|
| Cigaretom nagorena mjesta | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Cigaretom nagorena mjesta 25.04.09 23:03 | |
| Ako su na namještaju ili odjeći nastale rupe uzrokovane progorjevanjem cigarete, tu nema puno pomoći, jedino riješenje je mehaničko uklanjanje progorenog mjesta, ali ako su mjesta samo nagorjela evo nekoliko savjeta kako to popraviti i riješiti.
Nagorena mjesta na platnu Nagorene tragove na platnu najlakše ćete maknuti ako ih natrljate komadom limuna (ploškom) i ostavite neko vrijeme na suncu. Ako se radi o osvjetljivom materijalu, natopite ga otopinom boraksa i vode (1 žlica boraksa na ½ l mlake vode), isperite i nakon toga operite kako inače perete taj predmet. Ako su progorena mjesta na vuni onda je njih vrlo teško, gotovo nemoguće ukloniti.
Nagorena mjesta na namještaju Lakše nagorena mjesta na namještaju najjednostavnije se ukljanjaju kvalitetnim sredstvima za poliranje koja nanesete mekanom krpicom i utrljavate u smjeru vlakana drveta.
www.ureditesvojdom.com
Zadnja promjena: Ariela; 28.04.10 21:57; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Cigaretom nagorena mjesta 25.04.09 23:05 | |
| Nepušač sam,pa si nespaljivam namještaj...odjeću itd... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Cigaretom nagorena mjesta 25.04.09 23:06 | |
| ...Ja malo palim,al kad spalim ide do sržiiiii.... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Cigaretom nagorena mjesta 25.04.09 23:07 | |
| I ja sam nepušač, (bila sam ali sam prestala pušit prije 6 godina)... vjerovatno ima ovdje i pušača... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Cigaretom nagorena mjesta 25.04.09 23:07 | |
| Anka piromanka... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Cigaretom nagorena mjesta 25.04.09 23:09 | |
| Sad sam se sjetila imam jedan stoljnjak što sam samo malo pa ću probati ovo s limunom,pa vam javim. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Cigaretom nagorena mjesta 25.04.09 23:09 | |
| Kate,znaš kako piromani...daj samo da malo vidim kako gori.... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Cigaretom nagorena mjesta | |
| |
| | | | Cigaretom nagorena mjesta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 251 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 251 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|