Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? Empty
PostajNaslov: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime02.05.09 21:33

dakle, gdje bi jednog dana kada završite školu ili faks ili da mijenjate posao voljeli raditi? Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime02.05.09 21:36

Ovo što radim,ovo što imam...to je definitivno moj izbor Smile ...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime02.05.09 21:38

ja bih volio biti blagajnica u DM-u....samo bih tipkao po kasi i imao plaću od 7 tisuća kuna..cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime02.05.09 21:41

Da,da u DM-u su plaće predobre...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime03.05.09 21:53

pitam se dal bi u DM-u na kasi mogao na net..Smile
Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime03.05.09 21:55

Laughing da..sigurno bi mogao.... Laughing voljela bih raditi tamo gdje plaćaju.... Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime03.05.09 21:56

pa ja sam napisao da bi volio u DM-u na kasi...čuo sam od nekoga da imaju krasnu plaćicu od 7 tisuća kuna...i još plus bio bih okružen ženama....veseli
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime03.05.09 21:56

jedini je problem što je DM njemačka firma...ili austrijska...uglavnom nije domaća... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime03.05.09 21:59

ok...ali radi i kod nas...Smile

briga mene tko mi je šef..Smile glavno da plaća stiže..Smile
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime03.05.09 22:06

je...imaš praF!!! Smile
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime27.05.09 14:33

Ja zna se u LEDU Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime06.06.09 10:55

Možemo li Sabor uračunati pod firmu? cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime28.06.10 22:31

Ovde ne postoje više domaće firme...sve rasprodato.. Laughing
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime28.06.10 23:09

Ja bih rado bila tajnica predsjednika Sabora.Stalno na TV-u...šapućem nešto na uho i savjetujem i nitko mi repliku ne upućuje....jer imam dobru zaštitu Laughing
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?   u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

u kojoj domaćoj firmi bi voljeli raditi?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Kolači i slastice
» Koja bi životinja voljeli biti?
» Gdje bi sada voljeli biti... u slici...
» Senzacionalna koža u bilo kojoj dobi
» Selidbe firmi