|
| Moje omiljene pjesme... | |
|
+10Rokerka Bokssha bodomiere FireWalker* Goran Dita von Teese Ary Blizanka MiKi kika&dejan 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Moje omiljene pjesme... 01.06.09 17:20 | |
| First topic message reminder :
Nazareth
Love hurts, love scars, Love wounds, and marks, Any heart, not tough, Or strong, enough To take a lot of pain, Take a lot of pain Love is like a cloud Holds a lot of rain Love hurts, ooh ooh love hurts
Im young, I know, But even so I know a thing, or two I learned, from you I really learned a lot, Really learned a lot Love is like a flame It burns you when its hot Love hurts, ooh ooh love hurts
Some fools think of happiness Blissfulness, togetherness Some fools fool themselves I guess Theyre not foolin me
I know it isnt true, I know it isnt true Love is just a lie, Made to make you blue Love hurts, ooh,ooh love hurts Ooh,ooh love hurts
[guitar solo]
I know it isnt true, I know it isnt true Love is just a lie, Made to make you blue Love hurts, ooh ooh love hurts Ooh ooh love hurts Ooh ooh... |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 03.01.11 19:55 | |
| Iced Earth - Melancholy (Holy Martyr)
[Schaffer]
Make the sadness go away Come back another day For years I've tried to teach But their eyes are empty Empty too I have become For them I must die A sad and troubled race An ungrateful troubled place
[chorus] I see the sadness in their eyes Melancholy in their cries Devoid of all the passion The human spirit cannot die Look at the pain around me This is what I cry for Look at the pain around me This is what I'll die for
Make the sadness go away Come back another day The things I've said and done Don't matter to anyone But still, you push me to see Something, I can never be Why am I their shattered king? I don't mean anything
I see the sadness in their eyes Melancholy in their cries Devoid of all the passion The human spirit cannot die Look at the pain around me This is what I cry for Look at the pain around me This is what I'll die for
darklyrics.com
Zadnja promjena: bodomiere; 03.01.11 19:58; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 03.01.11 19:56 | |
| Iced Earth - Watching Over Me
[Schaffer]
I had a friend many years ago One tragic night he died The saddest time of my life For weeks and weeks I cried Through the anger and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times
[chorus] I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
We shared dreams like all best friends Blood brothers at the age of ten We lived reckless, he paid the price But why? Why did he have to die? It still hurts me to this day Am I selfish for feeling this way? I know he's an angel now Together we'll be someday
I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
darklyrics.com | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 03.01.11 19:59 | |
| Iced Earth - Shooting Star
VERSE: Johnny was a school boy when he heard his first Beatles song Love Me Do, I think it was and from there it didn't take him long Got himself a guitar, used to play every night Now he's in a rock & roll outfit, and everything's all right BRIDGE: Don't you know? VERSE: Johnny told his Momma, Hey Momma I'm goin' away I'm gonna hit the big time, gonna be a big star someday Momma came to the door with a tear drop in her eye Johnny said, Don't cry Momma smile & wave goodbye CHORUS: Don't you know, yeah, yeah Don't you know that you are a shooting star Don't you know, don't you know Don't you know that you are a shooting star And all the world will love you just as long As long as you are VERSE: Johnny made a record, went straight up to number one Suddenly everyone loved to hear him sing the song Watching the world go by, surprisin' it goes so fast Johnny looked around him and said, Well, I made the big time at last CHORUS: Don't you know, don't you know Don't you know that you are a shooting star Don't you know, woah yeah Don't you know that you are a shooting star, yeah And all the world will love you just as long As long as you are, a shooting star Don't you know that you are a shooting star Don't you know, ahhh Don't you know that you are a shooting star And all the world will love you just as long As long as you are Johnny died one night, died in his bed Bottle of whiskey, sleepin' tablets by his head Johnny's life passed him by like a warm summer day If you listen to the wind, you can still hear him play Woah... Don't you know that you are a shooting star Don't you know, don't you know Don't you know that you are a shooting star Don't you know Don't you know that you are a shooting star Don't you, don't you, don't you, don't you, don't you know Don't you know you are a shooting star Na, na, na, na..
