|
| Pištoljem ubio maćehu, a zatim sebe | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pištoljem ubio maćehu, a zatim sebe 29.12.10 10:09 | |
| U središtu Garešnice, u Nazorovoj ulici 19A, na drugom katu, u utorak oko 14,30 sati dogodila se nezapamćena obiteljska tragedija. U stanu svojeg oca Josipa Kraševca, koji je u to vrijeme bio na putu u Zagrebu, Alen Kraševac (35) pištoljem je ubio svoju maćehu Gordanu Kraševac (53), a potom je izvršio samoubojstvo. Neslužbeno doznajemo da je za vrijeme ubojstva u stanu u susjednoj sobi bila Alenova supruga Jelena i jednogodišnje dijete i da je pucnjavi prethodila kraća prepirka. Susjedi iz četverokatnice šokirani su događajem. Alen je, rekli su, bio miran čovjek i nije bio sklon nasilju. U zadnje vrijeme živio je u Lovranu; supruga je diplomirala turistički menadžment i upisala postdiplomski studij, a suprug je čuvao dijete. Alen u Garešnici ima autopraonicu koju je zadnje vrijeme vodio njegov otac Josip, također miran i staložen čovjek. Gordana je nedavno otišla u mirovinu, a zadnjih godina radila je na kiosku Tiska u središtu Garešnice, odakle je poznaju brojni građani. Očevid još uvijek traje.
izvor: Jutarnji list
i opet kažu da je bio miran čovjek....
|
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pištoljem ubio maćehu, a zatim sebe 29.12.10 10:13 | |
| Svašta što omu bi..ti mirni i jesu najgori..ne kažu đabe iz mire tri vraga vire. Oni čute i trppe dok ne eksplodiraju. Oovi što maloo malo imaju ispade svi znaju za njih..ali ti mirni..njih ne volim uopče. Imam takvog u ulici i vjerujte mi samo ga obilazim..sve me starh da ne pukne jedan dan. | |
| | | | Pištoljem ubio maćehu, a zatim sebe | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 524 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 523 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|