| Poruka vašoj ljubavi... | |
|
+62nastasja paola007 mobile Nenad kala slavena roko saska StarShine Ketica Them Oleg520 Riječanka Arsenalovka Nesreča NjenoMilo cinnamon duckie Tidy_Zlocesta taisha Dusan antonija cassia Shikle banetrajkovic irko tvoj anđeo lanaaa black-devil Wall-e Firefly Ary len DjBjelovarcanin mentalist mentalistica Dita von Teese scorpio57 Zoki mari Goran ajmeivana teaa Markop donkarlos dear_green_gem Makili bodo goc Niky mihaela mala_djevojka FireWalker* Kikica nitapita MiKi jaran Rokerka jaro1968 dobra.vila zeljko Zlatko Blizanka 66 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 16:10 | |
| Svatko od nas u svom životu ima nekoga koga je ostao željan...nečijeg osmjeha, nečijeg dodira, nečije tople rječi i nečijeg mirisa...
Da možete toj osobi reči rječi koje joj nikada niste rekli a željeli ste koje bi to bile riječi?
Ostavite svojoj voljenoj-voljenom poruku upravo ovdje...ko zna, možda nekada, netko pročita rječi upučene baš njemu ili njoj.....
I...vjerujte u svoje snove...možda neki od njih čekaju svoj trenutak...možda za neke nedostaje samo jos jedna kockica da bi se čarobni mozaik sklopio...
Možda Vam život, uskoro, priredi prijatno iznenađenje... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 16:14 | |
| Možda nikad nećes znati da te neko gleda izdaleka i da te neko vjerno čeka, mozda nikad nećes saznati da nekog srce boli, mozda nikad nećes znati da te neko voli! |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 16:28 | |
| tu na pragu svoje duse....cekam te s komadicem sunca u ocima.... u zagrljaju svojih misli s osmjehom sto pretvara se u ljubav koja me tebi nosi.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 17:33 | |
| Pokušaj me varati varati i slagati pokušaj što da ne kad možeš igraj se a kad počnem vraćati vratit ću ti sve sve do posljednje prevare, zadnje izdaje jer još neznaš šta sve žena može kad joj se podvućes ispod zle kože... |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 17:45 | |
| Volim te Volim te vise od cvijeca Vise od gora Volim te vise I od plavoga mora Volim te vise i od juga, i od duga Od modrine svetoga neba I od zraka koji mi treba.
Voljena zeno znaj da je moja Ljubav veca nego Troja Nego Sparta i Antika Nego slatka romantika Veca je i od zime i od ljeta Moja ljubav je veca od cijeloga svijeta.
Moja ljubav je snaznija I od morskog vala Njeznija od maestrala A jaca je od maca Ni bonaca nije tako cista Tako lijepa Kako blista Moja ljubav poput stita Moja ljubav prema tebi je vjecna i istinita :rida: :rida: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 20:19 | |
| U tihoj noći dok srce strepi, sjeti se mene anđele ljepi, sjeti se da netko je tu uz tebe i da te još uvijek beskrajno voli. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 20:45 | |
| Ako me ikada budeš napustila....mogu li i onda poći sa tobom? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 20:46 | |
| I znaj da bit' cu tu i kad navrati nam tuga ti u meni nadji snagu prijatelja, vjernog druga
I znaj da bit' cu tu da ti dobro dobrim vratim i na vrhu i na dnu da osmijehom te pratim |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 20:58 | |
| - korny je napisao/la:
- Ako me ikada budeš napustila....mogu li i onda poći sa tobom?
Ovo mi je prekrasno |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.04.09 20:59 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 28.12.09 20:15 | |
| Zivot mi je darovao tebe sa sjajem nocnih besanica. Volim te goruci na lomaci svog zivota. a oganj trazi vodu sa tvog izvora. To nisu patnje na lomaci, vec samo zedj moje ljubavne vatre za tvojim izvorom. Pruzam svoje ruke trazeci tvoje telo i slusam eho mog zova u ovoj noc _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
zeljko Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 159 Godine : 54 Datum registracije : 19.12.2009
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 28.12.09 20:25 | |
| - blizanka je napisao/la:
- Zivot mi je darovao tebe
sa sjajem nocnih besanica. Volim te goruci na lomaci svog zivota. a oganj trazi vodu sa tvog izvora. To nisu patnje na lomaci, vec samo zedj moje ljubavne vatre za tvojim izvorom. Pruzam svoje ruke trazeci tvoje telo i slusam eho mog zova u ovoj noc Znao sam da patis zamnom u blizini ja sam Tebi i moje se srce nada popio te zedan nebi vec bih vodu zamutio | |
|
| |
dobra.vila Početnik
Broj postova : 27 Godine : 42 Datum registracije : 28.12.2009
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.12.09 0:48 | |
| Ako me ikada budes izgubio, potrazi me u vrtlogu vremena, jer sam se vjerojatno tamo izgubila - trazeci tebe!!!
Zadnja promjena: dobra.vila; 30.12.09 17:33; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.12.09 11:23 | |
| Moj najbolji prijatelj, moja jedina ljubav. Moj osmeh, moj život. Moja sloboda i moji okovi. Moja istina. To si TI _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.12.09 11:39 | |
| Treba mi rame tvoje da da dojdem sebi a ti a ti si daleko ali ipak si blizu | |
|
| |
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 29.12.09 12:47 | |
| Zasto su placne tvoje plave oci? | |
|
| |
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 31.12.09 7:57 | |
| NE BIH ZNALA STO JE SRECA DA TE NE POZNAM AKO TE NEMAM, NIKOG NE TREBAM I DA STOPUT U ZIVOTU TO SE DOGODI SAMO JEDNA LJUBAV CE OSTATI I SUZA I SMIJEHA, ZNAM BILO JE SVEGA AL' TI, TI SI JOS TU TI SI MOJE MIRNO MORE TI SI MOJ DOBAR DAN MOJE JEDRO KAD ME SLOME PUT SUNCEM OBASJAN _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 31.12.09 8:47 | |
| O ljubavi moja prosla kome li si dobrodosla | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 01.01.10 22:23 | |
| Ti si bre majmun!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 03.01.10 16:41 | |
| Divan je osjecaj moje zelje za tobom... i uvijek mi falis a toliko puno te imam... i neka je tako jer samo ja dobro znam... koliko je lijepo kad svu tvoju ljubav primam !!! _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 04.01.10 9:51 | |
| Ti si moj zrak sunca što svakoga dana dopire do najdubljih kutaka moga bica. Tvoj pogled je poput blagog nocnog povetarca što milije mi dušu i teši ranjeno srce kad god trebam zaklon. Kako je lepo oplitati se o paucinu tvoje kose, loviti leptire u beskrajnim livadama tvojih ociju i opet se smejati, živeti i plivati zvezdanim bespucem. Kao kap si u moru, samo jedan od hiljade njih al ipak drugaciji od svih. Da, to je razlog što te volim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 06.01.10 11:16 | |
| "Nema sunca bez svjetlosti, ni čovjeka bez ljubavi." Johann Wolfgang Von Goethe za mene si ti moje sunce ..moja svjetlost ...moj mir ...moj miran san ...ma ti si mi od Boga najljepsi dar _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... 07.01.10 22:11 | |
| dosla je noc tamna i tiha ...s tobom mi je opet ispunjena ...osmijeh mi usne krasi ...u srcu plamen bukti...da li i ove noci s tobom svoju ceznju da gasim...uzdah mi se iz grudi ote...osjecaj topline me budi..... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... | |
| |
|
| |
| Poruka vašoj ljubavi... | |
|