|
| Moje omiljene pjesme... | |
|
+10Rokerka Bokssha bodomiere FireWalker* Goran Dita von Teese Ary Blizanka MiKi kika&dejan 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Moje omiljene pjesme... 01.06.09 17:20 | |
| First topic message reminder :
Nazareth
Love hurts, love scars, Love wounds, and marks, Any heart, not tough, Or strong, enough To take a lot of pain, Take a lot of pain Love is like a cloud Holds a lot of rain Love hurts, ooh ooh love hurts
Im young, I know, But even so I know a thing, or two I learned, from you I really learned a lot, Really learned a lot Love is like a flame It burns you when its hot Love hurts, ooh ooh love hurts
Some fools think of happiness Blissfulness, togetherness Some fools fool themselves I guess Theyre not foolin me
I know it isnt true, I know it isnt true Love is just a lie, Made to make you blue Love hurts, ooh,ooh love hurts Ooh,ooh love hurts
[guitar solo]
I know it isnt true, I know it isnt true Love is just a lie, Made to make you blue Love hurts, ooh ooh love hurts Ooh ooh love hurts Ooh ooh... |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
kika&dejan Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 126 Godine : 33 Lokacija : Osijek Datum registracije : 19.12.2009
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 21.12.09 20:38 | |
| Nekad niko-Ana Masulović
Lyrics: Nekad sedim sama... Cekam srecu. kazu nece ona nas. Tese me, kazu koraca za nama Tako beze mi, dan za dan, Ja k'o lutka tkana, suzom andjela bez krila... Zivim bajku cekam princa jos od kad sam dete bila...
Neka neko nekad niko... Cekam dan da svane. Okrecem se, sve isto, kad cekam bol da stane. Mislim, jaka sam toliko:ustajem kad tonem ja, Al' nema nikog, nema nikog... Sama sam na svome znam...
Kad ne mogu tad ne mogu bas nista vise, Kad ne umem tad ne umem bas nista vise, Kazu zivot bezi leti dalje, Kad je zivot tezi leti dalje, Kazu uzmi sve, jer ne dajem nista vise...
Gledam sat sreca kasni! Opet, opet, i opet... Kad jednom padnes, kazu da ces pasti... Opet, opet i opet... Ja ne umem, kad nemam s kim, I nemam gde odavde, Ja ne umem, jer plasim se da sutra sama padnem...
Neka neko nekad niko... Cekam dan da svane. Okrecem se, sve isto, kad cekam bol da stane. Mislim, jaka sam toliko:ustajem kad tonem ja, Al' nema nikog, nema nikog... Sama sam na svome znam...
Kad ne mogu tad ne mogu bas nista vise, Kad ne umem tad ne umem bas nista vise, Kazu zivot bezi leti dalje, Kad je zivot tezi leti dalje, Kazu uzmi sve, jer ne dajem nista vise...
| |
| | | kika&dejan Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 126 Godine : 33 Lokacija : Osijek Datum registracije : 19.12.2009
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 21.12.09 20:39 | |
| Baja-Zapisano u vremenu
Zapisano je u vremenu kakva je to ljubav bila kamo srece za nas dvoje kad bi se nekom ponovila
Zapisano je u vremenu da se secam, da se secas rekla si mi, volecu te doveka a ja tebi, nemoj da me cekas
Ref. 2x Zazmuri, broj do sto, to bice dovoljno da probam nekako da odem bezbolno ja necu voleti posle tebe ni u snu zapisano je u vremenu
Zapisano je u vremenu da smo mnogo jaki bili a gde bi nam bio kraj jos da smo se za ljubav borili
Zapisano je u vremenu plakala si, i ja s tobom i na kraju, kad si rekla volim te teska srca rekao sam zbogom
| |
| | | MiKi Početnik
Broj postova : 41 Godine : 48 Datum registracije : 11.01.2010
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 19.01.10 16:26 | |
| "My Last Breath"
hold on to me love you know i can't stay long all i wanted to say was i love you and i'm not afraid can you hear me? can you feel me in your arms?