http://www.absolutelyrics.com/lyrics/view/iced_earth/shooting_star/ | |
| | | evitaa Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 116 Godine : 52 Datum registracije : 18.03.2010
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 12.01.11 0:51 | |
| Dorde Balasevic - Naposletku
Naposletku, ti si dobro znala ko sam ja otkud sad te suze, moja mila rekla si da se za to cak brsljan ne hvata zalud izguzvana svila
To je tako ne pravi od tuge nauku mani svetlo na sledecem bregu okopnice moj otisak na tvom jastuku kao jezuska u snegu
Razbicu gitaru crn je mrak ispunjava odavno se svoje pesme bojim pomera u meni neke gene Dunava pa ja tecem i kad stojim
Ali opet da l' bi ikad bila moja ti da sam vojnik u armiji ljudi rekla si da bas ne umem novce brojati i da je nista sve sto nudim
Refren Naposletku, ti si navek znala da sam svirac brosic sto se tesko pribada da me moze oduvati najblazi Nemirac da cu u po reci stati da se necu osvrtati nikada
Redas po vitrini fini porculanski svet al' ja sam figurica bez ziga pazi to je bajka sto ti pada na pamet fali ti bas ovaj cigan
Tek u jesen otkriju se boje krosanja sve su slicne u leto zeleno naposletku ti si dobro znala ko sam ja cemu suze lepa zeno
Draga moja, ti si navek znala da sam pajac moj je sesir satra pomicna usne, tice-rugalice a u oku tajac da sam kaput sa dva lica da sam Gospo'n propalica obicna
| |
| | | PetarPan88 Početnik
Broj postova : 4 Godine : 37 Datum registracije : 17.10.2014
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 23.10.14 21:43 | |
| Green Day - Boulevard Of Broken Dreams
I walk a lonely road The only one that I have ever known Don't know where it goes But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street On the Boulevard of Broken Dreams Where the city sleeps And I'm the only one and I walk alone
I walk alone I walk alone I walk alone I walk a...
My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone
Ah-ah, ah-ah, ah-ah, aaah-ah, Ah-ah, ah-ah, ah-ah
I'm walking down the line That divides me somewhere in my mind On the border line Of the edge and where I walk alone
Read between the lines What's fucked up and everything's alright Check my vital signs To know I'm still alive and I walk alone
I walk alone I walk alone I walk alone I walk a...
My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone
Ah-ah, ah-ah, ah-ah, aaah-ah Ah-ah, ah-ah
I walk alone I walk a...
I walk this empty street On the Boulevard of Broken Dreams Where the city sleeps And I'm the only one and I walk a...
My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone... | |
| | | Mihica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 831 Godine : 144 Datum registracije : 28.03.2013
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 18.11.14 22:59 | |
| Regina Zvacu te pile moje
Ovaj tekst je pregledan 17 931 puta Zvacu te pile moje dacu ti srce svoje zvacu te glavo luda, luduj uzmi, sve je tvoje
Kako ti je ime, kako ti je ime djevojcice iz mojih davno zabranjenih snova kako da te zovem, kako da te zovem najljepsa pjesmica, moja ljubav nova
Ref. 2x Zvacu te pile moje dacu ti srce svoje zvacu te glavo luda, luduj uzmi, sve je tvoje
Zvacu te pile moje dacu ti srce svoje zvacu te glavo luda, luduj uzmi, sve je tvoje i lice mlado, ljubi me kradom
Kako ti je ime, kako ti je ime princezo iz jednog zauvijek izgubljenog grada
| |
| | | Maki VIP član
Broj postova : 13989 Godine : 49 Datum registracije : 27.03.2014
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 18.11.14 23:14 | |
| Mostarske kiše Pero Zubac
U Mostaru sam voleo neku Svetlanu Jedne jeseni Jao kad bih znao sa kim sada spava Ne bi joj glava, ne bi joj glava Jao kad bih znao ko je sada ljubi Ne bi mu zubi, ne bi mu zubi Jao kad bih znao ko to u meni bere Kajsije još nedozrele Govorio sam joj ti si derište ti si Balavica Sve sam joj govorio I plakala je na moje ruke, na moje reči Govorio sam joj ti si anđeo, ti si đavo Telo ti zrelo, šta se praviš svetica A padale su svu noć neke modre kiše Nad Mostarom Nije bilo sunca, nije bilo ptica, ničeg Nije bilo Pitala me je imam li brata, šta studiram Jesam li Hrvat, volim li Rilkea, sve me Je pitala Pitala me je da li bih mogao sa svakom Tako sačuvaj bože Da li je volim tiho je pitala A padale su nad Mostarom neke modre Kiše Ona je bila raskošno bela u sobnoj tmini Ali nije htela to da čini, nije htela Il nije smela, vrag bi joj znao Jesen je, ta mrtva jesen na oknima Njene oči ptica, njena bedra srna Imala je mladež, mladež je imala Ne smem da kažem Imala je mladež mali ljubičasti ili mi Se čini Pitala me je da li sam Hrvat imam li Devojku Volim li Rilkea, sve me je pitala A na oknu su ko božićni zvončići moga Detinjstva zvonile kapi A noćna pesma tekla tihano niz donju Mahalu Ej Sulejmana othranila majka