Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Tinejđeri i politika

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Tinejđeri i politika Empty
PostajNaslov: Tinejđeri i politika   Tinejđeri i politika I_icon_minitime22.03.09 21:21

Znate li što o politici, zanima li vas politika i da li ste zadovoljni stanjem u državi u kojoj živite. Vidite li smisao u vlastitom obrazovanju i vlastitu pozitivnu perspektivu u budućnosti?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
D_DoLL
Zagrijao tipkovnicu
D_DoLL

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 356
Godine : 35
Datum registracije : 18.11.2008

PostajNaslov: Re: Tinejđeri i politika   Tinejđeri i politika I_icon_minitime26.09.09 14:11

Kao što vidimo po popularnosti ove teme i (ne)komentarima... Smile Smile
Današnja mladež je zaista apolitična i iskreno, ne vidim u tome ništa pozitivno. Ne moraju pratiti politiku 0-24 i iznositi mišljenja o političarima ili strankama, ali pobogu, barem izađite na izbore. A ne da kad pitaš nekog već i punoljetnog o politici, jedva da zna ponešto o tome tko nam je vlasti. Tu najviše griješe roditelji. Ne trebaju usmjeriti dijete, odnosno tinejdžera na to za koga da glasuju ili simpatiziraju, ali malo edukacije ne bi bilo loše, uostalom, jednog dana će o tim ljudima ovisiti tko će nam biti na vlasti.
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Tinejđeri i politika   Tinejđeri i politika I_icon_minitime31.12.09 13:12

Istina Danira. Tinejđeri i politika 477390 ..ali nije samo stvar u tome današnja mlade..to je oduvijek tako..politika je omraženija tema, jer je dosadna...ali naša nije ima tračeva i prljavog veša koliko te volja.. Tinejđeri i politika 12363
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Tinejđeri i politika   Tinejđeri i politika I_icon_minitime26.02.10 17:39

Samo mi jos fali da se i time bavim Tinejđeri i politika 12363
Ne zanima me at all...nek rade sta oce nek se odvaja ko oce...ic me ne zanima Tinejđeri i politika 776231
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Tinejđeri i politika   Tinejđeri i politika I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Tinejđeri i politika
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Aktualni događaji vezani uz teorije zavjera: politika,NWO,WW3
» Čačić u strahu: Zatvore li me Mađari, to je kraj, ali politika se neće uplitati
» Politika podijelila pacijente: "Vozi me našem doktoru"