holding my last breath safe inside myself are all my thoughts of you sweet raptured light it ends here tonight
i'll miss the winter a world of fragile things look for me in the white forest hiding in a hollow tree (come find me) i know you hear me i can taste it in your tears
holding my last breath safe inside myself are all my thoughts of you sweet raptured light it ends here tonight
closing your eyes to disappear you pray your dreams will leave you here but still you wake and know the truth no one's there
say goodnight don't be afraid calling me calling me as you fade to black
by Evanescence | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 06.04.10 9:06 | |
|
Selma Bajrami
Ostrvo tuge
Znam da ce prekasno biti kada pod kozu mi udjes i zato molim te idi pr'je nego moje postane tudje
Ranjena hiljadu puta u ljubav vjerujem malo i sebe najmanje dajem i kad mi je najvise stalo
Ref. Ne bih prezivjela da mi odes kad te zavolim u moru ljubavi ja uvijek ostrvo tuge nalazim
Ne bih prezivjela da te nemam kad na tebe naviknem na mome ostrvu tuge gdje nema mjesta za druge, ostajem
Polako gubim kontrolu vec si mi previse blizu davno sam prosla tu skolu da budem tek jos jedna u nizu
Ranjena hiljadu puta u ljubav vjerujem malo i sebe najmanje dajem i kad mi je najvise stalo |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 06.04.10 9:26 | |
| Dragana Mirkovic Jedino moje
Nema dana da ne mislim o nama da ne zelim da si kraj mene gde god da me zivot nosi ja zaspim u tvojoj kosi budim se na tvojim usnama
Jedino moje, sanjaj da sam tu ljubit cu te, ljubiti u snu
Milovat cu ruke tvoje budi dobro, milo moje budi dobro, misli na mene
Nijedne noci ja nisam u samoci svud me prati blagi pogled tvoj noc mi prodje, jutro svane s tobom zivim bolje dane gde god da si, ti si uvek moj
Budi dobro, misli na mene _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 06.04.10 9:28 | |
| Danijel Djokic Zivot moj (duet Dragana Mirkovic)
. Zivot svoj ne volim ko tebe ja zivot moj bez tebe samo stvar je prolazna bez tebe se na mom dlanu ne vidi zivot moj i zato nikad ne idi
Otvori malo prozor da izadje sve ruzno napolje svi rastanci i tuge i one nase stare nevolje
Otvori malo vrata da udju ona lepa secanja da kad te vidim, gledam gledam te bez trunke kajanja
Hej, nemoj da ti bude zao bar si ljubav ti upoznao
Otvori malo prozor da uspomena miris osetim da usnama od svile opet te na sebe podsetim
Otvori malo vrata da izadju svi moji nemiri da nikada me vise bez tebe jutro ne uznemiri
Hej, nemoj da ti bude zao ljubav sam ti ja pokazao _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 06.04.10 9:30 | |
| Daleka Obala
" Sto Te Vise Gledam To Te Vise Ne Dam "
Stani malo pogledaj me ti U mojim zjenama ces sebe viditi To nije odraz to je istina To je ljubav sto nas sebi uzima
Uvijek sam bio samom sebi dovoljan A tek sad vidim da pola bio sam Taj drugi dio donjela si ti I sad se ne mogu od tebe dijeliti
I sve ja imam samo kada ti si tu A kad te nema samo ti mi ostajes I sebe pitam da li sada sam u snu Il' tek se budim sad po prvi put Il' mozda ludim Jer sto te vise gledam To te vise nikom nedam ja
Tvoja ljepota sto s neba dodir je Iz mene gura sile dosad skrivene I dok te ljubim topim se u bunilu Na moje usne cudne rijeci naviru
Moje tijelo tek uz tvoje osjecam Moja jutra tek uz tvoja nose dan U tvome osmjehu cujem i svoj glas I cijeli svijet tu je samo radi nas _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 06.04.10 9:40 | |
| Aco Bebic
Tugo moja
Tugo moja dugo videli se nismo u tudjini godinama zivim bez tebe citam tvoje zadnje pismo suza gusi me cekati me vise ne mozes
