Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 31.05.09 17:28 | |
| ma...on samo nikako da upozna majku.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 31.05.09 17:33 | |
| očito traži na krivim mjestima šta nije došao in kroejša |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 31.05.09 17:56 | |
| bikoz hi onli lovz nju jork |
|
| |
*Mihaela* Početnik
Broj postova : 63 Datum registracije : 24.06.2009
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:10 | |
| Nije plavi kišobran nego žuti.... : : Na kraju će Robin biti s najvećim ženskarošom Barney-om koji mi je najbolji lik u seriji.. a...nemam pojma ko je majka....to ćemo tek saznati...heheeehe ... nemogu više čekat. ..... pozz.... | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:12 | |
| Pozz Mihaela, budem i ja škicnuo tu seriju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
*Mihaela* Početnik
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:14 | |
| Škicni..škicni... ... serija je zakon... | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:17 | |
| Kad ti tako kažeš, onda budem sigurno, hvala na preporuci Mihaela! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:35 | |
| Gledao sam par serija nisam u toku pa razumije kakve veze ima naziv serije s radnjom |
|
| |
*Mihaela* Početnik
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:37 | |
| Pa glavni glumac Ted je u vječnoj potragi za ženom svog života tj. majci njegove djece... I sad on prepričava svoje avanture s prijateljima .....i između ostalog otkrit će tko je majka... To svi jedva čekamo.... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:38 | |
| Sad i ja jedva čekam da počnem gledati tu seriju! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:39 | |
| a sad razumijem, hvala Mihaela : : jesi razmišla da si staviš avatar (ovo pitanje nema veze s temom) : |
|
| |
*Mihaela* Početnik
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:41 | |
| Danas oko 17 sati na RTL televiziji.... | |
|
| |
*Mihaela* Početnik
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:44 | |
| evo stavila sam... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:44 | |
| Budemo gledali, lijep je avatar Mihaela stavila! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
*Mihaela* Početnik
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:45 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 13:51 | |
| Nema na ćemu! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.06.09 18:28 | |
| blago vama ja sa u to vrijeme na poslu, gledt ću reprizo onda sutra : |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 26.06.09 16:03 | |
| I jel si gledao Teo, ja nisam... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
*Mihaela* Početnik
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 26.06.09 16:45 | |
| hehhe..ja sam gledala.... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 26.06.09 16:48 | |
| Daj prepričaj ukratko! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
*Mihaela* Početnik
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 26.06.09 16:51 | |
| ajde...idi na tv... brzo će početi..... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 26.06.09 16:51 | |
| Evo idem, hvala na informaciji! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Arsenalovka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 738 Godine : 36 Datum registracije : 17.09.2010
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 24.09.10 15:04 | |
| joj obožavam ovu seriju počela je nova sezona u americi | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Kako sam upoznao vašu majku... 14.05.11 13:36 | |