|
| Hrvatska traži zvijezdu.... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Hrvatska traži zvijezdu.... 09.05.09 2:17 | |
| First topic message reminder :
što mislite, koji od ovih fantastičnih klinaca super glasa (koji je bolji od polovice hrvatske estrade) ima najviše izgleda za pobjedu?
ove subote ispao je duško, a u showu ostaju još zoran, barbara, matej, bojan, nikolina, carla i iva.... |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 16.05.09 22:08 | |
| ma daj oni super svi pjevaju bar po meni al neki su losi tak da nemozete reci da iva bolja od mateje zato sto je mateja bolja od Ive barem p meni:lol: | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 16.05.09 22:11 | |
| Zlajo jedno priča drugo govori... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 16.05.09 22:12 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 17.05.09 9:32 | |
| ma nije ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 17.05.09 9:44 | |
| nego zlatka? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 17.05.09 9:49 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 17.05.09 9:54 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 27.05.09 17:17 | |
| gledao sam neki petak ovo natjecanje i nešto su natjecatelji bili u klincu zbog zlobnih komentara po forumima....zašto neki forumaši (ne mislim na naše) toliko blate ove mlade pjevače koji će postati zvijezde jer je to samo pitanje dana? pjevaju bolje od polovice estrade...kad neki od njih pjevaju prolaze me trnci.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 27.05.09 17:58 | |
| Da,vidiš nisam to gledala ali dobro pitanje,svi koji su ostali svi zaslužuju postati zvjezde jer su odlični,mislim glas,izvedba,sve,šteta pa ima tako pojedinaca pa ne znaju jednu rečenicu normalnu spojiti pa blate one koji su uspješni.Sad netko mi je malo manje netko malo više od njuih da mi se sviđa a li istina je da jesu odlični. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 27.05.09 19:26 | |
| Meni se gade komentari na t - portalu. Ne mogu vjerovat da zbilja postoje toliko bolesni ljudi da svaki članak toliko bolesno mogu popljuvat. Valjda ne postoji osoba na ovom svijetu koju nisu popljuvali. Mogu samo zamislit kako je tim curama i dečkima koji se silno trude kad pročitaju takve zlobne komentare. Najbolje se manit takvih foruma i radit ono što rade zbilja fenomenalno - pjevat. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 27.05.09 22:11 | |
| ti ljudi koji tako komentiraju druge ljude su iskompleksirani i ljubomorni.... ne treba gledati na to toliko...iako, ni meni ne bi bilo svejedno da netko o meni tako priča... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 30.05.09 1:41 | |
| Iz showa ispala Carla, Matej Zokiju "za petama"...... - Citat :
- U PROŠLOJ emisiji Carla Belovari je osvojila potrebne glasove gledatelja unatoč lošoj izvedbi koja je bila posljedica njene bolesti. Večeras nije bila te sreće, jer gledatelji očito pamte. Uz Carlu je na pozornici tijekom odluke o tome koji kandidat napušta show stajao i Zoki, čije su izvedbe večeras bile daleko lošije od onog što je publika navikla od njega čuti, ali je njemu ipak dana prilika da u sljedećoj live emisiji pjeva rock hitove. Kandidati će idućeg petka po prvi put pjevati po tri pjesme.
koji su vaši favoriti? sve ih je manje....moji su zoki i barbara... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 30.05.09 14:20 | |
| Meni su bili Iva i Zoki,sad kad nje nema on mi je favorit. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 30.05.09 14:31 | |
| Zoky od prvog dana je ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 30.05.09 23:19 | |
| ma svi oni imaju super glas....mladi su..ima vremena da daleko doguraju... treba svakome od njih držati fige...svatko od nas zna da niti jedan početak nije lagan... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 30.05.09 23:56 | |
| ovo mi je bila najlošija emisija do sada ... ali ide to njima, svaka čast nadam se da će ispast nešto kvalitetno od njih jer upravo gledam HRF i čini mi se da očajnički treba malo kvalitetnijih vokala ( a pogotovo pjesama) na našoj "estradi" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 31.05.09 15:42 | |
| ma pola naše estrade došlo je do ovoga gdje je sad putem kreveta.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 01.06.09 14:07 | |
| nije im baš ni to pomoglo ... baš neki dan razmišljam, ne pamtim kad je kod nas bio neki hit ... ali ono da je baš raspaljotka ... sve neš bezveze |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 05.06.09 21:11 | |
| i? što mislite tko večeras ispada? zoran, matej, barbara ili bojan? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 05.06.09 21:20 | |
| Barbara ili Matej...nisam sigurna... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 05.06.09 21:21 | |
| ja bi u svakom slučaju volio da prođe barbara... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... 05.06.09 21:22 | |
| I ja,onaj Matej stvor je već trebao ispasti... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hrvatska traži zvijezdu.... | |
| |
| | | | Hrvatska traži zvijezdu.... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 476 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 476 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|