Ref. Tugo moja ja sam srecu s tobom snijo citam pismo ne verujem svojim ocima pred oltarom i pred Bogom ja sam trebo biti s tobom a ti posta tudja nevesta
Sad sam bogat imam sve samo tvoju ruku ne nocu hladno celo da mi ugreje imam sve al' tebe ne suze kvase dlanove drugom radjas kceri i sinove
Nikad vise voleti te nesme ova moja dusa ranjena samo mogu da ti kazu pesme koliko si bila voljena nikad vise voleti te nesmem jer drugom si zena postala samo moze da me tesi pesma posle tebe sto mi ostala |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 27.04.10 23:27 | |
| Guns n Roses¨Patience... (1..2...1,2,3,4) Shed a tear 'cause I'm missing you I'm still alright to smile Girl, I think about you every day now Was a time when I wasn't sure But you set my mind at ease There is no doubt you're in my heart now Said woman take it slow It'll work itself out fine All we need is just a little patience Said sugar make it slow And we'll come together fine All we need is just a little patience (inhale) Patience... Ooh, oh, yeah
Sit here on the stairs 'Cause I'd rather be alone If I can't have you right now, I'll wait dear Sometimes, I get so tense But I can't speed up the time But you know, love, there's one more thing to consider Said woman take it slow Things will be just fine You and I'll just use a little patience Said sugar take the time 'Cause the lights are shining bright You and I've got what it takes to make it We won't fake it, Oh never break it 'Cause I can't take it
...little patience, mm yeah, ooh yeah, Need a little patience, yeah Just a little patience, yeah Some more pati... (ence, yeah) I've been walking these streets at night Just trying to get it right (Need some patience, yeah) It's hard to see with so many around You know I don't like being stuck in a crowd (Could use some patience, yeah) And the streets don't change but maybe the name I ain't got time for the game 'Cause I need you (Patience, yeah) Yeah, yeah well I need you Oh, I need you (Take some patience) Whoa, I need you (Just a little patience is all we need) Ooh, this ti- me.... | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 03.05.10 0:17 | |
| Block out-Zecevi beli
Vrebam ko smuk iznad grotla.
Necujno provodim sate. Crveni rez ispod oka, Sve glupe rane se pamte.
Miluje svetlost sa neba, Miholjsko cedi se leto. Ukraden plen s dna dubine, Kida ga mrsavo pseto.
Secanja naviru sama,
Brzo, ko zecevi beli...
Stoji na kaljavom drumu, Bori se s jacim od sebe. U mestu hoda masina. Smeje se klizava glina.
Mesec mu sija na muku, Ceka na red, pa nek traje. Sipam mu duvan u ruku,
Produzen zivot klima, Odlazim dalje...
Secanja naviru sama,
Brzo, ko zecevi beli...
Stizemo. teret se spuzta. Vesela kapija zuta. ... i sitan kamen pod gumama krza... ... i lisce krece da susti.
Zastajem, leda me bole. Izuvam bokal pun vode. Svaki put isti ritual. Igra zavrsava ovde...
...gde secanja naviru sama, Brzo, ko zecevi beli... | |
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 03.05.10 0:21 | |
| Block out - Najduzi je poslednji sat
Bledis,cekas,slike su brze, tvoj maleni ekran sve njih ne može da primi. Najduži je poslednji sat.
Nervozno se trzaš, lomiš prste i bilo bi ti lakše sve da znaš da neće biti. Al' možda se i dogodi...
Tvoj poraz nije ogroman, a povratak je realan, precrtavao ili ne sve svoje zakletve i slike. Najduži je poslednji sat.
Putevi su predugi, seku se i srešcemo se, nasmeši se, pokloni se i reci da se kaješ.
A možda se ne dogodi...
Ja nisam bitan lik u tvojoj ver(e)ničkoj priči i ko je koga stvorio i ko na koga liči... Najduži je poslednji sat.
