|
| Kakve salate volite? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kakve salate volite? 08.05.09 12:53 | |
| vidim u ovoj temi o kuhanju da svatko uz glavno jelo ima salatu....pa kakve salate volite? zelenu salatu ili povrće pa od njega salata (pomidor, paprika, krastavac)... ja najviše volim miješanu salatu: pomidor, paprika, krastavac, kapula, kukuruz, grah, malo feta sira.....nema čega nema... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 08.05.09 12:55 | |
| ja najviše volim zelenu salatu(kristalku) volim francusku,ma ustvari volim sve salate osim rajčice,rajčicu ne jedem nikako... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 13.05.09 13:25 | |
| Najviše volim francusku salatu,ali i zelenu,paradajiz,krastavci i luk...krastavci,vrhnje i bijeli luk..ummm...pa sve pretežno volim ali ove najčešće jedem.. : |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 13.05.09 13:39 | |
| obožavam salate i volim ih baš sve, pogotovo priko lita, njamiiiii | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 13.05.09 15:00 | |
| Volim salete,skoro pa sve... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 14.05.09 11:34 | |
| Svih vrsta i oblika, ne volim samo kad oni kuhari počnu glumiti, pa prave neke mesne salate, brrrr. Inače ne mogu zamisliti jelo uz koje ide salata da je nema pride | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 28.06.09 20:56 | |
| Salate su idealne ljetne poslastice za osvježenje i opskrbu energijom. Bezbroj sezonskog svježeg povrća nudi se na tržnicama i jednostavno ga je šteta ne jesti. Osim što je zdravo i bogato vlaknima, povrće ima vrlo malo kalorija te između ostaloga organizam opskrbljuje vodom koja je prijeko potrebna u vrućim danima. Kombinirajući ga s ribom, nemasnim mesom ili sirom, priredit ćete pravu poslasticu za svoje okusne pupoljke.
She.hr za vas je posegnuo za provjerenim receptima ljetnih osvježavajućih salata. Možete ih jesi za doručak, ručak ili večeru. Spremite jednu od ovih salata navečer i ponesite je na posao kao ručak.
Salata s tunjevinom i tofuom
Sastojci: 150 grama integralne tjestenine 1 velika konzerva tunjevine u salamuri 100 grama na kockice narezanog tofua 1 komorač 8 narezanih mini rajčica 50 grama rikole Balzamički ocat 2 žlice maslinovog ulja Sol, papar 2 češnja češnjaka
Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi nakon čega ju pustite da se ohladi. U veliku posudu stavite tunu, komorač, rajčice, rikolu i ohlađenu tjesteninu. Zatim dodajte na sitno nasjeckan češnjak i začine. Dobro promiješajte salatu i stavite ju u frižider da se hladi oko pola sata a zatim uživajte u ovom jelu!
Salata sa zrnatim sirom
Sastojci: 200 grama zrnatog sira 1 svježi krastavac 1 rajčica 1 paprika Pola konzerve kukuruza šećerca Šaka bućinih sjemenki Žlica maslinovog ulja Sol, papar
Sve sastojke izmiješajte u posudi, dobro ohladite i poslužite uz čašu cijeđene naranče!
Salata s biftekom
Sastojci: 200 grama bifteka 30 grama sira grana padano Glavica crvenog radiča 2-3 češnja češnjaka Balzamički ocat 2 žlice maslinovog ulja Sol, papar
Na žlici maslinovog ulja specite biftek koji ste prethodno narezali na trakice. Kada se meso ohladi, premjestite ga u posudu te dodajte narezani radič, maslinovo ulje, češnjak, balzamički ocat, sol i papar te promiješajte. Za kraj, dodajte na krupne komade naribani sir grana padano. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 28.06.09 21:01 | |
| paradajz ...krastavica...luk...mocarela ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 30.06.09 15:00 | |
| Volim skoro sve salate ... miješana mi je naj, ali obavezno prebirem po njoj i ostavim ono što mi ne šmeka - krastavce i grah |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 30.06.09 15:14 | |
| Šopsku i grčku, one su cjelovit obrok, s malo crnog kruha | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 19.03.10 10:08 | |
| Piletinu isjeci na kockice i trakice i proprziti.Zaciniti origanom,posoliti,popapriti… U zdjelu izrezati salatu,paradajz,krastavac,te dodati isprzenu piletinu, sir izrezan na kockice i sve zaciniti Onda dodati nekoliko kasika kisele pavlake i sve izmjesati. Staviti malo u frizider pa sluziti.
meni najdraza _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 22.03.10 21:41 | |
| Dok bih ja tu tvoju salatu docekao davno bih lipsao...Daj sta konkretno... |
| | | DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 22.03.10 22:24 | |
| ja francusku salatu!!!!uhhhhhhhhhhhhhhhhhh | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 25.03.10 22:22 | |
| ..ma koje...zeeeelenuuuuu i zelenu obožavam..pun vrt mi je zelene salate... .kristla..putarica..majska kraljica... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 23.04.10 16:30 | |
| u principu ne jedem salate tako da mogu bez toga...mada, ne odbijam ako ima svež paradajz...
a da li se majonez računa u salatu?? |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Kakve salate volite? 24.04.10 11:34 | |
| Sopska mi omiljena | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kakve salate volite? | |
| |
| | | | Kakve salate volite? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 128 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 128 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|