|
| Promijenila spol, a zatim postala gay | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Promijenila spol, a zatim postala gay 24.05.09 0:03 | |
| Britanka Katherine Dalton bila je uspješna i predivna manekenka, ali kaže kako je cijeli život osjećala kako je zapravo muškarac i da je privlače djevojke.
‘Godinama sam bio muškarac koji je zarobljen u ženskom tijelu. Iako sam bio predivna žena osjećao sam se ružno, jer nisam bio ono što želim biti’, rekao je 31-godišnjak. Katherine se sada, nakon operacije spola zove Adrian, radi za investicijsku firmu te želi živjeti u Australiji. ‘Sada se osjećam potpun i to je fantastično’, rekao je Adrian. ‘Operacija koja me promijenila u muškarca bila je zastrašujuća, ali to me veoma ispunilo i osjećam se dobro prvi puta u svom životu’, dodao je.
Nakon dvije godine psihoterapije u njezinim ranim dvadesetima, Katherine je poslana stručnjaku za spolove gdje joj je dijagnosticirana transeksualnost. ‘Do kraja druge godine terapije, ošišao sam kosu na kratko i zatražio prijatelje da me zovu Adrian’, rekao je. ‘Nema posebne značajnosti u imenu. Samo sam želio učiniti nešto što nije zvučalo poput Dave ili Mike.’
U prosincu 2005. Adrian imao veliku operaciju promjene spola, a bit će podvrgnut još nekoliko operacija u sljedećih godinu dana. Liječnici kažu da će tada biti potpun muškarac. Adrian tvrdi da je muškarac već sada i zaključuje: ‘Prije su me privlačile žene, ali sada se smatram gayem.’
dnevnik.hr | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Promijenila spol, a zatim postala gay 24.05.09 9:25 | |
| Nemam ništa protiv takvih osoba iako sve mi je to strano i čudno ali nek rade šta hoće briga me tko sam da sudim. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Promijenila spol, a zatim postala gay 24.05.09 9:34 | |
| A svašta ima, nije mu/joj lako | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Promijenila spol, a zatim postala gay 24.05.09 12:30 | |
| bila je ona gej i prije samo je sad promjenila spol, ne bih htio biti u njenoj koži |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Promijenila spol, a zatim postala gay | |
| |
| | | | Promijenila spol, a zatim postala gay | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 413 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 413 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|