Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Tinejđeri i politika 22.03.09 21:21
Znate li što o politici, zanima li vas politika i da li ste zadovoljni stanjem u državi u kojoj živite. Vidite li smisao u vlastitom obrazovanju i vlastitu pozitivnu perspektivu u budućnosti?
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
Naslov: Re: Tinejđeri i politika 26.09.09 14:11
Kao što vidimo po popularnosti ove teme i (ne)komentarima... Današnja mladež je zaista apolitična i iskreno, ne vidim u tome ništa pozitivno. Ne moraju pratiti politiku 0-24 i iznositi mišljenja o političarima ili strankama, ali pobogu, barem izađite na izbore. A ne da kad pitaš nekog već i punoljetnog o politici, jedva da zna ponešto o tome tko nam je vlasti. Tu najviše griješe roditelji. Ne trebaju usmjeriti dijete, odnosno tinejdžera na to za koga da glasuju ili simpatiziraju, ali malo edukacije ne bi bilo loše, uostalom, jednog dana će o tim ljudima ovisiti tko će nam biti na vlasti.
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Tinejđeri i politika 31.12.09 13:12
Istina Danira. ..ali nije samo stvar u tome današnja mlade..to je oduvijek tako..politika je omraženija tema, jer je dosadna...ali naša nije ima tračeva i prljavog veša koliko te volja..
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
Naslov: Re: Tinejđeri i politika 26.02.10 17:39
Samo mi jos fali da se i time bavim Ne zanima me at all...nek rade sta oce nek se odvaja ko oce...ic me ne zanima