Ona je prostrla svoje godine po parketu Njene su oči bile pune kao zrele breskve Njene su dojke bile tople ko mali psići Govorio sam joj da je glupava, da se pravi Važna Svetlana Svetlana znaš li da je Atomski vek De Gol, Gagarin i koještarije, sve sam Joj govorio Ona je plakala, ona je plakala Vodio sam je po kujundžiluku po Aščinicama Svuda sam je vodio U pećine je skrivao, na čardak nosio Pod mostovima se igrali žmurke Neretva Ždrebica Pod Starim mostom Crnjanskog joj Govorio Što je divan, šaputala je, što je divan Kolena joj crtao u vlažnom pesku Smejala se tako vedro, tako nevino ko Prvi ljiljani U džamije je vodio Karađoz beg mrtav Premrtav Pod teškim turbetom Na grob Šantićev cveće je odnela malo Plakala kao i sve žene Svuda sam je vodio Sada je ovo leto Sad sam sasvim drugi, pišem neke pesme U jednom listu pola stupca za Peru Zupca I ništa više A padale su svu noć nad Mostarom neke Modre kiše Ona je bila raskošno bela u sobnoj tmini Al nije htela to da čini, nije htela Il nije smela, vrag bi joj znao Ni ono nebo ni ono oblačje ni one Krovove Bledunjavo sunce izgladnjelog dečaka Nad Mostarom Ne umem zaboraviti Ni njenu kosu njen mali jezik kao jagodu Njen smeh što je umeo zaboleti kao Kletva Onu molitvu u kapeli na Belom Bregu Bog je veliki, govorila je, nadživeće naša Ni one teške modre kiše O jesen besplodna njena jesen Govorila je o filmovima o Džemsu Dinu Sve je govorila malo tužno malo Plačljivo o Karenjini Govorila je Klojd Grifits ne bi umeo Ni mrava zgaziti Smejao sam se, ti si glupa on je ubica Ti si dete Ni one ulice one prodavnice poslednjeg Izdanja Oslobođenja Ni ono grožđe polusvelo u izlozima ne Umem zaboraviti Onu besplodnu gorku jesen nad Mostarom One kiše Ljubila me je po cele noći, grlila me i Ništa više Majke mi ništa drugo nismo Posle su opet bila leta posle su opet Bile kiše Jedno jedino malo pismo iz Ljubljane Otkud tamo Ni ono lišće po trotoarima ni one dane Ja više ne mogu, ja više ne umem Izbrisati Piše mi pita me šta radim, kako živim Imam li devojku Da li ikad pomislim na nju na onu našu jesen Na one kiše Ona je i sad kaže ista kune se Bogom Potpuno ista Da joj verujem da se smejem davno sam Davno prokleo Hrista A i do nje mi baš nije stalo klela se Ne klela Mora se tako ne vrede laži Govorio sam joj o Ljermontovu o Sagalu Sve sam joj govorio Vukla je sa sobom neku staru Cvajgovu Knjigu čitala popodne U kosi joj bilo zapretano leto žutilo Sunca malo mora Prve joj noći i koža bila pomalo slana Ribe zaspale u njenoj krvi Smejali smo se dečacima što su skakali Sa mostova za cigarete Smejali smo se jer nije leto a oni skacu baš Su deca Govorila je mogu umreti mogu dobiti Upalu pluća Onda su dolazile njene ćutnje duge Preduge Mogao sam slobodno misliti o svemu Razbistrit Spinozu Sate i sate mogao sam komotno gledati Druge, bacati oblutke Dole niz stenje, mogao sam sasvim otići Nekud otić daleko Mogao sam umreti onako sam u njenom Krilu, samlji od sviju Mogao sam se pretvoriti u pticu, u vodu U stenu, sve sam mogao Prste je imala dugačke krhke beskrvne A hitre Igrali smo se buba-mara i skrivalice Svetlana izađi eto te pod stenom nisam Valjda ćorav Nisam ja blesav hajde šta se kaniš Dobićeš batine Kad je ona tražila mogao sam pobjeći u U samu reku našla bi me Namiriše me kaže odmah pozna me dobro Nisam joj nikad verovao valjda je stalno Curila kroz prste Volela je kestenje kupili smo ga po Rondou Nosila ga je u sobu vešala o končiće Volela je ruže one jesenje ja sam joj Donosio Kad svenu stavljala ih je u neku kutiju Pitao sam je šta misli o ovom svetu Veruje li u komunizam Da li bi se menjala za Natašu Rostovu Svašta sam je pitao Ponekad glupo znam ja to i te kako Pitao sam je da li bi volela malog sina Recimo plavog Skakala je od ushićenja hoće hoće
A onda odjednom padala je u neke tuge Ko mrtvo voće Ne sme i ne sme, ne bi to ona ni za Živu glavu Vidi ti njega, misli tek tako, kao da je ona Pala s Jupitera Ko je to recimo Zubac Pera da baš on a Ne neko drugi Taman posla, kao da je on u najmanju ruku Brando ili takvi Govorio sam joj ti si glupa ti si pametna Ti si đavo Ti si anđeo sve sam joj govorio ništa mi Nije verovala Vi ste muškarci rođeni lažovi vi ste hulje Svašta je govorila A padale su nad Mostarom neke modre kiše Stvarno sam voleo tu Svetlanu jedne jeseni Kad bi' znao sa kim sada spava ne bi mu glava Ne bi mu glava jao kad bi' znao ko je sada ljubi Ne bi mu zubi, ne bi mu zubi jao kad bi' znao ko to U meni bere kajsije još nedozrele. https://www.youtube.com/watch?v=puqnLPLGdQU | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... | |
| |
| | | | Moje omiljene pjesme... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 518 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 518 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|