|
| >>Trudna sam<< | |
|
+7Zlatko mala mazica Lux Nina Blizanka Kikica Goran 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 08.04.09 16:31 | |
| Rodila bi bez obzira na sve,bila bi samohrana majka bez beda... definitivno bi rodila... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 08.04.09 20:57 | |
| Pomalo je glupo soliti pamet ženama, najbolje žena zna što to znači odgovornost nositi bebu pod srcem, ali ipak ću reči da je za mene pobačaj ubojstvo, u kojim se god okolnostima trudnoća dogodila, mislim da nitko nema pravo odlučiti da netko neče živjeti. Bolje biti samohrana majka, nego ubiti dijete. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 08.04.09 21:33 | |
| Za mene je također ubojstvo bez obzira na visinu trudnoće. Ako ovisi život mami o tome to je druga stvar. Ali ovako zato što je njoj više dosta što mora za dvije curice trčati, pa kud još i treća beba, to je za mene grozota. Zabranila bi im to zakonom. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 12:28 | |
| kada se nesto zabranjuje.. tada treba dobro prouciti sve relevantne pokazatelje.. sve sto to kao zabrana donosi.. ja sam uvijek za abortus.. jer sam svijesna sto bi bilo da je zabrana... ja osobno..ponavljam.. nebi ga radila... jednostavno..nemam razloga za to... ali znam..da ga neke osobe imaju.. i to vrlo debele razloge... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 12:35 | |
| Ja sam isto za abortus,nisam ga imala niti li tvrdim da bih ga napravila,al svakako mislim da žena treba imati pravo izbora.Slažem se s Adry da neke osobe imaju zaista dobre razloge zašto da to naprave. |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 12:48 | |
| Ali bebino pravo izbora, pa oživjelo je na neki naćin i treba i njemu dati priliku. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 12:51 | |
| Sve to stoji,al svakako ja sam za abortus. |
| | | Kikica VIP član
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 12:55 | |
| Kiki...... : : |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 14:08 | |
| ja sam isto za abortus ...po meni je zena ta koja odlucuje sta i kako ...i ne treba joj nikakav zakon ...o tim stvarima ne bi trebalo iko da se mjesa... ni vjera ni politika ...zena je ta koja odlucuje...jer ona ga i nosi i rada i brine o njemu...niko se ne pita kako je onima koji rode mlade a budu ostavljene od svih ...jer ni djetetov otac se ne brine o djetetu ...a niko to ne osuduje svak osuduje zenu ...mada mi je malo smijesno u ovom vremenu da neko ostane trudan a da to ne zeli ...barem danas ima raznih nacina zastite ...a i omladina zna vise nego prije ...po meni je to samo cisti nemar ...ili stid od odlaska ginekologu ...ja sam rodila dvoje ...i smatrali smo da je to za nas sasvim dovoljno i odmah sam stavila spiralu i nije bilo brige vise hocu li zatrudnit ili necu...a sad se bore kao i kontracepcija nije u redu treba radati...aha malo sutra...znaci ja trebam citav zivot radat i boriti se jer skontajte do sad koliko sam mogla imat djece ...da sam svake druge godine radala za 20godina 10 hvala lijepo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 14:16 | |
| Što mi ovo fora izgleda na aktualnom - Trudna sam by Blizanka... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
| | | | Nina Početnik
Broj postova : 62 Godine : 36 Lokacija : Ni na nebu, ni na zemlji. :) Datum registracije : 28.03.2009
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 14:47 | |
| Ha ha, baš ste opićeni! | |
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 16:30 | |
| Da, by Goran je urnebesno komično! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 20:31 | |
| sta smijesno ...da se i ja smijem... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 20:36 | |
| Ma ništa, lupam glupe fore... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 20:44 | |
| A jbte,svi bi pobacili... :shock: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 20:45 | |
| Ja ne bih pobacila,nego sam rekla da sam da druge žene trebaju da imaju izbor. |
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 20:50 | |
| Ne slažem se s tim teorijama izbora koje pojedinci navode. Pobačaj je ubojstvo i jedini izbor je da li ćeš djetetu dozvoliti da živi ili ćeš pristati da ga se ubije. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 20:52 | |
| Pa dobro ti tako misliš,ja ne.Žena se nađe u različitim situacijama i zašto da nema izbor? |
| | | Gost Gost
| Tako je Gorane |
| ja bih pobacila kad bi dosla u tu situaciju da ne zavrsim skolovanje ...da nemam od cega se brinut za dijete.. ne mogu ga nosat i radit da bi imao sta jesti ....ili kad bi imala cetvero ili vise djece ...zasto da pravim jos vecu sirotinju ...u tim nekim slucajevima bi ...ali da imam dobru materijalnu situaciju .. podrsku i pomoc od najblizih onda ne bih ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 20:54 | |
| To što žena nosi dijete, ne daje joj za pravo da čini s njim što hoče. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< 09.04.09 20:56 | |
| Treba roditi i gotovo...svi ostali izgovori su da prostite sranje... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: >>Trudna sam<< | |
| |
| | | | >>Trudna sam<< | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 67 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 67 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|