Svi mi ovde nekog čekamo da nam kaže koga čekamo. Pa možda taj i pogodi...
I uzalud čekaš, tvoj prevoz neće doći. On je odavno bio ovde, mi se rodili nismo. Bio, video, pobegao.
I svima je jasno - put završava jamom, duboko u nju tonemo, al' smrdimo do neba. Ni on neće da nas izvadi...
Ja ne mogu da pobegnem od tebe. | |
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 03.05.10 0:31 | |
| Ekv - Neko nas posmatra
Nisam sve izgubio, Nesto sam i dobio Nisam sve prokockao, Nesto je i ostalo..
Neko nas posmatra Neko nas stalno gleda..
Nije sve izgorelo, Nesto sam ugasio Nisam sve izgubio, Ipak sam se snasao
Neko nas posmatra Neko nas stalno gleda Ko nas stalno gleda? | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 04.05.10 21:36 | |
| "Love Isn't Always On Time"
It's not in the way that you hold me It's not in the way you say you care It's not in the way you've been treating my friends It's not in the way that you stayed till the end It's not in the way you look or the things that you say that you'll do
Chorus Hold the line, love isn't always on time, oh oh oh Hold the line, love isn't always on time, oh oh oh
It's not in the words that you told me, girl It's not in the way you say you're mine, ooh It's not in the way that you came back to me It's not in the way that your love set me free It's not in the way you look or the things that you say that you'll do
Chorus Hold the line, love isn't always on time, oh oh oh Hold the line, love isn't always on time, oh oh oh
(Instrumental)
It's not in the words that you told me It's not in the way you say you're mine, ooh It's not in the way that you came back to me It's not in the way that your love set me free It's not in the way you look or the things that you say that you'll do
Chorus Hold the line, love isn't always on time, oh oh oh Hold the line, love isn't always on time love isn't always on time
Hold the line, love isn't always on time - love isn't always, love isn't always on time Hold the line, love isn't always on time Love isn't always on time Love isn't always on time Love isn't always on time, oh oh oh _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 04.05.10 21:39 | |
| Sva ta ravnica Ako ove noci odem ja tragom nekih starih nemira negde da se smirim u sebe da zavirim od sveta da se sakrijem
Ako nocas krene sve po zlu ako nadjes praznu postelju ti ces da razumes samo ti to umes kao toliko puta pre Tvoje srce znace da nadje staze krace do mene znas sve puteve.
Neko bi zvezde skinuo i nebo bi dodirnuo da pored sebe ima to sto imam ja nekom bi zora svanula. Cime te jos zasluzujem ja samo s tugom drugujem i dok za stare rane trazim istinu ti ne das da me uzme zlo. Neko bi zvezde skinuo...
Ko me laze,ko mi pravo govori ko me cuva ko bi da me obori proklet salas i sa njim ravnica sva ako sa tobom nisam ja
Neko bi zvezde skinuo i nebo bi dodirnuo da pored sebe ima to sto imam ja nekom bi zora svanula.Cime te jos zasluzujem ja samo s tugom drugujem i dok za stare rane trazim istinu ti ne das da me uzme zlo. Neko bi zvezde skinuo...
Ako ove noci odem ja tragom nekoh starih nemira ti ces da razumes samo ti to umes kao toliko puta pre Tvoje srce znace da nadje staze krace do mene znas sve puteve. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 04.05.10 21:45 | |
| Volim te Antonija Šola Tonka
Sanjam da ti čujem glas a sve je nočas protiv nas sanjam pijesak, valove na prste stanem ljubim te
Sanjam gledaš mi u dlan i kažeš ovdje pripadam kroz smijeh te ljubim noćima sa zvijezdama u očima
Al' probude me koraci razdvoje nas ljudi zli o zabranjena moja ljubavi
Refren 2x Al' volim te u inat ljudima jer trebam te k'o zrak u grudima i ne dam te zauvijek bit ću tu za tebe znaj u dobru i u zlu
Al' probude me koraci razdvoje nas ljudi zli o zabranjena moja ljubavi!
