|
| Pretjerana ambicioznost roditelja | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pretjerana ambicioznost roditelja 23.03.09 9:29 | |
| Mnogi roditelji pretjerano opterečuju svoju djecu raznim izvanškolskim aktivnostima. Uz teljeljnu školu, koja je sama po sebi dovoljno zahtjevna što se tiče obaveza; na leđa im često roditelji natovare i glazbenu školu, učenje mase stranih jezika, sportske aktivnosti itd. To je po mom mišljenju strašno glupo. Dijete bi trebalo uživati u djetinjstvu i baviti se onim što ono želi, a ne biti na rubu nervnog sloma već u toj dobi, jer je preopterečeno obavezama. Mislim da na taj način masa roditelja liječi svoje komplekse i žele da im djeca uspiju u svemu onome u čemu oni nisu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pretjerana ambicioznost roditelja 23.03.09 11:47 | |
| Točno tako,roditelji lječe svoje komplekse na djeci...što je |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pretjerana ambicioznost roditelja 23.03.09 12:05 | |
| Mislim da neki roditelji pretjeruju što se tiče aktivnosti za djecu,mislim da djete bi samo trebalo odabrati nešto što želi,a ne da oni zbog svojih propalih želja djecu tjeraju na svakakve gluposti pa se još i čude zašto im ne ide... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pretjerana ambicioznost roditelja 23.03.09 12:11 | |
| A baš su jučer imali prilog na TVu o klincima koje su roditelji ugurali u svijet reklama i oni to vole raditi. Sve se bojim da da vole ustajati u tko zna koje doba, pa po cijeli dan visiti na nekim kastinzima ili čemu več. Skroz je bezveze što to nitiko ne kontrolira, a trebao bi. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pretjerana ambicioznost roditelja 23.03.09 14:41 | |
| Pretjerana ambicioznost roditelja i nagomilavanje obaveza djetetu može biti jako loše, jer baš se u tinejđerskom dobu najviše razvija kompletna ličnost. Stres u toj fazi može ostaviti trajne negativne posljedice i doista djecu i mlade ne treba preopterečivati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Pretjerana ambicioznost roditelja 15.02.10 13:32 | |
| Moji me ne opterecuju vanskolskim obavezama....posto su svesni da jedva ove skolske stizem da zavrsim....Ali su zato preoptereceni sta ce ostali da misle! Znaci sta god radili mora da se misli sta ce narod da kaze.... Mrzim to... boli me bre uvo sta ce neki komsija ili neka zena koja prolazi tu i koju vidim jednom u 3 godine da misli o meni.... strasno... | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Pretjerana ambicioznost roditelja 03.05.11 21:47 | |
| | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Pretjerana ambicioznost roditelja 30.08.11 14:16 | |
| Moji mene ne opterećuju izvanškolskim obavezama, ja se sama opterećujem. Dobro, ne opterećujem se, ali sama odlučujem čime ću se baviti izvan škole. Naravno, konzultiram se s njima oko toga, zbog plaćanja, prijevoza i sl. Ali sama sebi krojim slobodno vrijeme. (: | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pretjerana ambicioznost roditelja | |
| |
| | | | Pretjerana ambicioznost roditelja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 46 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 46 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|