| | Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati 09.08.09 10:55 | |
| Za muškarce
Svaki muškarac ima ljubavnu prošlost, male sitne tajne i privatne stvari koje na početku veze ne želi i ne treba otkrivati. Čak i u dužoj vezi, pokušajte neke stvari ostaviti samo za sebe, ističe magazin Askmen, te navodi slijedećih niz stvari koje nikako ne trebate spominjati pred novom djevojkom:
- Broj ljubavnica i seksualnih podviga
Iako je to jedna od stvari s kojom se hvalite pred prijateljima, temu o broju seksualnih partnerica preskočite. Naravno, žene će uvijek pitati, no ne morate im baš sve ispričati. Priznanje o seksu za jednu noć, kafanske avanture i slične stvari samo će potegnuti još niz pitanja.
- Troškove i visinu plate
Ukoliko ne živite zajedno, djevojka ne mora imati uvid u vaše finansije, visinu vaše plate ili telefonskog računa. No, kad prilikom zajedničkog života imate i zajedničke troškove, opet određene stvari trebate zadržati za sebe, naprimjer, vaša žena ili djevojka ne mora znati koliko potrošite kad idete van s prijateljima ili koliko košta novi mobitel.
- Porodične tajne i odnos s roditeljima
I ako imate posao, prijatelje i djevojku, ne mora značiti da ponekad ne trebate roditelje, bilo da se radi o savjetu, finansijskoj pomoći ili uslugama koje vi činite za njih. Nemojte odavati djevojci svaku sitnicu iz vašeg odnosa sa roditeljima jer tako će imati veću kontrolu nad vašim životom što bi vam se kasnije moglo osvetiti.
- Svoje slabosti i strahove
Ako pred djevojkom stalno pričate da se bojite zubara, visine ili čega već, ona će pomisliti da nema oslonca u takvom muškarcu. Pred djevojkom, iako niste, glumite jakog muškarca.
- Aktivnosti u kupaonici
Većina muškaraca nema stida prilikom razgovora o 'WC aktivnostima', a isto tako većina žena taj običaj mrzi. Koliko puta, kad i zašto idete u kupaonicu, ostavite za sebe, jer to zaista nikog drugog ne interesuje.
- Tajne vaših prijatelja
Neki parovi redovno tračaju prijatelje i njihove veze, no to nije uvijek pametno. Ako vaš najbolji prijatelj vara djevojku, a vi s njim često izlazite, pitanje je dana kad će to izazvati navalu bijesa kod vaše partnerice.
- 'Statistiku' o masturbiranju
Mnogi muškarci koji imaju redovan seks i dalje nastavljaju sa svojom omiljenom navikom, svakodnevnom masturbacijom. Samozadovoljavanje samo po sebi nije loše, no napominjanje toga u razgovoru može izazvati komplikacije. Ona može pomisliti da nije dovoljno dobra ili da vi ustvari želite seks s nekom drugom.
- Poklone i stvari bivših djevojaka
Čak i ako imate punu kuću stvari koje su vam poklonile bivše djevojke, to ne spominjite. Svaki put kad vaša sadašnja djevojka ili supruga vidi taj CD, majicu ili parfem, biće u napasti da ga baci ili sakrije od vas. Razlog JE obična ljubomora, no koja se u ovom slučaju zaista može zaobići. (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati 09.08.09 10:59 | |
| ni ja ne volim o ovome ...kao zena ...a ne muskarci...pa ako je pametna ...nece ni pitat ...a kasnije ...kako se upoznaju...tako dobije odgovore polako u hodu... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati 24.08.09 3:40 | |
| Nikada ništa nisam tajio i skrivao. Ali na početku veze može biti strašno antipatično napadno ispitivanje o svemu i svačemu. Do svega se treba doći postepeno, korak po korak. Ovo što se gore spominje su bizarna pitanja, ispitivati nekoga o broju ljubavnica i seksualnih podviga, bilo kad, a pogotovo u početku je strašno glup potez. A i ta "statistika" o masturbiranju, to ispitivanje, to je isto glupost, povremena masturbacija u vezi je normalna, ne treba raditi fame oko toga. Ispitivati nekoga o plači, obiteljskim odnosima, tajnama prijatelja i svemu što se gore spominje, ne samo da nije kulturno, strašno je i primitivno. Za svako pitanje postoji mjesto i vrijeme, do svega se dolazi u "hodu". _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati 25.08.09 8:37 | |
| ma ja jos uvijek ne volim pitat...ni mene da pitaju ...jer sve dolazi polako samo od sebe ...ako se dvoje vole ...i imaju povjerenje ...sve ce se polako saznati...mada ne volim znati...o njegovim sexualnim podvizima prije mene ....jer koliko god imala povjerenja i ljubavi ...ipak neke stvari bole ...i mislim da pametnoj osobi nisu potrebni nikakvi savjeti pogotovo ne ovakvi jer ne mislim da iko ikog pita o ovakvim stvarima ...ovo bi mi bilo tako smijesno ..da nije glupo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati 26.08.09 13:04 | |
| Ma i pitanja su bedasta mislim tko pita kakve su ti navike odlaženja na WC...mislim pita li se u tom slučaju "Jeli kakaš češće ugusto ili u rijetko?!"... Naravno da se na početku svake nove veze treba upoznati ali se to radi postepeno,mislim da nitko ne voli ispitivanje kao da si na detektoru(taj dio ostaje sačuvan za upoznavanje s roditeljima-oni to stručno obave )...pitanja dolaze sama od sebe a instinkt bi trebao biti taj koji će ti kazati što ipak ne treba pitati... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati | |
| |
| | | | Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 410 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 410 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943306. in 18070 subjects
|
|