Refren 2x
I ne dam te zauvijek bit ću tu u dobru i u zlu |
| | | FireWalker* Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 577 Godine : 33 Lokacija : Kladanj, BiH Datum registracije : 30.12.2009
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 04.05.10 21:49 | |
| Hamo i Soso - Sad mi trebaš
Došla si baš u pravo vrijeme da skratiš nemir moj dugo te, dugo, vidio nisam al' želim osmjeh tvoj (2x)
Ref. 2x Sad mi trebaš više nego ikad i reci mi da me nećeš nikad ostaviti i da ćeš uvjek moja biti
Volim te sad, o draga ženo, za tebe živim ja željan sam, željan, ljubavi tvoje ne mogu više sam (2x)
Ref. 2x
Vjeruj mi sad, o draga ženo, da samo tebe znam ovo je novi početak sreće za naša srca dva (2x)
Ref. 2x | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 04.05.10 21:52 | |
| Poljubi me i budi tu da sklopim oci na tvom toplom ramenu poljubi me i budi tu nek srce lupa kao da je prvi put Poljubi me, pomoli se sve svijece svijeta nek se za nas upale Ostani, ovu noc kad svi mi prijete, ostani Zagrli me kao dijete, ostani Kad sva si ljubav moja samo ti Ostani da me cuvas kada zaspu andjeli Poljubi me i budi tu nek srce lupa kao da je prvi put Poljubi me, pomoli se sve svijece svijeta nek’ se za nas upale Ostani, ovu noc kad svi mi prijete, ostani Zagrli me kao dijete, ostani Kad sva si ljubav moja samo ti Ostani, ovu noc kad svi mi prijete, ostani Zagrli me kao dijete, ostani Kad sva si ljubav moja samo ti Ostani da me cuvas kada zaspu andjeli English TranslationWhen Angels Fall AsleepKiss me and be there so that I can close my eyes on your warm shoulder kiss me and be there let the heart beat as if it’s the first time Kiss me, say a prayer may all the candles of this world light up for us Stay, this night when everyone is threatening me, stay Embrace me like a child, stay When all my love is only you Stay to guard me when angels fall asleep Kiss me and be there let the heart beat as if it’s the first time Kiss me, say a prayer may all the candles of this world light up for us Stay, this night when everyone is threatening me, stay Embrace me like a child, stay When all my love is only you Stay, this night when everyone is threatening me, stay Embrace me like a child, stay When all my love is only you Stay to guard me when angels fall asleep Tags: ESC 2000 Lyrics, Goran Karan |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 04.05.10 21:55 | |
| Opća opasnost i Zoran Mišić Tri rijeke Probudi me kada stigne vlak tamo gdje sam rodjen ja Nek' zamirise Slavonija lipom i bagremom Probudi me prije svitanja da vidim prvi suncev trag I zlatna polja umivena rosom, tu je moj dom
Zaustavi vlak kad vidis cvjetne livade Stani da mi se dusa ljepote napije
Vracam se, zovu me nazad rijeke tri Sto teku ovdje u meni Zovu me sume zelene, iz daljine vracam se Na staze svoga djetinjstva, srce mi ovdje pripada Ovo je plavo nebo moje, samo je jedna jedina Slavonija...
Probudi me iz dubokog sna kad modra zora pobijedi mrak Nek' od srce zablista suza u oku mom Probudi me prije svitanja da vidim prvi suncev trag I zlatna polja umivena rosom, tu je moj dom
Zaustavi vlak kad vidis cvjetne livade Stani da mi se dusa ljepote napije
Vracam se, zovu me nazad rijeke tri Sto teku ovdje u meni Zovu me sume zelene, iz daljine vracam se Na staze svoga djetinjstva, srce mi ovdje pripada Ovo je plavo nebo moje, samo je jedna jedina Slavonija | |
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 08.05.10 0:17 | |
| Portret zivota mog
Mesec prosipa bokal fosfora Vitraz mraza na oknu prozora Jedne noci ko ova znace Bog Doslikacu portret zivota svog
Silueta se davno nazire
Neko uzdahne, neko zazire Isto vide, a razno tumace Djavo prste u farbu umace
Prave si boje dodala Na taj portret zivota mog Talase plave, nijansu lave Vrtloge zelenog...
