|
| Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 07.06.09 9:36 | |
| Naslov govori sve... Nekad mislim da mogu ..a nekad dodem u situaciju da pomislim da ne mogu:D: ako imam neke "probleme"...to je njoj smijesno ...jer za nju to nisu problemi ...a za mene u tom momentu jesu...nekad ne moze da razumije da ne mogu sa njom u kupovinu...ili izac jer imam obaveza...ona ne svata da ja ne mogu sve ostaviti i reci odoh ja...ili vecernji izlasci na koje smo skupa prije isle...e to su po meni neke od stvari ...koje te moze svatiti samo onaj ko je u braku...ma koliko bili dobri prijatelji ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 07.06.09 10:31 | |
| Najbolja prijateljica mi se udala,kuma sam joj bila u svatovima... sada ima i dijete,družimo se naravno...ali je to sada puno drugačije, ipak udana je...ali smo i dalje jedna za drugu tu u svako doba dana... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 07.06.09 12:21 | |
| Mogu, ne vidim zašto ne bi mogle. Sigurno da će se neke stvari promjeniti, ali toga bi trebale obje biti svijesne i ne raditi problem oko toga |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 07.06.09 14:31 | |
| zašto da ne... samo se naravno osjeti razlika u izlaženjima i tako, što je sasvim normalno |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 07.06.09 21:34 | |
| A valjda zato i kažu da svako doba nosi i novog prijatelja, jasno da se je lakše družiti s nekim tko ima slićne obaveze.....i večino mi nije ostalo isto kao prije tog nekog događaja, koji nam je nešto u životu promijenio. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 08.06.09 11:08 | |
| Da,mislim da mogu ali potrebno je malo više truda da se to prijateljstvo održi,i mislim da ne bude isto,moja prijateljica od kako se udala,naravno ima manje i vremene i svega,pa nije isto,ali može se kad se hoće sve. |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 09.06.09 11:06 | |
| naravno da mogu, moja se naj prija udala prije 2 godine i još smo naj | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 16.10.10 16:01 | |
| Mislim da je to malo teze...Kad se udas zivot se promeni...vise ne zivis samo za sebe..Tu je i muz, a kasnije i deca... Naravno, mogu da se druze, ono kafa i te stvari, al sigurno ce to biti redje i drugacije druzenje... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 16.10.10 16:32 | |
| Kad sam se udala, moja naj prijateljica je bila ljubomorna što više nije nr.1 u mom životu... i prestala pričati samnom... čak mi je to i otvoreno rekla...
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 16.10.10 16:46 | |
| ma mogu , podijele muza ,naprave raspored kada koja spava sa njim i eto ljubav ostaje... |
| | | kokaIN Početnik
Broj postova : 91 Godine : 34 Lokacija : pakao Datum registracije : 16.10.2010
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 16.10.10 16:52 | |
| ovisi od osobe. postoje ljudi koji zapostave prijatelje cim udju u vezu, brak tu nije ni potreban.
ako imam decka/muza, ne znaci da mi ljudi iz mog dosadasnjeg zivota postanu nebitni i da ih on sve moze zamijeniti. | |
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 16.10.10 17:02 | |
| Naravno da ne moze da ih zameni...i ne bi trebalo sad da prestanes da gledas ljude oko sebe i da ti on bude sve na svetu...Al cim ulazis u vezu, a o braku da ne govorimo, imas neke druge obaveze koje se toga ticu, a s obzirom da dan ne traje 2182 sati, nesto iz zivota koji si do tad vodila ces morati da izbacis...ako zelis uspesnu vezu. Mislim, to je moje misljenje.. | |
| | | kokaIN Početnik
Broj postova : 91 Godine : 34 Lokacija : pakao Datum registracije : 16.10.2010
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 16.10.10 17:05 | |
| u vezi sam i nisam morala izbaciti nista. s curama se vidjam kao i prije (nikada nismo po 12 sati dnevno provodile skupa, tako da nije bilo ni potrebe za smanjivanjem), kad mi se izlazi samo s njima - to i uradim. isto tako on radi sa svojim drustvom, nekad samo nas dvoje, nekad smo svi skupa, nekad svatko na svoju stranu i sve 5. ja sretna, on sretan. | |
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda 16.10.10 17:06 | |
| Svaka tebi onda cast... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda | |
| |
| | | | Da li se mogu druziti dvije dobre drugarice iako se jedna od njih uda | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 70 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 70 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|