|
| Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
+7boomba mayeer vanja ajmeivana Kikica Blizanka Goran 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:43 | |
| First topic message reminder :Kiki..pozz...Dobro sam ..Ti' |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mayeer Početnik
Broj postova : 66 Godine : 35 Datum registracije : 12.02.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:26 | |
| Jesam adry..Kako si ?? : : | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:27 | |
| Kako je u školi mayeer? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | mayeer Početnik
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:28 | |
| | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:30 | |
| pozdrav svima ...stigla leteca...vidim svi ste dobro ...niko se ni nasta ne zali ...evo ako hoce neko sa mnom ...bujrum...sad pravila _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | mayeer Početnik
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:31 | |
| Ew ja cu blizanka hehe ...Hvala | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:32 | |
| nema na cemu ....kako ti je vrijeme tamo...
kod vas u Hrvatskoj jel ima sunca _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:34 | |
| Pozdrav blizanko, kod nas u Hrvatskoj traje pomrčina već 20 godina! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:34 | |
| ma super sam mayeer frende..
blizanko..pozdrav..
pazi ja ne jedem meso (osim ribe i plodova mora) kako si Ti iz Bosne.. kako je Bosna jedna od najboljih po burekima sa sirom.. kako ja volim burek sa sirom..
pst..Ti frendice ..jednog onako kad uhvatis vremena prebaci ovdje..ha ha |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:46 | |
| Zaboravio je kako se pozdravlja, bujrum blizanko i mayeer! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:53 | |
| http://rapidshare.com/files/214096261/Adry-info_mix.mp3.html prvi poljubac,milo moje,lane moje,Marija,luda za tobom i dr. |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 11:55 | |
| ma sad cu ja jedan okrenuti...samo za tebe adry ali kod nas je burek ...burek ...to ti je samo meso...kaze nasa stara ...sve su pite pitice a burek je pitac a sa sirom je pita sa sirom sad cu ja zacas.. ] a imas i ako hoces polaganu sirnicu a imas u zvrkovima a imas u guzvi izvini na cekanju trebalo je ovo sve spremiti prijatno vam[ _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Zadnja promjena: blizanka; 27.03.09 12:14; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 12:08 | |
| - Goran je napisao/la:
- Zaboravio je kako se pozdravlja, bujrum blizanko i mayeer!
za bujrum ima vise znacenja...nije bas u smislu pozdrava ...kao dobr dan ...merhaba ...ili vec sta vise ima... kad nesto jedes kazes ajde bujrum ...kao u stilu izvoli ...posluzi se...od srca je kad ti neko dolazi u kucu ...kazes hajde bujrum ...kao otvoreno je dobro dosao mislim u tom smislu kad kazes bujrum to ti je mislis nekom nesto stvarno od srca da podjelis ...hranu ...dobro doslicu u svoj dom...ali sve tio je manje bujruma... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 12:14 | |
| Merhaba onda! :: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 12:22 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 12:35 | |
| Tako i treba blizanko, pozdravi onako kako ti je lijepo. Rekli bi neki moji jarani Bosanci, zafrkana je Bosna država... : A Hrvatska još zeznutija... Kod mene svi jednako pozdravljaju, ali ima onih koji se prave prepametni. Kažeš mu dobro jutro, on kaže meni je već dan. Drugi dan kažeš dobar dan u isto vrijeme, on kaže dobro jutro, jebo *ater nikako mu ne paše! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 12:36 | |
| Adio blizanko! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 13:34 | |
| eto idem sada.. sutra sam na svadbi..ha ha vec druga ove godine.. prosle godine sam ih imala 14.. Ti vrapca..ha ha sto se mora nije tesko...
pozdrav svim clanovima Veselog foruma...
Gorane caoska...
cuvaj se i nedaj se generacijo..
cujemo se navecer ... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 13:36 | |
| Pozdrav draga Adry, uživaj! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 14:02 | |
| Dan.... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 14:03 | |
| Dobar dan društvo, što ima novo? | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 14:04 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 27.03.09 14:07 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
| |
| | | | Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :)
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 380 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 380 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|