I lila tamnu ceznjivu, I boju breskve neznu I sramezljivu Svetlo sivu nepogresivu
Roze nadjoh medj' starim pismima Modru vrpcu nad teskim mislima Ukrah ridju iz pera drozdova Laki purpur iz prvih grozdova...
Uzeh oker sa svece svecarske Drap sa svilene masne becarske Mrku s tambure tuznih tonova
A cinober sa nosa klovnova
Prave si boje dodala Na taj portret zivota mog Talase plave, nijansu lave Vrtloge zelenog...
A crnu nisi stedela Ali bez nje bi bela, Jos izbledela Bez crne bela ne bi vredela
Srce je moje napuklo K'o kora starog bagrema Al' u tvom oku Kao lane zadrema.
I jedva kao sapat ti Nicu po uglovima
Zlatne paprati Pramen sna u sliku navrati
Vetar dokono senke spopada Huk u ambis tisine propada Jedne noci k'o ova, znace Bog
Doslikacu portret zivota svog | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 28.06.10 21:46 | |
| Kiss - I Was Made For Loving You
Tonight I wanna give it all to you In the darkness There's so much I wanna do And tonight I wanna lay it at your feet 'Cause girl, I was made for you And girl, you were made for me
[Refrain:] I was made for loving you, baby You were made for loving me And I can't get enough of you, baby Can you get enough of me
Tonight I wanna see it in your eyes Feel the magic There's something that drives me wild And tonight, we're gonna make it all come true 'Cause girl, you were made for me And girl, I was made for you
[Refrain]
I was made for lovin' you, baby You were made for lovin' me And I can give it all to you, baby Can you give it all to me
I was made You were made And I can't get enough No I can't get enough... | |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 28.06.10 21:50 | |
| Guns n' Roses - Paradise City
Where the grass is green And the girls are pretty Take me home (Oh, won't you please take me home)
Just an urchin livin' under the street I'm a hard case that's tough to beat I'm your charity case So by me somethin' to eat I'll pay you at another time Take it to the end of the line
Rags to riches Or so they say You gotta Keep pushin' for the fortune and fame You know it's, it's all a gamble When it's just a game You treat it like a capitol crime Everybody' doin' their time
CHORUS x2
Strapped in the chair of the city's gas chamber Why I'm here, I can't quite remember The surgoen general say's it's hazardous to breathe I'd have another cigarette But I can't see Tell me that you're gonna believe
CHORUS x2
So far away x4
Capitain America's been torn apart Now he's a court jester With a broken heart He said turn me around And take me back to the start I must be losing my mind "Are you blind?!" I've seen it all a mllion times
CHORUS x4
I want to go I want to know Oh, won't you please take me home
I want to see Oh, look at me Oh, won't you please take me home
Take me down to the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home (Oh, won't you please take me home)
Take me down to the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home
Take me down Oh yeah Beat me down Oh, won't you please take me home
I want to see Oh, look at me Oh, won't you please take me home
I want to see Boy, I'm gonna be mean Oh, oh take me home
Take me down to the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home
I want to go I want to know Oh, won't you please take me hooooooome Baby | |
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 28.06.10 21:51 | |
| Sonata Arctica - Full Moon
Sitting in a corner all alone, staring from the bottom of his soul, watching the night come in from the window window
It'll all collapse tonight, fullmoon is here again In sickness and in health, understanding so demanding It has no name, there's one for every season Makes him insane to know......
Running away from it all "I'll be safe in the cornfields", he thinks Hunted by his own, again he feels the moon rising on the sky
Find a barn which to sleep in, but can he hide anymore Someone's at the door, understanding too demanding Can this be wrong, it's love that is not ending Makes him insane to know.......
