Autor/ica | Poruka |
---|
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 09.05.10 22:09 | |
| svaki dan...neizostavno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 09.05.10 23:33 | |
| Nikako...Jos i s tim da se zamaram...Frajerima poput mene ne treba donje rublje kad smo non-stop u poslu...Stari panj dugo tinja... |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 18.07.10 20:35 | |
| kad je vruće ujutro kad se probudim i naveče poslje tuširanja...kad ni vruće onda samo naveče poslje tuširanja...ja ne štedim ja ne mogu smrdit FUUUJ...je da mi starci nemaju love dok poplaćaju sve račune za vodu i struju al nema veze | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 21.07.10 13:38 | |
| Nije bitno Bodo bitno je da fino miriš | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 21.07.10 15:44 | |
| Sad ljeti cesce .. bas mi glupo obuci isti ves ..poslije tusiranja ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 21.07.10 18:09 | |
| - blizanka je napisao/la:
- Sad ljeti cesce .. bas mi glupo obuci isti ves ..poslije tusiranja ...
to mi jos nije nikada palo na pamet obuc isti ves |
|
| |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 09.10.10 3:36 | |
| Kad je regres ili Bozicnica... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 12.10.10 11:11 | |
| A šta ako ga uopće ne nosim? :kavica:
svašta pa valjda svaki dan... :kavica: |
|
| |
Them Totalno relaxiran
Broj postova : 1267 Lokacija : Merkur Datum registracije : 31.08.2010
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 12.10.10 11:22 | |
| Hvala Bogu svakodnevno.................... Održavam higijenu al sam na žalost u stvarnom životu upoznao ljude koji to ne mijenjaju DANIMA i time se hvale i drže me budalom i fanatikom .....................No dobro.......... Ako ih to veseli-samo naprijed........ | |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 12.10.10 14:04 | |
| ma dobro danim aj to i nekako...ja znam neke budale ne mjenjaju mjesec dana ne tuširaju se po mjesec dana isto | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 18:47 | |
| - Anaa je napisao/la:
- A šta ako ga uopće ne nosim? :kavica:
Tako je najbolje :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 18:48 | |
| ja slabo ,vecinom me zene presvuku i poklone... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 18:52 | |
| - Citat :
- Tako je najbolje
Misliš? Predpostavljaš? ili znaš? :kavica: |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 18:54 | |
| Za*ebavam se, trenutno hodati bez gača ne bi bilo najsretnije rješenje _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:02 | |
| Za*ebavam se, trenutno hodati bez gača ne bi bilo najsretnije rješenje[quote] Hehe, kao rekao bi istinu? A za trenutno hodanje bez gaća, pa ne bi bio problem ima somotnih i termalnih hlača koje griju |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:04 | |
| Treba imati para za termalne hlače... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:07 | |
| pa dobro mogu i one pletene ne samo što su jeftinije, i tople su a i unikat |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:12 | |
| Nejjeftinije je od pletene vreče napraviti hlače, sašiješ po sredini i rasparaš donju stranu i eto ti hlača... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:15 | |
| Ma nemate pojma kao indijci omotaš oko nogu onu plahtu..i kada se ideš tuširati samo namotaš na drugu stranu i tako 20 puta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:17 | |
| ma ne, ja bi to ručno isplela i to domaćom vunom. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:18 | |
| Oho, vrijedna si Ana, svaka čast Ti indijci nisu normalni Kiki... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:19 | |
| Ne grebe previše ..oštra je vuna..a ova u trgovini je skupa Uzmemo jednu plahtu iz ormara onu najishabaniju..kada se zamota tko vidi da je ishabana. I onda ovi što jednom mijenjaju gaće nemaju više probelma | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:22 | |
| najbolje su futrovane gace... Anaa ,meni ,boss-u ,Doliju , MOHOK-u i kaktusu ispleti.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? 30.10.10 19:27 | |
| @kikica, ma nije oštra samo je moraš oprat u Lenoru omekšivaču, ih .... ma imaju da budu nježne kao svila @sumrak, nema problema Anaa će vam plesti samo dojavi u kojoj boji da vam ih ofarbam |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko često mijenjate donje rublje? | |
| |
|
| |
| Koliko često mijenjate donje rublje? | |
|