa ili na običnom pregledu, dali ste ukočeni i zurite u neku nepomičnu točku ili koncentrinarni na to što se događa oko vas?
Zato i idem liječniku da čujem savjete, a ne da bježim od njega ili da ga ne slušam. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... 25.08.09 13:54 | |
| ma obično pripremim cijeli govor u glavi, i onda kad uđem kod nje, pola zaboravim onda muž na mene da što sam išla kad se sramim reć, al jednostavno bloka mozak u tom trenutku... I inače šutim i slušam, jučer sam se prvi put malo naoštrila, nije mi htjela dat uputnicu poslije mi bilo neugodno, al isto sam ju dobila |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kada dođete kod liječnika... | |
| |
| | | | Kada dođete kod liječnika... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 387 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 387 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|