She should not lock the open door (run away, run away, run away) Fullmoon is on the sky and He's not a man anymore She sees the change in him but can't (run away, run away, run away) See what became out of her man... Full moon
Swimming across the bay, the night is gray, so calm today She doesn't wanna wait. "We've gotta make the love complete tonight..."
In the mist of the morning he cannot fight anymore Hundred moons or more, he's been howling Knock on the door, and scream that is soon ending Mess on the floor again...
She should not lock the open door (run away, run away, run away) Fullmoon is on the sky and he's not a man anymore She see the change in him but can't (run away, run away, run away) See what became out of her man
She should not lock the open door (run away, run away, run away) Fullmoon is on the sky and he's not a man anymore She sees the change in him but can't (run away, run away, run away) See what became out of her darling man
She should not lock the open door... (run away, run away, run away) Full moon is on the sky and he's not a man anymore Whoa....Whoa! See what became out of that man | |
| | | Bokssha Početnik
Broj postova : 36 Godine : 36 Lokacija : Beograd Datum registracije : 20.08.2010
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 22.08.10 5:46 | |
|
"Once I travelled 7 seas to find my lovw And once I sang 700 songs Well, maybe I still have to walk 7000 miles Until I find the one that I belong
I will rest my head side by side To the one that stays in the night I will lose my breath in my last words of sorrow And whatever comes will come soon Dying I will pray to the moon That there once will be a better tomorrow
Once I crossed 7 rivers to find my love And once, for 7 years, I forgot my name Well, if I have to I will die 7 deaths just to lie In the arms of my eversleeping aim
I will rest my head side by side To the one that stays in the night I will lose my breath in my last words of sorrow And whatever comes will come soon Dying I will pray to the moon That there once will be a better tomorrow
I dreamt last night that he came to me He said: "My love, why do you cry?" For now it won't be be long any more..."
Xandria - "Eversleeping"
| |
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 22.08.10 12:36 | |
| Real Big Fish - Beer
[verse] She called me late last night, to say she loved me so It didn't matter anymore, I say she never cared And that she never will, I'd do it all again I guess I'll have to wait until then
[chorus] And if i get drunk well, I'll pass out On the floor now baby You won't bother me no more And if you're drinkin' well, you know That you're my friend and I say I think I'll have myself a beer
[verse] She called me late last night, to say she loved me so but I guess you changed her mind. Well I should have known, it wouldn't be all right, but I can't live without her So I won't even try...
[chorus] And if I get drunk well, I'll pass out On the floor now baby You won't bother me no more And if you're drinkin' well, you know That you're my friend and I say I think I'll have myself a beer
[interlude]
Maybe some day, I'll think of what to say Maybe next time I'll remember what to do She looks like heaven, maybe this is hell Said she'd do it all again, she'd promise not to tell!
[chorus] And if I get drunk well, I'll pass out On the floor now baby You won't bother me no more she said, it's okay boy cause you know we'll be go friends and I say I think I'll have myself a beer I think I'll have myself a beer
Woohoo etc yeah yeah yeah woohoohoo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... 07.12.10 14:43 | |
| Prljavo Kazaliste Moj bijeli labude
I bas me briga ko te nocas vozi kuci, briga me
I ako si i sretna ko sto kazes, mada znam da lazes sve to ubija me
Hmmm, grlim hladne jastuke hmmm, moj bijeli labude
I briga me sto nisi mjesec, a ni sunce, briga me al' neces moci preko blatne kaljuze cista stic' do moje postelje
Hmmm, grlim hladne jastuke
Ref. 2x Moj bijeli labude kad me jednom ne bude sve ce vode, labude da se razbistre
I bas me briga ko te nocas vozi kuci, briga me
I ako si i sretna ko sto kazes, mada znam da lazes sve to ubija me
Hmmm, grlim hladne jastuke
Ref. 4x
Uvek zaplacem uz nju... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moje omiljene pjesme... | |
| |
| | | | Moje omiljene pjesme... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 497 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 497 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|