| Koja je vaša "misija" na Zemlji? | |
|
|
Koja je vaša životna misija? | Da uživam u životu. | | 15% | [ 31 ] | Da činim sretnima ljude koje volim. | | 13% | [ 27 ] | Da što više ljudi činim sretnima i širim pozitivnu energiju. | | 16% | [ 32 ] | Da promjenim nešto u sredini u kojoj živim. | | 11% | [ 22 ] | Da budem zapamčen/a po nekom velikom djelu. | | 10% | [ 20 ] | Da u miru i skladu živim sa bližnjima. | | 12% | [ 25 ] | Da što duže opstanem u ovom opakom svijetu. | | 4% | [ 8 ] | Da budem uzor drugim ljudima. | | 12% | [ 25 ] | Da preselim na drugu planetu. | | 2% | [ 4 ] | Da steklem što više materijalnih dobara. | | 4% | [ 9 ] |
| Ukupno glasova : 203 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 22.03.09 15:35 | |
| Što mislite koja je vaša životna "misija" na Zemlji? Da li ste na dobrom putu da je ispunite? Što mislite što vas čini jedinstvenim i drugačijim od ostalih? Mislim da je moja životna misija da budem u stalnom kontaktu sa svojim iskonskim ja, svojom dušom; te da što više ljudi učinim sretnim i da širim pozitivnu energiju. Mislim da me drugačijim od većine ostalih čine upravo neke spoznaje na duhovnoj razini i odmak od kratkovidnog razmišljanja većine. Mislim da nisam ni približno ostvario svoje životne ciljeve i kompletirao "misiju". _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 09.12.12 20:46; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 27.03.09 17:14 | |
| ni ja nism ispunio sve životne ciljeve također |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 27.03.09 23:20 | |
| A što smatraš da ti je misija Teo? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 28.03.09 13:35 | |
| Da činim sretnima ljude koje volim, da budem uzor drugim ljudima, da uživam u životu, da drugi budu sretni... |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 28.03.09 16:19 | |
| Da što ljepše i bezbolnije proživim, da napravim potomcima da im bude što ljepše ovdje i da ih odhranim da postanu pravi ljudi da se mogu što lakše nositi s svim što ih čeka u budučnosti. | |
|
| |
neno123 Početnik
Broj postova : 10 Godine : 48 Datum registracije : 05.04.2009
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 07.04.09 9:04 | |
| Moja misija u životu je da svoju djecu postavim na noge i uputim ih na pravi put u nadi da ce imati bolju budučnost od moje sadašnjosti | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 22.04.09 17:18 | |
| Lijepe su vam misije! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 22.04.09 21:10 | |
| Ja sam pokusni kunić,na mene se ljepe boleštine, pa se mnogi doktori uče na tome ....
Da što više ljudi činim sretnima i širim pozitivnu energiju. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 10.08.09 22:03 | |
| - Ariela je napisao/la:
Da što više ljudi činim sretnima i širim pozitivnu energiju. To je najbitnije! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 10.08.09 22:24 | |
| da budem tu za one kojima trebam _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Tvoja Misija na Zemlji je...? 28.04.10 21:01 | |
| Da li ste razmisljali zbog cega ste tu... gde jeste... Sigurno si se bar nekoliko puta u zivotu zapitao/la- Koji je razlog mog postojanja?.. Moja misija je da činim ljude srecnima i pomazem im |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 28.04.10 21:10 | |
| I moja misija je takva |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 28.04.10 21:12 | |
| , a valjda ce doci na red i na nas |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 28.04.10 21:13 | |
| dobro se dobrim vraca kazu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 28.04.10 21:14 | |
| ima u tome istine |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 28.04.10 21:15 | |
| Kad sam bila mladja mislila sam da je moja misija promeniti svet, ali danas ne mislim tako |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 28.04.10 21:16 | |
| Jedina misija danas mi je - preziveti... Ostalo sve dodje na svoje mesto... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 29.04.10 9:06 | |
| - Bleky je napisao/la:
- Moja misija je da činim ljude srecnima i pomazem
im lijepo. s obzirom na to da imaš 110. godina, pretpostavljam da si u tako dugom životnom vijeku mnoge ljude učinila sretnim i pomogla im šalim se. u svakom slučaju, vrlo lijepa misija. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? 29.04.10 16:12 | |
| ja jos neznam koja je moja misija, cekam,valjd jos nije doslo vrijeme |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koja je vaša "misija" na Zemlji? | |
| |
|
| |